Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 липня відбулося засідання восьмої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 20.07.2021 15:34
Кількість переглядів: 41

20 липня відбулося засідання восьмої сесії міської ради восьмого скликання,  яке провів міський голова Богдан Балагура. На засіданні сесії були розглянуті такі питання:
 
1. Про стан медичного обслуговування населення на території Тетіївської міської територіальної громади та перспективи розвитку медичної галузі у 2021 році КНП «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської  ради. Доповідала в.о. головного лікаря Л.О. Маковська.
 
2. Про внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради восьмого скликання від 24.12.2020 року № 39-02-VIII “Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2021 рік” та додатків № 1,3 до нього. Доповідав начальник управління фінансів В.В. Затишний.

 3. Звіт керівника КП  «Дібрівка-Обрій» про роботу за звітний період та підготовку підприємства до роботи в осінньо – зимовий  період. Доповідав директор КП “Дібрівка-Обрій” С.В. Затишний. 

4. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Тетіївської міської ради VIII cкликання. Доповідав провідний спеціаліст юридичного відділу О.П. Меленчук. 
 
 5. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності. Доповідав начальник управління освіти В.В. Васютинський.

6. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунального майна Тетіївської міської територіальної громади. Доповідала головний спеціаліст відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення І. В. Пересада. 
 
 7. Про включення до Переліку першого типу об’єкта комунальної власності  нежитлову будівлю АВМ для передачі в оренду на аукціоні. Доповідала головний спеціаліст відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення І. В. Пересада. 

8. Про включення до Переліку першого типу об’єкта комунальної власності  нежитлове приміщення ( магазин) для передачі в оренду на аукціоні. Доповідала головний спеціаліст відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення І. В. Пересада. 

9. Про продовження договору оренди комунального майна на аукціоні. Доповідала головний спеціаліст відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення І. В. Пересада. 

10. Про продовження договорів оренди комунального майна без аукціону. Доповідала головний спеціаліст відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення І. В. Пересада. 

11. Про утворення та присвоєння назв вулиць в с. Дібрівка ( Дородківський відділок ДП ДГ “Шевченківське”). Доповідав староста с. Дібрівка С.М. Денисюк.

Також на засіданні сесії було розглянуто ряд земельних питань, доповідав по них  начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища С.П. Литвин.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь