Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про включення до Переліку першого типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності з метою передачі в оренду на умовах аукціонів

Дата: 26.03.2024 08:28
Кількість переглядів: 59

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА рада

виконавчий комітет

 Рішення

 

07 березня 2024 року                                                                                    № 86 

 

Про включення до Переліку першого типу

об’єктів нерухомого майна комунальної

власності з метою передачі в оренду на

умовах аукціонів

 

    Відповідно до статтей 29, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна»,   Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, керуючись рішенням Тетіївської міської ради від 30.06.2022 № 676-15-VIII «Про передачу виконавчому комітету Тетіївської міської ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади», розглянувши листи КП КНП «Тетіївський ЦПМСД», КНП «Тетіївська центральна лікарня»,  АТ «Укрпошта», виконавчий комітет Тетіївської міської ради

                                                  В И Р І Ш И В :

1.Включити до Переліку першого типу об’єкти нерухомого майна комунальної власності  Тетіївської міської територіальної громади, а саме:

1.1 частину будівлі ФАП (фельдшерсько-акушерський пункт), що обліковується на балансі КП «КНП «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради (далі - Балансоутримувач), площею 28,33 кв.м, та знаходиться за адресою: вул. Центральна, 1А, с. Дібрівка, Білоцерківський район, Київська область.

1.2 нежитлові приміщення другого поверху №№9-14 в нежитловій будівлі поліклініки, що обліковується на балансі КНП «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради (далі - Балансоутримувач), площею 78,9 кв.м, та знаходиться за адресою: вул.Цвіткова, 26Ц, м.Тетіїв, Білоцерківський район, Київська область.

2. Виконавчому комітету Тетіївської міської ради здійснити дії щодо передачі в оренду на електронних аукціонах об’єктів нерухомого майна строком оренди на 5 років, а саме:

2.1 для розміщення відділення поштового зв’язку в будівлі ФАПу за адресою: вул. Центральна, 1А, с. Дібрівка, Білоцерківський район, Київська область;

2.2 для розміщення лабораторії в нежитлових приміщеннях другого поверху №№ 9-14 будівлі поліклініки за адресою: вул. Цвіткова, 26Ц, м.Тетіїв, Білоцерківський район, Київська область.

 

3. Встановити, що орендна плата, що підлягає сплаті за результатами проведеного аукціону, перераховується орендарем на користь Балансоутримувача.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Василя КИЗИМИШИНА

 

      Перший заступник

      міського голови                                                      Василь КИЗИМИШИН


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь