Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

503-річниця з Дня заснування міста Тетієва

Дата: 10.05.2017 15:17
Кількість переглядів: 62

   6 травня 2017 року святкування Дня міста розпочалось о 10.00 з відкриття поля для міні-футболу на стадіоні «Колос».
  Гру з футбольних матчів між міськими шкільними командами відкрив міський голова Руслан Майструк. Школярі показали майстерну гру, в результаті якої перемогу отримала команда Тетіївського ЗОШ I-III ст. №3.
   Об 11.00 міський голова Руслан Майструк презентував почесним гостям, які завітали на День міста, встановлені у міському парку унікальні мистецькі лавочки.
   Далі міський голова Руслан Майструк, голова Тетіївської РДА Наталія Троянська, голова Тетіївської районної ради Наталія Жубер разом з благодійниками Юрієм Демцюрою і Юрієм Мельником, за кошти яких було встановлено пам’ятник, та жителями міста відкрили пам'ятник відомому покровителю і захиснику України - Георгію Переможцю (Юрію Змієборцю). 5 травня 2017 року його освятив Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
   Офіційна урочиста частина розпочалися із виступу барабанщиць ТОГ «Лідер», виконання аматорським ансамблем «Калинове гроно» гімну України, ансамблем "Надія" гімну міста Тетієва та привітанням тетівчан і гостей міста зі святом міським головою Русланом Майструком. Він побажав всім міцного здоров’я, добра, благополуччя, успіхів, родинного щастя, здійснення найзаповітніших мрій, впевненості у завтрашньому дні та подякував всім тим, хто докладає зусиль для розвитку Тетієва. В ході урочистої частини було вручено 50 відзнак за особливі заслуги, в тому числі відзнаки "Почесний житель міста" та "За заслуги перед містом". Тетіївчан та гостей міста також привітали зі святом: заступник голови Тетіївської РДА Олександр Возний, голова Тетіївської районної ради Наталія Жубер, народний депутат України Віталій Гудзенко, виконавчий директор АМУ України Олександр Слобожан та виконавчий директор Київського регіонального відділення АМУ Гаррі Мартін.
Виступаючі побажали присутнім здоров’я, щастя, благополуччя, миру, а Тетієву – процвітання!
   Після закінчення урочистої частини для маленьких мешканців міста в міському парку пройшла гра «Подорож до казки», підготовлена вихованцями ТОГ «Лідер» (керівник Каткова Світлана Володимирівна) Тетіївського РЦПО. 
   В ході вечірньої програми відбувся святковий концерту «Молодь Тетієва має талант», підготовлений Молодіжною радою міста та розіграш лотереї. Приємний настрій тетіївчанам подарували виступи Ігоря Осипенка та СолоХи. Головною родзинкою свята став виступ мега-зірки Олега Винника.
   В яскравий вінок свята вдало вплелося вогняне шоу у виконанні театру вогню «Вогневиця».
   Закінчив святкову програму з нагоди Дня міста DJ Chirkov, який  провів молодіжну дискотеку та зарядив присутніх позитивом і гарним настроєм. Яскрава дискотека пройшла під ритми улюблених танцювальних хітів молоді.
   Впродовж усього свята в міському парку діяла виставка робіт народних умільців та художників, продукції бджолярства, тривала виїзна торгівля, де можна було придбати різноманітні дрібнички, працювали атракціони для дітей.
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь