Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ №180 «Про початок формування конкурсної комісії для обрання членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства КНП «Тетіївська ЦЛ» та здійснення деяких заходів щодо її формування»

Кількість переглядів: 57
Скликання: РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
Сесія: ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Тип документу: РІШЕННЯ
Дата: 23.05.2024
Номер документу: 180
Назва документу: Про початок формування конкурсної комісії для обрання членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства КНП «Тетіївська ЦЛ» та здійснення деяких заходів щодо її формування
Прикріплені файли:

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

 

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

23 травня 2024 року                                                                               №  180

 

Про початок формування конкурсної

комісії для обрання членів наглядової

ради комунального некомерційного

підприємства КНП «Тетіївська ЦЛ»

та здійснення деяких заходів щодо

її формування

 

Відповідно до статей 32, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування», статті 24 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров'я», постанови Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров'я» від 21 листопада 2023 р. № 1221, рішення Тетіївської міської ради «Про делегування повноважень виконавчому комітету Тетіївської міської ради щодо утворення наглядової ради комунального некомерційного підприємства КНП «Тетіївська ЦЛ» від 12.03.2024 року за  № 1214-26-VIII,  виконавчий комітет Тетіївської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Прийняти рішення про формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заповнення посад членів наглядової ради та управління процесом призначення першого складу наглядової ради комунального некомерційного підприємства КНП «Тетіївська ЦЛ»   Тетіївської міської ради

2. Надіслати листа на адресу doz.koda@ukr.net представникам структурного підрозділу з питань охорони здоров’я Київської обласної військової адміністрації щодо формування конкурсної комісії та необхідності делегувати їх представників до складу конкурсної комісії протягом  10 робочих днів.

3. Затвердити текст оголошення про формування конкурсної комісії та право громадських об’єднань у галузі захисту прав пацієнтів або протидії корупції делегувати своїх представників до складу конкурсної комісії, що додається.

4. Розмістити на офіційному вебсайті Тетіївської міської ради оголошення про формування конкурсної комісії та право громадських об’єднань у галузі захисту прав пацієнтів або протидії корупції делегувати своїх представників до складу конкурсної комісії.

5. Першому заступнику міського голови Тетіївської міської ради Кизимишину В.Й. забезпечити:

- оприлюднення тексту цього рішення та оголошення про формування конкурсної комісії на офіційному веб-сайті Тетіївської міської ради;

- надсилання листа на адресу doz.koda@ukr.net представникам структурного підрозділу з питань охорони здоров’я Київської обласної військової адміністрації.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першому заступнику міського голови Тетіївської міської ради Кизимишину В.Й.

 

      Перший заступник

      міського голови                                                 Василь КИЗИМИШИН

 

 

 

                                                                                          Додаток

                                                                   до рішення виконавчого комітету

                                                                   Тетіївської міської ради

                                                                   23.05.2024  № 180

 

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для обрання членів наглядової ради комунального некомерційного підприємства КНП «Тетіївська ЦЛ»

Відповідно до Порядку утворення наглядової ради закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров'я» від 21 листопада 2023 р. №1221, виконавчий комітет Тетіївської міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заповнення посад членів наглядової ради та управління процесом призначення першого складу наглядової ради комунального некомерційного підприємства КНП «Тетіївська ЦЛ»   Тетіївської міської ради.

До складу конкурсної комісії повинні входити у рівній кількості:

  • представники власника закладу охорони здоров’я (три члени);
  • представники структурного підрозділу з питань охорони здоров’я місцевої державної адміністрації (три члени);
  • представники громадських об’єднань, діяльність яких спрямована на захист прав у сфері охорони здоров'я або протидію корупції (три члени).

Громадські об’єднання, що мають право подавати кандидатури до конкурсної комісії, повинні займатись захистом прав у сфері охорони здоров'я або протидією корупції не менше 5 років до дати подання кандидатур своїх представників до складу конкурсної комісії.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до виконавчого комітету Тетіївської міської ради (м. Тетіїв, Януша Острозького 5) секретарю міського голови у письмовому вигляді упродовж 12 календарних днів з дня опублікування цього оголошення. Прийом пропозицій здійснюється з понеділка до п’ятниці з  8:00   до 16:00 год.

Телефон для довідок:  0456313078

Для розгляду кандидатур представників громадських об’єднань необхідно подати:

  • заяву у довільній формі із копією статуту та виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, які підтверджують відповідність громадського об’єднання вимогам постанови Кабінету Міністрів України «Про наглядову раду закладу охорони здоров'я» від 21 листопада 2023 р. №1221;
  • рішення вищого органу управління щодо делегування представника або спільний лист громадських об’єднань у випадку подання кандидатур від більше ніж трьох громадських об’єднань, які відповідають необхідним критеріям.

          

  Посадова особа

ПІБ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь