Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про скликання двадцять шостої сесії міської ради восьмого скликання

Дата: 29.02.2024 16:17
Кількість переглядів: 384

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

28 лютого 2024 року                        Тетіїв                                         № 2.4-06/36

Про скликання

двадцять шостої  сесії міської ради восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 8 частини 4 статті 42, пункту 4 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Скликати двадцять шосту сесію міської ради восьмого скликання            12 березня 2024 року о 10 годині в залі засідань адміністративного приміщення міської ради з порядком денним:

1.1. Про результати діяльності Білоцерківської окружної прокуратури за 2023 рік на території Білоцерківського району.

1.2. Про результати діяльності Тетіївського відділення поліції №3 Білоцерківського районного управління поліції ГУ НП  в Київській області на території Тетіївської міської ради.

1.3. Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету Тетіївської міської територіальної громади за 2023 рік.

1.4. Про внесення зміни до Програми профілактики злочинності  та сприяння діяльності правоохоронних органів національної поліції на території Тетіївської  територіальної  громади на 2021 -2025  роки.

1.5. Про внесення змін до  програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Тетіївської міської ради  від 28 лютого 2023 року № 819-18-VIII.

1.6. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії Тетіївської міської ради VІІІ скликання від 22.12.2023 року № 1100-24-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього.

1.7. Про передачу міжбюджетного трансферту філії державної установи «Центр пробації» у місті Києві та Київській області на суму 30 000 гривень.

1.8. Про передачу міжбюджетного трансферту Головному управлінню Національної поліції в Київській області на суму 80 000 гривень.

1.9. Про передачу міжбюджетного трансферту Головному управлінню Національної поліції в Київській області на суму 100 000 гривень.

1.10. Про звільнення  від сплати частини чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету Тетіївської міської ради на 2024 рік.

1.11. Про затвердження Положення про відділ правового забезпечення виконавчого комітету Тетіївської міської ради у новій редакції.

1.12. Про затвердження Положення про відділ надзвичайних ситуацій  та цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

1.13. Про затвердження Положення про сектор комунального майна відділу житлово-комунального господарства виконавчого комітету Тетіївської міської ради у новій редакції.

1.14. Про затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства виконавчого комітету Тетіївської міської ради у новій редакції.

1.15. Про затвердження Положення про сектор кадрової політики  відділу  правового забезпечення виконавчого комітету Тетіївської міської ради у новій редакції

1.16. Про делегування повноважень виконавчому комітету Тетіївської міської ради щодо утворення наглядової ради комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради.

1.17. Про погодження штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради на 2024 рік.

1.18. Про виключення з Переліку першого типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності.

1.19. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2024 році.

1.20. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади - нежитлової будівлі пункту прийому молока, що розташована по вул. Тетіївська, 25 в селі Черепин Білоцерківського району Київської області.

1.21. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади - нежитлового приміщення бані, що розташована по вул. Центральна, 60 в селі Дзвеняче Білоцерківського району Київської області.

1. 22. Про внесення змін до складу  аукціонної  комісії Тетіївської міської ради з продажу об’єктів малої приватизації, затвердженої рішенням сесії від 28.09.2021 №428-10-VІІІ «Про утворення аукціонної комісії Тетіївської міської ради з продажу об’єктів малої приватизації».

1.23. Про списання автотранспортних засобів комунальної власності.

1.24. Про внесення змін до рішення 05 сесії Тетіївської міської ради №204-05-VIII від 27.04.2021 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій».

1.25. Питання в галузі земельних відносин.

 

  1. Відповідно до пункту 2 частини 3 статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», секретарю міської ради Наталії Іванюті  розпорядження про скликання сесії ради довести до відома  депутатів і населення.

 

Міський голова                                                Богдан БАЛАГУРА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь