Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2 ТРАВНЯ ТЕТІЇВ ВІДСВЯТКУВАВ ДЕНЬ МІСТА

Дата: 20.06.2017 09:21
Кількість переглядів: 81

   2 травня відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 502 річниці з часу заснування міста Тетієва та 410 річниці з нагоди отримання містом привілею на самоврядування за Магдебурзьким правом.
   Святкування Дня міста розпочалося о 10.00 на міському стадіоні "Колос" з футбольних матчів між міськими шкільними командами. Гру відкрили голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук та міський голова Тетієва Руслан Майструк першим ударом по м'ячу. Школярі показали майстерну гру і в результаті яскравої гри перемогу отримала команда Тетіївського НВК "ЗОШ I-III ст. - природничо-математечний ліцей". Так, у фінальній грі команда Ліцею перемогла команду середньої школи №3 з рахунком 2:1. Обидва гола забив Сосунович Богдан і був нагороджений як кращий гравець. Спонсором футбольної гри стали благодійний фонд "Фортеця" та керівник ТОВ "Агрофірма Хліб України" Юрій Демцюра.
  З 11-ї години святкові заходи перемістилися до міського парку. Так, міський голова Руслан Майструк та голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук відкрили пам'ятник на честь отримання Тетієвом привілею на самоврядування за Магдебурзьким правом, пам'ятний знак на місці розташування Тетіївської ратуші та оновлений міський фонтан "Зоя".
   Офіційну урочисту частину розпочав міський голова Руслан Майструк, який привітав тетівчан та гостей міста зі святом та побажав добра, благополуччя, успіхів, світлої долі, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я. Подякував всім тим, хто докладає зусиль для розвитку Тетієва. Міський голова розповів, що святкування Дня міста відтепер перенесено на травень, оскільки найвизначніша подія міста - отримання привілею на самоврядування за Магдебурзьким правом відбулася 4 травня 1606 року. В ході урочистої частини було вручено 57 відзнак за особливі заслуги, в тому числі відзнаки "Почесний громадянин міста" та "За заслуги перед містом".
   Особливою подією для міста і причиною радості та усмішок дітей стало відновлення дитячого комплексу "Фортеця" за кошти благодійного фонду "Фортеця" Олександра Ференця.
   Також в міському парку діяла виставка-продаж робіт народних умільців та художників. Розважали тетіївчан та гостей міста співаки та танцюристи Тетієва та району. В ході вечірньої програми відбулося нагородження переможців рейтингу народної довіри "Народний рейтинг", святкова лотерея та запуск гелевих кульок. І головною родзинкою стала концертна програма за участю гуртів "Гуцул-хуліган" та "Fram".  Вже близько півночі втомлені, щасливі дорослі та діти розходилися додому.
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь