Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ - НАШЕ ЗДОРОВ`Я!

Дата: 06.01.2021 09:41
Кількість переглядів: 61

         Поводження з побутовими відходами в Україні здійснюється відповідно до державних норм і стандартів. Ці правила закріплені у Законах України «Про відходи», «Про благоустрій населених пунктів» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

Відповідно до ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» Тетіївською міською радою затверджені правила благоустрою населених пунктів. Власники індивідуальних садиб забезпечують вивіз побутового сміття зі своєї прилеглої території шляхом укладання договорів з КП «Благоустрій» та з КП «Дібрівка – Обрій».

Відсутність договору на видалення твердих побутових відходів є порушенням вимого ст. 152 "Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів" Кодексу України про адміністративні правопорушення і тягне за собою накладання штрафу на громадян від 340 до 1360 грн., на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 грн.

Задумуючись над екологічними проблемами світу, перш за все, треба дбати про чистоту тієї території, де ми проживаємо. Адже чисте довкілля – наше здоров'я, а отже – наша мета! Особливо неприємно споглядати те, що громадяни прибираючи свої будинки, подвір'я, свідомо викидають сміття та непотріб зовсім неподалік своїх же домівок. А можливо краще не витрачати час, сили, і навіть бензин, щоб вивезти сміття в ліс, а зібрати його в пакети для сміття чи мішки та укласти договір на вивезення даного сміття з комунальними підприємствами.

Надіємось що мешканці вулиць зрозуміють, що варто дбати не тільки про чистоту власних осель, але і про чистоту міста та сіл, в яких ми живемо. Адже, на жаль, ми звикли, раптом щось – одразу звинувачувати усіх тільки не себе. Але ж, насправді, слід розпочати з самого себе, адже від нас самих залежить благоустрій рідного краю. Не слід перекладати спільну проблему на чиїсь плечі.

І якщо ми не будемо байдужими до проблем довкілля і дотримуватимемось вище наведених пропозицій, можна сподіватися, що будуть чистими населені пункти, кожна вулиця.

Шановні жителі Тетіївської громади заключайте договора на видалення ТПВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь