Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Тетіївської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2025-2027 роки на території Тетіївської міської територіальної громади»

Дата: 04.06.2024 09:54
Кількість переглядів: 51

              Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу проєкту рішення Тетіївської міської ради  «Про встановлення ставок  та  пільг  із сплати  земельного  податку на 2025-2027 роки на території  Тетіївської міської територіальної громади ».

Даний проєкт рішення розроблений відповідно до статті 10, пунктів 12.3., 12.4., 12.5. статті 12, статей 265, 266, 267, 268, 284, 293 Податкового кодексу України, пункту 24 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.2017 № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку Тетіївської міської територіальної громади.

Проєктом регуляторного акта передбачається встановлення на території Тетіївської міської територіальної громади  збору та ставок:

земельного податку;

а також встановлення пільг для фізичних та юридичних осіб із сплати зазначених податків.

Проєкт регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднений на офіційному сайті Тетіївської міської ради https://tetiivmiskrada.gov.ua/ в розділі «Громадські слухання та обговорення».

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань приймаються у письмовому або в електронному вигляді протягом одного місяця з моменту опублікування даного проєкту рішення.

              Поштова адреса: вул.Януша Острозького,5,  м.Тетіїв Білоцерківський район, Київська обл.,09801, тел. +380456313082.

              e-mail: tetiiv.zem@gmail.com.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь