Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ "Про надання згоди на передачу безхазяйного майна на відповідальне безоплатне зберігання з правом користування "

Дата: 23.05.2024 08:50
Кількість переглядів: 85

 

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

 

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

VІІІ СКЛИКАННЯ

 

ЧОТИРНАДЦЯТА ПОЗАЧЕРГОВА  СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

    03 травня 2024 року                                                       № 1301 – 14 – VIIІ

 

Про надання згоди на передачу

безхазяйного майна на відповідальне

безоплатне зберігання з правом користування

 

       Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 335, 936 - 955  Цивільного кодексу України, рішення державного реєстратора прав на нерухоме майно про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна № 72908130 від 01 травня 2024 року та витягу з Державного реєстру  речових прав на нерухоме майно про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна № 376746518 від 01 травня 2024 року по вулиці Центральна, 17 в селі Галайки Білоцерківського району Київської області, розглянувши звернення голови парафіяльної ради релігійної організації «Релігійна громада парафія святих рівноапостольних Костянтина і Олени Київської Єпархії Української Православної Церкви (Православної церкви України) с. Галайки Білоцерківського району Київської області» Любецького Володимира Миколайовича  від 01 травня 2024 року  щодо передачі безхазяйного нерухомого майна у тимчасове користування для проведення богослужінь, що знаходиться по вулиці Центральна, 17 в селі Галайки Білоцерківського району Київської області, з метою зберігання та належного утримання вказаного безхазяйного нерухомого майна, Тетіївська міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

     1. Надати згоду на передачу за договором безоплатного відповідального зберігання з правом користування для проведення богослужінь релігійній організації «Релігійна громада парафія святих рівноапостольних Костянтина і Олени Київської Єпархії Української Православної Церкви (Православної церкви України с. Галайки Білоцерківського району Київської області» (код ЄДРПОУ 45156159) безхазяйного нерухомого майна, що розміщене по вулиці Центральна, 17 в селі Галайки Білоцерківського району Київської області.

 

       2. Виконавчому комітету Тетіївської міської ради укласти договір

безоплатного відповідального зберігання з правом користування безхазяйним нерухомим майном, вказаним в пункті 1 цього рішення, із релігійною організацією «Релігійна громада парафія святих рівноапостольних Костянтина і Олени Київської Єпархії Української Православної Церкви (Православної церкви України с. Галайки Білоцерківського району Київської області» (код ЄДРПОУ 45156159) – зберігачем майна.

    1. Встановити, що договір безоплатного відповідального зберігання

укладається на термін до дня встановлення особи власника безхазяйного нерухомого майна, вказаного в пункті 1 цього рішення, або до дня державної реєстрації права комунальної власності на це майно за Тетіївською міською територіальною громадою в особі Тетіївської міської ради. 

2.2 Встановити, що витрати, пов’язані зі зберіганням та утриманням безхазяйного нерухомого майна, вказаного в пункті 1 цього рішення, покладаються на зберігача майна.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань торгівлі, житлово-комунального господарства, побутового обслуговування, громадського харчування, управління комунальною власністю,  благоустрою, транспорту, зв’язку та на першого заступника міського голови Кизимишина В. Й.

 

         

     

 

 

      Секретар міської ради                                         Наталія ІВАНЮТА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь