Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЖКГ

Дата: 12.02.2018 16:25
Кількість переглядів: 30

12 лютого 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань торгівлі, житлово-комунального господарства, побутового обслуговування, громадського харчування, управління комунальною власністю, благоустрою, транспорту, зв’язку. На порядку денному були такі питання:

  1. Про затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою. Доповідав Мащенко І.В.- перший заступник міського голови.
  2. Про надання згоди на прийняття бюджетних установ та їх майна в комунальну власність Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади. Доповідав Денисюк С.М. – секретар ради.
  3. Про створення комунального підприємства Тетіївської міської ради «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги». Доповідав  Денисюк С.М. – секретар ради.
  4. Про подання клопотання до Київської обласної ради щодо передачі КП КОР «Тетіївтепломережа» до комунальної власності Тетіївської міськоїради. Доповідав Денисюк С.М. – секретар ради.
  5. Про подання згоди  на прийняття в комунальну власність Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади приміщення по вул. ЯнушаОстрозького, 6. Доповідав Денисюк С.М. – секретар ради.
  6. Про Програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення на 2018-2022 роки. Доповідав Гринюк Ю.М. – начальник управління соціального захисту населення Тетіївської РДА.
  7. Про Програму з організації громадських та інших робіт тимчасового характеру Тетіївської міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки. Доповідала Криворученко В.Х. – директор районного центру зайнятості.

                                                 Міський голова                                                         Р. В. Майструк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь