Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЦЕНТРАЛІЗОВАНА КЛУБНА СИСТЕМА" ТЕТІЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.09.2021 09:36
Кількість переглядів: 57

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора комунального закладу «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради

             Відповідно до статей 21 – 215 Закону України «Про культуру»,  рішення сесії Тетіївської міської ради від 24.06.2021р. №292-07-VIII «Про створення комунального закладу «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради», відділ культури, молоді  та  спорту Тетіївської міської ради оголошує конкурс на посаду директора комунального закладу «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради (місцезнаходження: вулиця Соборна,5, м.Тетіїв, Білоцерківський район, Київська область.09801).

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Обмеження щодо кандидатів: керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка:

– за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

– має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення.

Для участі у конкурсі подаються такі документи:

  • заява про участь у конкурсі;
  • згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України    «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія  (що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості)
  • копія документа, що посвідчує особу;
  •  копія документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Перелік документів не є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації. Документи подаються особисто кандидатом.

          Кандидата на посаду керівника закладу визначає конкурсна комісія за результатами відкритого публічного конкурсного відбору, обов’язковою умовою якого є публічна презентація кандидатами на посаду керівника закладу проектів програм розвитку закладу на один і п’ять років.

          Упродовж трьох робочих днів після закінчення строку подання документів для участі в конкурсі будуть оприлюдненні, відомості про кандидатів  на сайті Тетіївської міської ради відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Усі зацікавлені особи протягом семи днів з дня оприлюднення відомостей про кандидатів можуть подавати пропозиції та зауваження щодо кандидатур на електронну пошту відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради, viddilkulturiotg@gmail.com які передаються конкурсній комісії.

Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється відповідно до Закону України "Про захист персональних даних".

Зазначені  документи приймаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: (відділ культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради вул. Цвіткова, 11, м. Тетіїв, Київська обл., 09801,тел. (04560) 5-11-12 .

Контактна особа : Лисиця Микола Володимирович провідний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради                          тел. (04560) 5-11-12. 

Документи приймаються з 27 вересня 2021 року до  27 жовтня 2021 року.

Оприлюднення відомостей про кандидатів: до 30.10.2021 року.

Прийом зауважень та пропозицій щодо кандидатів з 01.11.2021 по 06.11.2021 року

Термін приймання документів (від громадських організацій та трудового колективу) для формування конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора комунального закладу «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради  з 27.09.2021 по 22.10.2021 року.

Умови праці директора комунального закладу

 «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради

 

Робоче місце директора знаходиться у приміщенні КЗ   «Централізована клубна система» (вул.Соборна,5, м.Тетіїв, Білоцерківський район, Київська область)

Режим роботи:

Робочий час:

- понеділок-п'ятниця: 09:00-18:00

- вихідні дні: субота, неділя

- обідня перерва: 13:00 - 14:00

Специфіка роботи передбачає режим ненормованого робочого дня, виходи на роботу у вихідні та святкові дні.

Щорічна основна відпустка: 24 календарні дні.

Щорічна додаткова відпустка і згідно до колективного договору:  7

календарних днів.

Оплата праці директора включає:

-         посадовий оклад відповідно до 14 тарифного розряду Єдиної тарифної сітки у розмірі 6462 грн., встановлений відповідно до наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005року № 745 (зі змінами та доповненнями);

- Доплату за вислугу років залежно від стажу роботи, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.01.2005року №82 (зі змінами та доповненнями);

-         матеріальну допомогу на оздоровлення (згідно колективного договору) у розмірі посадового окладу при наданні щорічної відпустки (при наявності бюжетних призначень) .

 

Матеріально технічне забезпечення та фінансово-господарська діяльність комунального закладу

 «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради

    Матеріально-технічна база комунального закладу  «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради включає приміщення, обладнання, засоби зв’язку, оргтехніку, та інше нерухоме майно, що перебуває у його користуванні. Майно закладу є власністю Тетіївської міської ради.

Оперативне управління закладом здійснює відділ культури, молоді та спорту  Тетіївської міської ради.

Основні фонди, інше майно закладу не підлягають вилученню, крім випадків, передбачених законодавством

Будівлі комунального закладу (міських та сільських будинків культури, клубів)  є власністю Тетіївської міської ради, переданою на праві оперативного управління. Утримання будівель здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету .

Комунальний заклад, що фінансується з місцевого бюджету, не підлягає приватизації, перепрофілюванню або використанню не за призначенням.

Фінансово – господарська діяльність закладу здійснюється відповідно до законодавства України.

Джерелом формування фінансових ресурсів закладу є кошти бюджету  Тетіївської міської ради та власні надходження, не заборонені законодавством України. Комунальний заклад  «Централізована клубна система» Тетіївської міської ради може отримувати благодійні кошти і матеріальні цінності від організацій та громадян.

           Обслуговування щодо фінансової та бухгалтерської  діяльності  Комунального закладу «Централізована клубна система»  здійснює централізована бухгалтерія відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь