Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Аукціони приватизації нежитлових будівель

Дата: 16.10.2023 10:49
Кількість переглядів: 114

12 та 13 жовтня 2023 року відбулися два електронні аукціони з приватизації нежитлових будівель комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, а саме, відбувся продаж будівлі колишньої автостанції в селі Кашперівка (вул. Київська, 16А) та нежитлової будівлі магазину в селі Денихівка по вул. Шевченка, 148. 
Для участі в аукціоні з метою придбання будівлі колишньої автостанції в селі Кашперівка зареєструвалося 5 учасників. Будівля, площею 15,3 кв. м., виставлялася на торги за стартовою ціною 67 430 грн. В ході торгів кінцева ціна продажу лота зросла у понад 6 разів, оскільки переможець аукціону запропонував за неї 430 000 грн. Таким чином, вартість одного квадратного метра будівлі колишньої автостанції в селі Кашперівка зросла до 28 104 грн.
Для участі в аукціоні з метою придбання нежитлової будівлі магазину в селі Денихівка зареєструвалося 11 учасників. Будівля, площею 417.4 кв. м., виставлялася на торги за стартовою ціною 99 940,80 грн. В ході торгів кінцева ціна продажу лота зросла у 55 разів, оскільки переможець аукціону запропонував за неї 5 млн 500 тис 55 грн. Таким чином, вартість одного квадратного метра нежитлової будівлі магазину в селі Денихівка зросла до 13 176 грн.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь