Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 серпня відбулося засідання 9-ї сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 27.08.2021 10:42
Кількість переглядів: 46

26 серпня відбулося засідання 9-ї сесії міської ради восьмого скликання. На порядок денний були винесені такі питання:
1.Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Тетіївської міської територіальної громади за перше півріччя 2021 року. Доповідав Затишний В.В. – начальник управління фінансів.
2. Про схвалення прогнозу бюджету Тетіївської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Доповідав Затишний В.В. – начальник управління фінансів.
3. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради VIII скликання від 24.12.2020 року №39-02-VIII «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2021 рік». Доповідав Затишний В.В. – начальник управління фінансів.
4. Звіт керівника КП «Благоустрій » про роботу за звітний період та підготовку підприємства до роботи в осінньо – зимовий період.
5. Про стан готовності закладів освіти Тетіївської міської ради до початку нового 2021-2022 навчального року. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
6. Про затвердження передавального акту з КЗ «Ненадихівське навчально-виховне об’єднання «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської міської ради Київської області до П’ятигірського ліцею Тетіївської міської ради Київської області. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
7. Про затвердження передавального акту з КЗ «Горошківське навчально-виховне об’єднання «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – дитячий садок» Тетіївської міської ради Київської області до Денихівського ліцею Тетіївської міської ради Київської області. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
8. Про внесення змін до штатних розписів закладів загальної середньої освіти Тетіївської міської територіальної громади. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
9. Про затвердження міської Програми організації харчування дітей учасників бойових дій, загиблих, контрактної служби в зоні проведення антитерористичної операції. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
10. Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Тетіївської міської територіальної громади в 2021-2022 роках. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
11. Про внесення змін до штатного розпису закладу освіти «Берізка» Тетіївської міської ради. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
12. Про внесення змін до штатного розпису закладу освіти “Віночок” Тетіївської міської ради. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
13. Про внесення змін до штатного розпису КЗ «ЗДО «Оленка» Тетіївської міської ради. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
14. Про передачу приміщення котельні. Доповідала Василенко О.С. — головний спеціаліст відділу освіти.
15. Про створення комунального закладу «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Тетіївської міської ради. Доповідав Гавюк Я.В. – в.о. начальника відділу культури.
16. Проведення комплексу робіт по ліквідації підтоплення на території Тетіївської міської територіальної громади. Доповідав Шмаркатюк І.А. - головний спеціаліст з питань цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи відділу житлово - комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
17. Про звернення до Київської обласної ради щодо передачі нерухомого майна в комунальну власність територіальної громади. Доповідав Меленчук О.П. – головний спеціаліст юридичного відділу.
18. Про передачу майна комунальної власності з балансу виконавчого комітету Тетіївської міської ради на баланс відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради. Доповідала Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради.
19. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 3,58 га для стрілецького клубу «Зелений гай» Білоцерківського району Київської області. Доповідав Павленко Д.М. – начальник відділу містобудування та архітектури.
20. Про затвердження Положення про присвоєння, зміни адрес об'єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна, які знаходяться на території Тетіївської міської ради. Доповідав Дем’янчук П.В.- начальник відділу житлово - комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
21. Про затвердження Положення про порядок організації виїзної (виносної) торгівлі на території Тетіївської територіальної громади. Доповідав Дем’янчук П.В.- начальник відділу житлово - комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
22. Про передачу рухомого майна з балансу КП «Благоустрій» на баланс КП «Дібрівка-Обрій» Тетіївської міської ради. Доповідав Дем’янчук П.В.- начальник відділу житлово - комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
23. Про внесення змін до видів економічної діяльності комунального підприємства «Тетіївтепломережа» Тетіївської міської ради. Доповідав Дем’янчук П.В.- начальник відділу житлово - комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.
24. Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону. Доповідала Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради.
25. Про внесення доповнень до Положення про відділ соціального захисту населення виконавчого комітету Тетіївської міської ради. Доповідала Погоріла І.В. – начальник відділу соціального захисту населення.
26. Про відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз, до міста розташування закладів, які надають послуги гемодіалізу та у зворотному напрямку, за рахунок коштів бюджету міської територіальної громади на 2021-2025 роки. Доповідала Погоріла І.В. – начальник відділу соціального захисту населення.
27. Про внесення доповнень до Програми соціальної підтримки учасників операції об’єднаних сил, антитерористичної операції та членів сімей загиблих на 2021-2025 роки. Доповідала Погоріла І.В. – начальник відділу соціального захисту населення.
Також на засіданні сесії було розглянуто ряд земельних питань, з яких доповідав начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища Литвин С.П.
Щодо усіх розглянутих питань депутатами міської ради були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь