Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради

Дата: 27.09.2021 10:55
Кількість переглядів: 25

23 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради, яке провів перший заступник міського голови Василь Кизимишин. На виконкомі було розглянуто такі питання:
1⃣Про стан готовності підприємств, установ житлово-комунального фонду міста до роботи в осінньо-зимовий період. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства П. В. Дем'янчук.
2⃣Розгляд клопотання Служби у справах дітей та сім'ї. Доповідала начальник Служби у справах дітей та сім'ї Л.В. Панченко.
3⃣Про внесення змін до складу постійної комісії з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Тетіївської міської ради. Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Гудзь.
4⃣Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Гудзь.
5⃣Про встановлення дорожніх знаків на території м. Тетієва по вул. Я. Острозького. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства П. В. Дем'янчук.
6⃣Про встановлення дорожніх знаків на території м. Тетієва по вул. Соборній. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства П. В. Дем'янчук.
7⃣Про відшкодування коштів з оплати житлово-комунальних послуг членам сім'ї померлого жителя Тетіївської територіальної громади, який проходив службу ( працював) в зоні проведення АТО або в зоні проведення бойових дій. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла.
8⃣Про надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла.
9⃣Розгляд заяв громадян. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства П. В. Дем'янчук.
10. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для будівництва транспортної інфраструктури комплексу з приймання, зберігання та відвантаження зернових та олійних культур с. Денихівка Білоцерківського району Київської області. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.
11. Про присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомого майна. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.
 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь