Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада зі старостами Тетіївської територіальної громади

Дата: 23.04.2021 15:51
Кількість переглядів: 49

22 квітня в залі засідань міської ради відбулася нарада зі старостами Тетіївської територіальної громади.
✅Заступник начальника відділу обслуговування громадян №15 Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області А.К. Сосунович повідомила. що з 1 вересня 2021 року відбудуться зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги.
Відтепер такі виплати будуть проводитися тільки через банківські установи. Виняток — люди з інвалідністю І групи; особи, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду; особи. які досягли 80-річного віку; отримувачі державної соціальної допомоги особам. які не мають права на пенсію. Такі особи отримуватимуть пенсію та допомогу за місцем фактичного проживання.
✅Заступник начальника Тетіївської ДПІ ГУ ДПС у Київській області О.І. Чехіркін обговорив зі старостами питання подання податкових декларацій одноосібниками, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари, що знаходяться на території Тетіївської територіальної громади.
На жаль, задекларували свої доходи далеко не всі одноосібники. А часу до 1 травня, коли має завершитися подання декларацій, залишається зовсім небагато.
Доповідач нагадав, що завдяки своєчасній сплаті податків одноосібниками буде можливість вирішити важливі потреби їхнього села. Адже кошти, сплачені одноосібниками, які мешкають у тому чи іншому селі, будуть витрачені саме на потреби цього населеного пункту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь