Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради

Дата: 21.10.2021 16:42
Кількість переглядів: 42

21 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради. На ньому були розглянуті такі питання:
1⃣ Про роботу дільничних офіцерів поліції Тетіївського відділення №3 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області та офіцера громади щодо профілактики злочинності та забезпечення правопорядку в Тетївській територіальній громаді. Доповідали начальник сектору превенції Тетіївського відділення поліції В.В. Малярчук та офіцер громади Ю.В. Шосталь.
2⃣ Розгляд клопотання Служби у справах дітей та сім'ї. Доповідала начальник Служби у справах дітей та сім'ї Л.В. Панченко.
3⃣ Про затвердження Положення про координаційну раду учасників АТО/ООС, членів сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, учасників Революції Гідності при виконкомі Тетіївської міської ради. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла.
4⃣ Про відшкодування вартості проїзду хворим хронічною нирковою недостатністю, що отримують програмний гемодіаліз. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла.
5⃣ Про надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла.
6⃣ Про надання подання про призначення опікуном. Доповідала начальник юридичного відділу Н.М. Складена.
7⃣ Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Гудзь.
8⃣ Розгляд заяв щодо упорядкування поштових адрес. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.
9⃣ Про надання дозволу на встановлення рекламних засобів по вулиці Соборна,19 та вулиці Соборна, 17 в м. Тетієві. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.
10. Про надання дозволу КП "Благоустрій" на розширення міського кладовища по вул. Цвіткова в м. Тетієві. Доповідав начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем'янчук.
11. Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь