Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19

Дата: 23.03.2021 18:11
Кількість переглядів: 46

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

___________________________________________

 

ПРОТОКОЛ № 4

позачергового засідання міської територіальної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

 

  м. Тетіїв                                                                                  23 березня 2021 року

                                                                                                             

ГОЛОВУВАВ: БАЛАГУРА Богдан Олегович   – міський голова, голова міської територіальної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

Присутні: члени комісії та запрошені (за списком)

 

Порядок денний:

 

«Про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Тетіївської міської територіальної громади».

 

СЛУХАЛИ:  «Про встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Тетіївської міської територіальної громади».

 

ДОПОВІДАЧІ:

 

завідувач Білоцерківського міськрайонного відділу лабораторних досліджень державного управління «Київський обласний лабораторний центр» МОЗ України Воєводін А.В.;

міський голова Тетіївської міської ради Балагура Б.О;

в.о. головного спеціаліста з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи відділу житлово комунального господарства та цивільного захисту  виконавчого комітету Тетіївської міської ради  Шмаркатюка І.А.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами внесеними, у тому числі постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2021 р. № 230 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236»), та на виконання позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 5 від 23.03.2021 року),

 

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

 

  1. Взяти до відома, що протоколом позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки    та надзвичайних     ситуацій від 22.03.2021 № 12 у Київській області:

встановлено з 00 год 00 хвилин 24 березня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2;

застосовуються обмежувальні протиепідемічні заходи,  передбачені  для «червоного рівня» епідемічної небезпеки.

 

Тетіївській міській територіальній громаді, органам виконавчої влади, іншим державним органам, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, розташованих на території міської територіальної громади

 

  1. Забезпечити в межах повноважень виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 

Термін: постійно

 

Відділенню № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області,

Тетіївському РУ Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області,

Тетіївській міській територіальній громаді

 

 

3. Забезпечити контроль за виконанням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбаченого постановою Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

 

Термін:    на     час    запровадження

посилених протиепідемічних заходів

 

 

Відділенню № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області,

Тетіївській міській територіальній громаді,

Керівникам суб’єктів господарювання, які надають послуги із перевезення пасажирів в територіальній громаді та в Київській області

 

  1. Забезпечити:

здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, транспорті в межах міської територіальної громади та Київської області у кількості 50 відсотків місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу i визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб;

дезінфекцію транспортних засобів та забезпечити водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами a6o захисними масками;

контроль за використанням засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів a6o захисних масок, що закривають ніс та рот, пасажирами під час перевезення, у тому числі виготовлених самостійно.

 

Термін:    24.03.2021 - до окремого рішення

 

Відділенню № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області,

Тетіївському РУ ГУ  Держпродспоживслужби у Київській області

Тетіївській міській територіальній громаді

  1. Дозволити діяльність агропродовольчого ринку (Тетіївський ринок Київської регіонспоживспілки), а саме торгівлю продуктами харчування, засобами гігієни та побутовою хімією, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, саджанцями та продукцією сільськогосподарського призначення з дотриманням вимог всіх протиепідемічних заходів.

 

Термін:    24.03.2021 - до окремого рішення

 

 

Відділу інформаційної політики виконавчого       комітету    Тетіївської міської ради

 

  1. Провести широке інформування та роз’яснювальну роботу серед населення міської територіальної громади  щодо рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

Термін:    на     час    запровадження посилених протиепідемічних заходів

 

«КНП Тетіївська ЦЛ»,

«КНП»Тетіївський ЦПМСД»,

 Білоцерківському МВЛД ДУ

«Київський ОЛЦ МОЗ України»,

Тетіївський відділ управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації,

Тетіївській міській територіальній громаді

  1. У разі ускладнення епідемічної ситуації підготувати пропозиції щодо запровадження додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

Термін: невідкладно

 

Білоцерківському МВЛД ДУ

«Київський ОЛЦ МОЗ України»,

«КНП Тетіївська ЦЛ»,

«КНП»Тетіївський ЦПМСД»,

Відділення № 3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП в Київській області,

Тетіївському РУ Головному управлінню Держпродспоживслужби у Київській області, Тетіївський відділ управління соціального захисту населення Білоцерківської райдержадміністрації.

 

  1. Про стан виконання пп. 2 - 7 цього протоколу інформувати секретаріат Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (cz_tetiiv_rda@ukr.net).

 

Термін: щочетверга з 24.03.2021 до 09.04.2021

 

  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 409 «Про затвердження Типового положення про регіональну та місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки i надзвичайних ситуацій» прийняті рішення комісії є обов'язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

 

  1. Встановити, що заборони, визначені пунктом 1 протоколу позачергового засідання Тетіївської міської територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 19 березня 2021 року №  3, не застосовуються з 00 год 00 хвилин 24 березня 2021 року.

 

 

 

               Голова комісії                                                     Богдан БАЛАГУРА

 

 

         Секретар комісії                                                  Іван ШМАРКАТЮК

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь