Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради

Дата: 20.08.2021 09:28
Кількість переглядів: 44

19 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради. На ньому були розглянуті такі питання:
1⃣Про підготовку закладів освіти до початку нового 2021-2022 навчального року. Доповідав начальник відділу освіти В.В. Васютинський.
2⃣Про підготовку закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Доповідав начальник відділу культури Я.В. Гавюк.
3⃣Розгляд клопотання служби у справах дітей та сім’ї. Доповідала начальник служби у справах дітей та сім’ї Л.В. Панченко.
4⃣Про схвалення прогнозу бюджету Тетіївської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Доповідав начальник управління фінансів В.В. Затишний.
5⃣Про надання дозволу на видалення зелених насаджень Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В. Гудзь.
6⃣Про надання дозволу на встановлення рекламного засобу на перехресті вулиці Центральна та вулиці Шкільна в місті Тетієві. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.
7⃣Про надання дозволу на встановлення Плити пошани учасникам бойових дій в селі Софіпіль. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.
8⃣Про надання матеріальної допомоги жителям Тетіївської територіальної громади.
9⃣Про затвердження тарифів на водопостачання КП “Дібрівка-Обрій” по с. Ненадиха та с. Скибинці. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення П.В. Дем’янчук.
1⃣0⃣Про затвердження тарифів на послуги теплопостачання для населення. Доповідав начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення П.В. Дем’янчук.
1⃣1⃣Розгляд заяв громадян. Доповідали начальник відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення П.В. Дем’янчук та начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь