Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ КОМІСІЇ ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 12.07.2021 15:42
Кількість переглядів: 20

9 липня перший заступник міського голови Василь Кизимишин провів чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.
Через велику кількість адміністративних матеріалів, що надходять на розгляд комісії, її засідання відбуваються двічі на місяць.
Цього разу комісія розглянула 24 адміністративні протоколи, складені відносно мешканців Тетіївської територіальної громади працівниками Тетіївського відділення поліції та інших уповноважених органів влади.
4 протоколи про адміністративні правопорушення надійшли на розгляд адмінкомісії за статтею 152 КУпАП, а саме: за порушення правил благоустрою населених пунктів. Найчастіше – це спалювання сміття, інших відходів або сухої рослинності. Такі дії заборонені законом через негативний вплив на довкілля та здоров’я людей. Адмінкомісія в цих випадках закликає порушників укладати договори на вивезення сміття з комунальними підприємствами Тетіївської міської ради КП «Благоустрій» та «Дібрівка-Обрій» з метою недопущення в подальшому спалювання відходів.
На жаль, велика кількість адміністративних матеріалів продовжує надходити за статтею 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб». Чотирьох громадян, які неправдиво викликали працівників поліції, комісія оштрафувала на 850 гривень. Особливо зухвалих порушників цієї статті комісія оштрафувала на суму 2125 та 3400 грн.
Було розглянуто дві справи за статтею 154 КУпАП «Порушення правил тримання собак та котів». Щодо цього адмінкомісія наголошує, що перебування собак без догляду за межами домогосподарства – це і є порушення вказаної статті. Громадянин, мешканець села Денихівка, який допустив перебування своєї собаки породи «Німецька вівчарка» за межами домоволодіння без поводка та намордника, при чому тварина агресивно поводилась з людьми, рішенням адмінкомісії був оштрафований.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь