Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради

Дата: 18.11.2021 15:48
Кількість переглядів: 20

18 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Тетіївської міської ради. На ньому були розглянуті такі питання:
1⃣Про підсумки проведення днів осіннього благоустрою в Тетіївській територіальній громаді. Доповідали начальник КП “Благоустрій” А.Г. Паламарчук та начальник КП “Дібрівка-Обрій” С.В. Затишний.
2⃣Звіт КП “Благоустрій” щодо надання послуг з утримання багатоквартирних житлових будинків міста Тетієва. Доповідав начальник КП “Благоустрій” А.Г. Паламарчук.
3⃣Розгляд проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тетіївської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Доповідав начальник відділу міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності В.В. Карпович.
4⃣Затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік. Доповідав начальник відділу міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності В.В. Карпович.
5⃣Про надання дозволу на видалення зелених насаджень. Доповідав головний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища В.В Гудзь.
6⃣Розгляд клопотання Служби у справах дітей та сім’ї. Доповідала начальник Служби у справах дітей та сім’ї Л. В. Панченко.
7⃣Про надання матеріальної допомоги жителям територіальної громади. Доповідала начальник відділу соціального захисту населення І.В. Погоріла.
8⃣Про розгляд Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, яким у 2022-2024 роках виповнюється 18 років. Доповідала в.о. начальника відділу освіти О.С. Василенко.
9⃣Розгляд заяв щодо упорядкування поштових адрес. Доповідав начальник відділу містобудування та архітектури Д.М. Павленко.
 
10. Про зняття з обліку житлових будинків. Доповідав начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук.
 
11. Про взяття на квартирний облік жителів Тетіївської територіальної громади. Доповідав начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту П.В. Дем’янчук.
 
12. Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону № LLE001-UA-20211012-32765 з оренди нерухомого майна. Доповідала головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту І.В. Пересада.
 
13. Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії з продажу об’єктів малої приватизації комунального майна Тетіївської територіальної громади. Доповідала головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту І.В. Пересада.
 
14. Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь