Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ СЕСІЙ №Протокол 27 сесії 8 скликання «Протокол 27 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 56
Скликання: 8 скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: ПРОТОКОЛ СЕСІЙ
Дата: 01.05.2024
Номер документу: Протокол 27 сесії 8 скликання
Назва документу: Протокол 27 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.08 МБ)

 

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

Білоцерківського району Київської області

 

                                                                                                                                                                          ПРИМ. 1

 

 

 

 

 

                                                        П Р О Т О К О Л

 

                                        двадцять сьомої сесії  міської ради

                                                     восьмого скликання

 

                          

 

 

 

 

 

Від  23 квітня  2024  року

 

На  213  аркушах

 

 

 

 

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Білоцерківського району  Київської  області

П Р О Т О К О Л

 

XХVІІ сесія ради                                                                  23 квітня 2024 року

третє пленарне засідання

 

м. Тетіїв

міська рада, зал засідань

 

Всього депутатів ради                                     -   26  осіб

Присутні на сесії:                                             -   21  депутатів (список додається)

                                                                            -  17  запрошених (список                          

                                                                                     додається)

 

Голова засідання Балагура Б.О. – міський голова.

 

Секретар засідання -  Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради.

 

СЛУХАЛИ: Балагуру Б.О. – міського голову про перелік питань та пропозиції щодо порядку денного.

 

ВИСТУПИЛИ: Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради, яка ознайомила присутніх:   - із заявою  депутата Тетіївської міської ради  VІІІ скликання Фармагея Володимира Володимировича від 22.04.2024 року про дострокове припинення повноважень, а також внесла пропозицію щодо порядку денного: про розгляд даного питання на пленарному засіданні 27 сесії (проєкт рішення додається);

- із заявою ФОП Гаврищука Юрія Вікторовича про можливість виступити під час розгляду питання 46 «Про  укладання договорів на встановлення особистих  строкових сервітутів по Тетіївській міській раді».

 

ВИРІШИЛИ: поставити на голосування пропозицію Іванюти Н.Ф. та розглянути питання «Про дострокове припинення повноважень депутата Тетіївської

міської ради VІІІ скликання Фармагея Володимира Володимировича».

 

При голосуванні ( в ручному режимі):

                               за –21,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 6

 

СЛУХАЛИ: Балагуру Б.О. – міського голову про перелік питань та пропозиції щодо порядку денного.

 

ВИСТУПИЛИ:

- Поліщук О.А. – директор КП «КНП « Тетіївський ЦПМСД» з пропозицією, надати можливість виступити у різному представникам Благодійної організації «100 відсотків життя, Київський регіон» «Відновлення доступу до медичних послуг у громадах Київської області».

- Грабовий П.О. - депутат Тетіївської міської ради VІІІ, який ознайомив присутніх із заявою від батьківського комітету Тетіївського ліцею №3 щодо сприяння у виділенні коштів на проведення ремонтних робіт та обладнання внутрішніх санітарних вузлів закладу освіти туалетними кабінками з непрозорими дверима та стінками, згідно результатів моніторингового відвідування головного управління держпродспоживслужби в Київській області.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова, Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань, Грабовий П.О. - депутат Тетіївської міської ради VІІІ скликання.

 

ВИРІШИЛИ:

  • пропозицію Грабового П.О. - депутата Тетіївської міської ради VІІІ винести на розгляд наступної чергової сесії  Тетіївської міської ради.
  • затвердити запропонований порядок денний XXVІІ сесії Тетіївської міської ради зі змінами в цілому.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 6. 

 

СЛУХАЛИ:  про обрання члена лічильної комісії двадцять сьомої сесії Тетіївської міської ради VIII скликання. 

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова вніс пропозицію - обрати членом лічильної комісії на засідання Грабового П.О.- депутата Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

ВИРІШИЛИ: поставити на голосування пропозицію Балагури Б.О.

 

При голосуванні ( в ручному режимі):

                               за –21,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 6

 

 

                                   П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й :

 

1/1255.  Про Книгу Пам’яті «Вічно живі герої-земляки Тетіївщини».

2/1256. Про реорганізацію комунальної установи «Тетіївський центр соціальних служб» Тетіївської міської ради шляхом перетворення її в комунальне некомерційне підприємство «Центр соціальних служб» Тетіївської міської ради.     

3/1257. Інформація керівника КП «Тетіївводоканал»  Тетіївської міської ради щодо економічної ситуації, яка склалася на підприємстві та вартості на послуги водопостачання і водовідведення.

4/1258. Звіт керівників КП «Благоустрій» та КП  «Дібрівка-Обрій» про роботу за звітний період та підготовка до роботи у весняно–літній  період.          

5/1259. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради на 2022-2024 роки.            

6/1260. Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії Тетіївської міської ради VІІІ скликання від 22.12.2023 року № 1100-24-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього.

          

7/1261. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Тетіївської міської ради.        

8/1262. Про надання згоди на передачу безхазяйного майна на відповідальне безоплатне зберігання з правом користування.

9/1263. Про  припинення права користування та надання в користування земельних  ділянок.

10/1264. Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, для послідуючої передачі у власність, які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

11/1265. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності  Тетіївської міської ради.

12/1266. Про затвердження  технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу  громадянам земельних ділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

13/1267. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

14/1268. Про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості),  які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

15/1269. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності  Тетіївської міської ради с. Клюки.

16/1270. Про  розірвання та укладання попередніх договорів  оренди по Тетіївській міській раді.

17/1271. Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради в с. Хмелівка.

18/1272. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється, які розташовані в м. Тетієві.

19/1273. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди.

20/1274. Про затвердження технічної  документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради.

21/1275. Про  передачу земельної ділянки  в користування   на  умовах  оренди,   яка розташована  на території   Тетіївської міської ради в  с. Голодьки.

22/1276. Про затвердження проектів землеустрою та  передачу земельних ділянок в користування   на умовах  оренди, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

23/1277.   Про  передачу земельної ділянки  в користування   на умовах  оренди,    яка розташована  на території  Тетіївської міської ради.

24/1278.    Про укладання договору оренди  на земельну  ділянку, яка розташована на території Тетіївської міської ради за  межами  с. Стадниця.

25/1279. Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок   в користування  на  умовах  оренди, які розташовані  на території   Тетіївської міської ради с. Галайки.

26/1280. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  та  передачу земельної  ділянки  в користування   на  умовах  оренди, яка розташована  на території Тетіївської міської ради за межами с. Голодьки.

27/1281. Про укладання договору оренди  на земельну  ділянку, яка розташована  на території Тетіївської міської ради в  с. Тайниця.

28/1282. Про надання  дозволу  на розробку  технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які розташовані на території Тетіївської міської ради.

29/1283. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

30/1284. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в користування на умовах оренди на території Тетіївської міської ради.

31/1285. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності  Тетіївської міської ради.

32/1286. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.

33/1287.   Про надання  дозволу на розробку технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської  міської ради.

34/1288. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів.

35/1289. Про надання дозволу на розробку  технічної документації щодо поділу  земельної ділянки,  яка розташована  на території Тетіївської міської ради.

36/1290. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди в м. Тетієві по вул. Лермонтова, 18.

37/1291.  Про  надання   дозволу на виготовлення  технічних  документацій із землеустрою щодо   інвентаризації  земельних ділянок.

38/1292. Внести зміни до  рішення 8 позачергової сесії Тетіївської міської ради № 884-8П-VIIІ «Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель усіх категорій та форм власності в межах території Тетіївської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

39/1293. Про підготовку лотів та проведення земельних торгів з набуття права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

40/1294. Про  передачу земельної  ділянки в користування   на  умовах  оренди,  яка розташована  за межами м. Тетіїв.

41/1295. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання  земельних ділянок, які розташована на території Тетіївської міської ради.

42/1296. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення    земельної ділянки із зміною цільового призначення  на території Тетіївської міської ради.

43/1297. Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних  ділянок сільськогосподарського призначення.

44/1298. Про підготовку лотів та проведення земельних торгів з набуття права оренди на земельні ділянки.

45. Про надання  дозволу  на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради за межами с. Хмелівка.

46/1299. Про  укладання договорів на встановлення особистих  строкових сервітутів по Тетіївській міській раді.

47/1300. Про дострокове припинення повноважень депутата Тетіївської

міської ради VІІІ скликання Фармагея Володимира Володимировича.

 

 

 

1/1255. СЛУХАЛИ: 

Про Книгу Пам’яті «Вічно живі герої-земляки Тетіївщини».

 

                 Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних           

                                                            питань.

                  

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова, Мусітович В.П. -  депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 6

 

      (Прийнято рішення  № 1255 - 27 - VIII, рішення додається).

 

2/1256. СЛУХАЛИ:  

Про реорганізацію комунальної установи «Тетіївський центр соціальних служб» Тетіївської міської ради шляхом перетворення її в комунальне некомерційне підприємство «Центр соціальних служб» Тетіївської міської ради.

 

           Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова, Пересада С.Л., Мотуз Н.І.,

Возний О.П. -  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання, Потієнко Д.В. – директор КП «Тетіївська  центральна   лікарня» Тетіївської міської ради. 

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1256 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

3/1257. СЛУХАЛИ:  

Інформація керівника КП «Тетіївводоканал»  Тетіївської міської ради щодо економічної ситуації, яка склалася на підприємстві та вартості на послуги водопостачання і водовідведення.

 

           Доповідає Оржехівський Я.В. – начальник КП «Тетіївтепломережа».

 

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова, Возний О.П., Миколюк І.І. -  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

 

При голосуванні: за – 20,

                               проти - 0

                               утрималось – 2

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1257 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

4/1258. СЛУХАЛИ:  

Звіт керівників КП «Благоустрій» та КП  «Дібрівка-Обрій» про роботу за звітний період та підготовка до роботи у весняно–літній  період.

 

           Співдоповідачі:  Паламарчук А.Г. – начальник КП «Благоустрій»;

                                        Затишний С.В. -  начальникКП «Дібрівка Обрій».

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова, Кизимишин В.Й. – перший заступник міфського голови, Грабовий П.О., Майструк Р.В., Коробко Т.І. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 20 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Мусітовича В.П. за його усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 3,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1258 - 27 - VIII, рішення додається).

 

5/1259. СЛУХАЛИ: 

Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради на 2022-2024 роки.

 

           Доповідає  Поліщук О.А. – директор КП «КНП « Тетіївський ЦПМСД».     

 

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1259 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

6/1260. СЛУХАЛИ:   

Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії Тетіївської міської ради VІІІ скликання від 22.12.2023 року № 1100-24-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2024 рік» та додатків до нього.

 

           Доповідає  Затишний В.В. -  начальник управління фінансів.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова, Кизимишин В.Й. – перший заступник міфського голови, Пересада С.Л., Майструк Р.В. -  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 21,  

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1260 - 27 - VIII, рішення додається).

 

7/1261. СЛУХАЛИ:   

Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

 

           Доповідає Балагура Б.О. – міський голова.

 

ВИСТУПИЛИ: Возний О.П. - депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 21 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутатки Мотуз Н.І. за її усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1261 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

8/1262. СЛУХАЛИ:   

Про надання згоди на передачу безхазяйного майна на відповідальне безоплатне зберігання з правом користування.

 

            Доповідає Пересада І.В. – начальник сектору комунального майна.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова, Шумко А.К., Пересада С.Л. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 20,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 2,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1262 - 27 - VIII, рішення додається).

 

9/1263. СЛУХАЛИ:  

Про  припинення права користування та надання в користування земельних  ділянок.

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1263 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

10/1264. СЛУХАЛИ: 

Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, для послідуючої передачі у власність, які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

                     

При голосуванні: за – 21 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутатки Лях О.М. за її усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні –6

 

      (Прийнято рішення  № 1264 - 27 - VIII, рішення додається).

 

11/1265. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності  Тетіївської міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1265 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

12/1266. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження  технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу  громадянам земельних ділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1266 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

13/1267. СЛУХАЛИ: 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1267 - 27 - VIII, рішення додається).

 

14/1268. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження технічних  документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості),  які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1268 - 27 - VIII, рішення додається).

 

15/1269. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності  Тетіївської міської ради с. Клюки.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Пересада С.Л. - депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 16

                               проти - 0

                               утрималось – 5

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

 

      (Прийнято рішення  № 1269 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

16/1270. СЛУХАЛИ:

Про  розірвання та укладання попередніх договорів  оренди по Тетіївській міській раді.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

 

 

При голосуванні: за – 20,

                               проти - 0

                               утрималось – 2

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1270 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

17/1271. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради в с. Хмелівка.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,     Пересада С.Л., Жубер Н.В., Мотуз тН.І. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 19,

                               проти - 0

                               утрималось –2

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1271 - 27 - VIII, рішення додається).

 

18/1272. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється, які розташовані в м. Тетієві.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1272 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

19/1273. СЛУХАЛИ: 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1273 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

 

20/1274. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження технічної  документації із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1274 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

21/1275. СЛУХАЛИ: 

Про  передачу земельної ділянки  в користування   на  умовах  оренди,   яка розташована  на території   Тетіївської міської ради в  с. Голодьки.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1275 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

22/1276. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження проектів землеустрою та  передачу земельних ділянок в користування   на умовах  оренди, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1276 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

23/1277. СЛУХАЛИ: 

Про  передачу земельної ділянки  в користування   на умовах  оренди,    яка розташована  на території  Тетіївської міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 1

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1277 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

24/1278. СЛУХАЛИ: 

Про укладання договору оренди  на земельну  ділянку, яка розташована на території Тетіївської міської ради за  межами  с. Стадниця.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

Балагура Б.О. – міський голова, Кизимишин В.Й. – перший заступник міфського голови, Грабовий П.О. - депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 20 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутатки Мотуз Н.І. за її усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось – 2

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1278 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

 

 

25/1279. СЛУХАЛИ:

Про затвердження проектів землеустрою та передачу земельних ділянок   в користування  на  умовах  оренди, які розташовані  на території   Тетіївської міської ради с. Галайки.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голоси  депутатів Пересада С.Л., Майструк Р.В. за їх усними  заявами),

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 7

    

       (Прийнято рішення  № 1279 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

26/1280. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  та  передачу земельної  ділянки  в користування   на  умовах  оренди, яка розташована  на території Тетіївської міської ради за межами с. Голодьки.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 20 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутатки Мотуз Н.І. за її усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 2,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1280 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

27/1281. СЛУХАЛИ: 

Про укладання договору оренди  на земельну  ділянку, яка розташована  на території Тетіївської міської ради в  с. Тайниця.

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1281 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

28/1282. СЛУХАЛИ: 

Про надання  дозволу  на розробку  технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які розташовані на території Тетіївської міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1282 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

29/1283. СЛУХАЛИ: 

Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 20,

                               проти - 0

                               утрималось – 1

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1283 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

30/1284. СЛУХАЛИ: 

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в користування на умовах оренди на території Тетіївської міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1284 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

31/1285. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення комунальної власності  Тетіївської міської ради.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1285 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

32/1286. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1286 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

33/1287. СЛУХАЛИ: 

Про надання  дозволу на розробку технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської  міської ради.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1287 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

34/1288. СЛУХАЛИ: 

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів.

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1288 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

35/1289. СЛУХАЛИ: 

Про надання дозволу на розробку  технічної документації щодо поділу  земельної ділянки,  яка розташована  на території Тетіївської міської ради.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Миколюк І.І. - депутат Тетіївської міської ради VIII скликання з пропозицією, виключити пункт 2 з проєкту рішення.

 

При голосуванні в ручному режимі за пропозицію Миколюка І.І.:

                               за – 22,

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

 

При голосуванні за проєкт рішення зі змінами:

                               за – 19,

                               проти - 0

                               утрималось – 2

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 6

    

       (Прийнято рішення  № 1289 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

36/1290. СЛУХАЛИ: 

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди в м. Тетієві по вул. Лермонтова, 18.

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутатки  Жубер Н.В. за її усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1290 - 27 - VIII, рішення додається).

 

37/1291. СЛУХАЛИ: 

Про  надання   дозволу на виготовлення  технічних  документацій із землеустрою щодо   інвентаризації  земельних ділянок.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

 

 

При голосуванні: за – 21 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутатки  Мотуз Н.І. за її усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось –0, 

                               не голосували – 1,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1291 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

38/1292. СЛУХАЛИ: 

Внести зміни до  рішення 8 позачергової сесії Тетіївської міської ради № 884-8П-VIIІ «Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель усіх категорій та форм власності в межах території Тетіївської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області».

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1292 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

39/1293. СЛУХАЛИ: 

Про підготовку лотів та проведення земельних торгів з набуття права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

 

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 17,

                               проти - 0

                               утрималось – 5

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1293 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

40/1294. СЛУХАЛИ: 

Про  передачу земельної  ділянки в користування   на  умовах  оренди,  яка розташована  за межами м. Тетіїв.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Грабовий П.О. -  депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 22  (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Сліпенчука І.М. за його усною  заявою),

                               проти - 0

                               утрималось – 0

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1294 - 27 - VIII, рішення додається).

 

41/1295. СЛУХАЛИ: 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання  земельних ділянок, які розташована на території Тетіївської міської ради.

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                               проти - 0

                               утрималось – 1

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1295 - 27 - VIII, рішення додається).

 

42/1296. СЛУХАЛИ: 

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення    земельної ділянки із зміною цільового призначення  на території Тетіївської міської ради.

 

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21

                               проти - 0

                               утрималось – 1

                               не голосували – 0,   

                               відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1296 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

43/1297. СЛУХАЛИ: 

Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних  ділянок сільськогосподарського призначення.

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 19,

                              проти - 0

                              утрималось – 3

                              не голосували – 0,   

                              відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1297 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

44/1298. СЛУХАЛИ: 

Про підготовку лотів та проведення земельних торгів з набуття права оренди на земельні ділянки.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 21,

                              проти - 0

                              утрималось – 0

                              не голосували – 1,   

                              відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1298 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

45.  СЛУХАЛИ: 

Про надання  дозволу  на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради за межами с. Хмелівка.

 

 

              Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова.

 

При голосуванні: за – 9,

                              проти - 0

                              утрималось – 12

                              не голосували – 1,   

                              відсутні – 5

    

                                          (Рішення не прийнято) 

 

 

46/1299. СЛУХАЛИ: 

Про  укладання договорів на встановлення особистих  строкових сервітутів по Тетіївській міській раді.

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови, Лях О.М., Шумко А.К. -  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання, Заборська О.В. -  начальник відділу містобудування та архітектури,  Гаврищук Ю.В. – ФОП, житель м. Тетіїв.

 

При голосуванні: за – 18,

                              проти - 0

                              утрималось – 4

                              не голосували – 0,   

                              відсутні – 5

    

    (Прийнято рішення  № 1299 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

47/1300. СЛУХАЛИ: 

Про дострокове припинення повноважень депутата Тетіївської міської ради VІІІ скликання Фармагея Володимира Володимировича.

 

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                  відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за – 22,

                              проти - 0

                              утрималось – 0

                              не голосували – 0,   

                              відсутні – 5

    

       (Прийнято рішення  № 1300 - 27 - VIII, рішення додається).

 

 

 

 

                    Результати поіменного голосування додаються.

 

 

 

 

    Міський голова                                             Богдан БАЛАГУРА

 

                                                                                    Додаток

                                                        до протоколу двадцять сьомої сесії 

                                                        Тетіївської міської  ради  VIIІ скликання

                                                        23 квітня 2024 року

 

 

 

                    Запрошені та присутні на сесії

 

1. Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.

2. Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

3. Волянюк Н.І. – начальник відділу юридичного забезпечення.

4. Демянчук П.В. – начальник відділу житлово-комунального господарств.

5. Потієнко Д.В. – директор КП «Тетіївська  центральна   лікарня» Тетіївської міської ради.

6. Поліщук О.А. – начальник КНП «Тетіївський ЦПМСД».

7. Затишний В.В. – начальник управління фінансів.

8. Січкарук Я.М. – начальник відділу доходів  управління фінансів.

9. Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

10. Оржехівський Я.В. – начальник КП «Тетіївтепломережа».

11. Паламарчук А.Г. – начальник КП «Благоустрій».

12. Затишний С.В. -  начальникКП «Дібрівка Обрій».

13. Пересада І.В. – завідувач сектору комунального майна.

14. Пащук Ю.Ю. – начальник відділу організаційно – інформаційного забезпечення та діловодств.

15.Нечас Б.О. – завідувач сектору  організаційно – інформаційного забезпечення.

16.Столярчук В.М. – адвокат.

17.Гаврищук – ФОП, житель м.Тетіїв.

 

 

 

 

 

 

     Секретар міської ради                                          Наталія ІВАНЮТА

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь