Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РІШЕННЯ №126 «Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з оренди нерухомого м майна комунальної власності»

Кількість переглядів: 11
Скликання: РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
Сесія: ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Тип документу: РІШЕННЯ
Дата: 09.04.2024
Номер документу: 126
Назва документу: Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з оренди нерухомого м майна комунальної власності
Прикріплені файли:

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТЕТІЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ
  
 09 квітня 2024  року                                                                                № 126

Про затвердження протоколу про результати
електронного аукціону з оренди нерухомого
м майна комунальної власності
 
     Відповідно до статті 29, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою КМУ від 03 червня 2020 року № 483, рішенням сесії Тетіївської міської ради від 30 червня 2022 року №  676- 15 – VІІІ «Про делегування виконавчому комітету Тетіївської міської ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади», розглянувши протокол про результати електронного аукціону № LLE001-UA-20240315-78402, сформованого 01 квітня 2024 року Товариством з обмеженою відповідальністю «ЗЕ-ТЕНДЕР», виконавчий комітет Тетіївської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити протокол  про результати електронного аукціону № LLE001-UA-20240315-78402 (додається), сформованого 01 квітня 2024 року Товариством з обмеженою відповідальністю «ЗЕ-ТЕНДЕР», щодо оренди нерухомого майна комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – частини  нежитлової будівлі ФАПу площею 28,33 кв.м., що обліковується на балансі КП КНП «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Тетіївської міської ради та знаходиться за адресою: вул. Центральна, 1-А, в с.Дібрівка Білоцерківського району Київської області.
2.Укласти з переможцем електронного аукціону Акціонерним товариством «Укрпошта» (ЄДРПОУ 21560045) тристоронній договір оренди нерухомого майна терміном на 5 років. 
3. Встановити, що орендна плата за користування об’єктом оренди становить  46,00 (сорок шість) гривень, 00 копійок в місяць з урахуванням її індексації та зараховується на користь балансоутримувача цього майна – КП КНП «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради.
4. Виконавчому комітету опублікувати в електронній торговій системі протокол про результати електронного аукціону № LLE001-UA-20240315-78402 від 01 квітня 2024 року та тристоронній договір оренди нерухомого майна відповідно до вимог чинного законодавства України.
      5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Кизимишина В. Й.

 Перший заступник 
 міського голови                                                  Василь КИЗИМИШИН
 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь