Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "МОНЕТКИ ДІТЯМ" ДЛЯ ДОПОМОГИ ОНКОХВОРИМ ДІТЯМ

Дата: 03.09.2021 09:58
Кількість переглядів: 97

Вас вітає благодійний фонд «Таблеточки», який вже 10 років допомагає онкохворим дітям та їхнім сім’ям з усієї України. 

 

Ми звертаємося до вас з проханням розповсюдити інформацію про благодійну акцію «Монетки дітям», щоб об'єднати вашу громаду навколо допомоги онкохворим дітям. Саме ви може допомогти згуртувати небайдужих заради важливої та амбітної справи – щоб жодна дитина в Україні не помирала від раку. 

 

Ми запрошуємо навчальні заклади вашої громади з 1 по 30 вересня 2021 року взяти участь у благодійній акції «Монетки дітям», яку проводить фонд разом з Національним банком України та за підтримки Міністерства освіти та науки України. Мета акції зібрати якомога більше монет номіналом у 25 копійок та перетворити їх на реальну допомогу дітям, які зараз борються з раком. 

 

Чому саме монети номіналом 25 копійок. Ці монети вже вийшли з обігу. Ними неможливо більше розраховуватись, можна лише обміняти в банку. Йти в банк, щоб здати жменю монет – незручно, тому у багатьох з нас вони й досі лежать у скарбничках без діла.

 

Чому саме школи. Це спосіб познайомити дітей з благодійністю. Найефективніший шлях прищепити справжні цінності залучати дітей до проєктів, які їм під силу та які змінюють світ. Беручи участь в акції «Монетки дітям» школярі відчують силу єднання заради досягнення мети. І що кожен внесок, навіть одна монетка, має значення.

 

Ми потребуємо вашої підтримки! Будь ласка, допоможіть нам запросити школи вашої громади взяти участь в акції «Монетки дітям». 

 

Ми підготували текст запрошення для навчальних закладів, який додаємо до цього листа. Надішліть це запрошення навчальним закладам вашої громади – об’єднайте небайдужих заради допомоги дітям.

 

Тільки разом ми зможемо перетворити дріб’язок монет на суттєві суми допомоги дітям, які просто зараз борються за шанс на одужання можливість ходити до школи, займатись спортом, відзначати свята, мріяти про майбутнє без остраху.

 

Щиро сподіваємось на вашу підтримку та допомогу. З радістю відповімо на будь-які питання.


БФ «Таблеточки»

сайт: promo.bank.gov.ua/coins-for-children

тел.: 0-800-339-713 з 10.00 до 18.00. 

email: monetki@tabletochki.org



«Таблеточки» — благодійний фонд, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду понад 5000 сімей отримали адресну допомогу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь