Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТЕТІЇВСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ ЗА 2014 РІК

Дата: 17.11.2023 13:06
Кількість переглядів: 30

 

 

 

 

 У 2014 році Тетіївською міською радою та її виконавчим комітетом приділялася належна увага здійсненню державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, вдосконаленню правового регулювання господарських відносин, а також адміністративних відносин між регуляторними органами та суб'єктами господарювання, недопущення прийняття економічно недоцільних та неефективних регуляторних актів, зменшення втручання у діяльність суб'єктів господарювання та усунення перешкод для розвитку господарської діяльності. З метою усунення суперечностей, що виникають в ході погодження проектів регуляторних актів, посилено роботу з підготовки проектів регуляторних актів у відповідності до принципів державної регуляторної політики.

   Ця робота здійснювалась в межах, у порядку та у спосіб, що встановлені Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 № 1160-IV та інших нормативно-правових актів щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.
   Станом на 31.12.2014 р. у загальному реєстрі діючих регуляторних актів прийнятих Тетіївською міською радою та її виконавчим комітетом значиться 26 регуляторних актів.
   План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік затверджений рішенням виконкому від 26.11.2013 р. № 123
   При розробці плану вивчались проблеми господарських відносин, які потребують державного регулювання на рівні місцевих органів самоврядування.
    В 2014 році на сесії розглядались і затверджувались слідуючі регуляторні акти:
   - Про затвердження Генерального плану міста Тетієва (№ 881 від 27.11.2014р.);
   - Про затвердження Положення про виявлення, облік і використання безхазяйного майна та відмерлої спадщини на території Тетіївської міської ради та подальшого його використання ( № 884 від 27.11.2014р.);
   - Про затвердження Порядку видалення аварійних, сухостійних та фаутних дерев і кущів на території міста Тетієва (№ 885 від 27.11.2014р.).

   На засіданнях виконкому в 2014 році розглядались і затверджувалисьтакі регуляторні акти:

   - Про затвердження тимчасового положення про порядок обліку нерухомого майна та подання інфор-мації щодо цього майна на адміністративно-територіальній одиниці м. Тетієва (№ 31 від 25.03.2014р.);
   - Про коригування тарифів на послуги з теплопостачання для ІІ та ІІІ груп
споживачів, запропонованих КП КОР «Тетіївтепломережа (№ 89 від 30.09.2014р.).

  Неодноразово КП КОР «Тетіївтепломережа» виносилось питання про підняття тарифів для І групи споживачів ( населення), але рішенням виконкому № 114 від 25.11.2014 р. воно залишено без змін.

   При прийняті даних регуляторних актів, витримано всі необхідні процедури згідно діючого законодав-ства. А саме: надруковано повідомлення в газеті «Тетіївська земля» про оприлюднення проектів даних регуляторних актів і аналізів регуляторного впливу на сайті міської ради. Проведено місячне обговорення. Після чого дані регуляторні акти затверджені на сесії міської ради, про що повідомлено громаду через місцеву газету. Перелік прийнятих регуляторних актів, їх зміст та аналіз регуляторного впливу розміщені на сайті міської ради.

    Рішенням виконавчого комітету № 113 від 25.11.2014 р. затверджено План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, про що надруковано в газеті «Тетіївська земля» № 103 від 09.12.2014р. та на сайті Тетіївської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь