Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ ПРОВЕДЕНО ІНФОРМАЦІЙНИЙ СЕМІНАР ТА ВЕБІНАР

Дата: 31.08.2021 09:10
Кількість переглядів: 36

Заходи з безробітними проведені в Тетіївській районній філії Київського обласного центру зайнятості 10.08.2021 року.

Щодня люди стоять на порозі вибору чи то нової професії чи перебувають в пошуку нової роботи .

Саме з метою формування у шукачів роботи впевненості в тому , що завдяки власним зусиллям та власним знанням можна знайти роботу своєї мрії, для підвищення рівня обізнаності про надання соціальних послуг, які надає служба зайнятості, попередження нелегального працевлаштування, дискримінації та гендерної нерівності на ринку праці, запобігання нелегальній трудові міграції, ознайомлення з станом регіонального ринку праці , та спрямування батьків учнів загальної середньої освіти у напрямку надання допомоги у виборі майбутньої професії дітям 10.08.2021 року в Тетіївській районній філії Київського обласного центру зайнятості проведено «Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення» та вебінар «Вибір професії: батьки +діти" для батьків учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти.»

На Інформаційний семінар із загальних питань запрошено фахівців Тетіївського бюро правової допомоги які ознайомили учасників з основами оформлення права на спадщину. Ольга Романчук (представник Тетіївського бюро правової допомоги) розповіла присутнім про види спадкування, що входить у спадщину, куди подається заява про прийняття спадщини, право спадкоємця на одержання свідоцтва про право на спадщину, строк для прийняття спадщини та державна реєстрація права на спадщину. Фахівці служби зайнятості Віта Дем’янчук та Віта Руденко ознайомили присутніх з послугами з пошуку постійної або тимчасової роботи, профорієнтаційними послугами, електронними сервісами, гарантіями які існують лише за умов легальної зайнятості.

У вебінарі «Вибір професії: батьки +діти" Для батьків учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти» взяли участь батьки неповнолітніх дітей, які стоять перед вибором професії. Формула вибору професії – хочу, можу, треба. Ми повинні включатись у той процес який відбувається і допомогти дитині у виборі майбутньої професії. Адже вибір професії – це вибір справи якою буде дитина займатися потім все життя.

До заходів було залучено 12 осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь