Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 вересня 2021 року відбудеться семінар на тему «Агропромисловий комплекс Республіки Білорусь. Інструменти і стратегії виходу на ринок».

Дата: 15.09.2021 11:28
Кількість переглядів: 24

Керівникам підприємств, асоціацій

 

Керівникам РВ УСПП

 

Шановні панове!

 

Інформуємо Вас, що 16 вересня 2021 року (четвер) відбудеться семінар на тему «Агропромисловий комплекс Республіки Білорусь. Інструменти і стратегії виходу на ринок».

Організаторами заходу виступають: Український союз промисловців і підприємців (УСПП) та Інформаційне республіканське унітарне підприємство (ІРУП) «Національний центр маркетингу та кон’юнктури цін» Міністерства закордонних справ (МЗС) Республіки Білорусь (РБ) за підтримки Посольства України в Білорусі та Посольства Білорусі в Україні.

Проведення даного заходу сприятиме обміну інформацією між українськими та білоруськими спеціалістами щодо ситуації в агропромисловому комплексі обох країн, ознайомленню українських компаній із перспективами роботи на агропромисловому ринку Білорусі, пов’язаними з можливістю збільшення обсягів українського експорту до Білорусі, участі в електронних процедурах державних закупівель та розширенню ділових контактів з білоруськими партнерами.

Планується, що участь у семінарі візьмуть представники міністерств сільського господарства обох країн, а також  концерну «Белдержхарчопром», який є основним виробником харчової продукції в країні і проводить єдину економічну, технічну і технологічну політику в харчовій промисловості республіки, що включає понад 20 підгалузей, які виробляють сотні найменувань продовольчих товарів.

Семінар відбудеться у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom.

Початок семінару (відеоконференції) - об 11:00.

Запрошуємо Вас взяти участь.

 

Фото без описуДані для підключення до відеоконференції будуть надіслані на вказаний під час попередньої реєстрації е-mail, що здійснюється за наступним посиланням: https://forms.gle/zbi2iv3AA81ooXzj7

 

 

Контактна інформація:

м.т. +380503533402

e-mail: ved3@uspp.org.ua . Контактна особа: Куцева Світлана Геннадіївна.

 

Додаток: Проект програми заходу на 2 арк.

 

З повагою

 

Президент УСПП          

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь