Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ СЕСІЙ №Протокол 24 сесії 1 пленарне засідання «Протокол 24 сесії 8 скликання 1 пленарне засідання»

Кількість переглядів: 26
Скликання: 8 скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: ПРОТОКОЛ СЕСІЙ
Дата: 22.12.2023
Номер документу: Протокол 24 сесії 1 пленарне засідання
Назва документу: Протокол 24 сесії 8 скликання 1 пленарне засідання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.09 МБ)

 

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

 

Білоцерківського району Київської області

 

                                                                                                                                                                          ПРИМ. 1

 

 

 

 

 

                                        П Р О Т О К О Л

                                           першого пленарного засідання

                                     двадцять четвертої сесії  міської ради

                                                    восьмого скликання

 

                          

 

 

 

 

 

Від  22 грудня  2023  року

 

На       аркушах

 

 

 

 

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Білоцерківського району  Київської  області

П Р О Т О К О Л

 

XXIV сесія ради                                                                  22 грудня  2023  року

перше пленарне засідання

 

м. Тетіїв

міська рада, зал засідань

 

Всього депутатів ради                                     -    26 осіб

Присутні на сесії:                                             -   19 депутатів (список додається)

                                                                           -    23 запрошених (список                          

                                                                                 додається)

 

Голова сесії – Балагура Б.О. – міський голова.

ВИСТУПИЛИ: Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради  з пропозицією: включити до порядку денного питання «Про дострокове припинення повноважень депутата Тетіївської міської ради VІІІ скликання Голуба Руслана Тарасовича». Питання розглядалося на профільній депутатській комісії. Заява депутата та проєкт рішення додаються. А також ознайомила присутніх із заявою Сліпого І.Д. – виступити у «Різному» по питанню церкви.

 

ВИСТУПИЛИ: Побірайко Г.Б. -  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання з пропозицією: включити до порядку денного питання «Про внесення змін до додатку до рішення одинадцятої позачергової сесії Тетіївської міської ради VIII скликання від 30.11.2023 р. № 1092-11П- VIII «Про затвердження Положення про порядки надання матеріальної допомоги жителям громади

відповідно до Програми соціальної турботи про Захисників та Захисниць України, членів їх родин на 2023-2025 роки». Питання розглядалося на профільній депутатській комісії. Проєкт рішення додається.

 

 

 

ВИРІШИЛИ: включити до порядку денного дані питання.

При голосуванні (в ручному режимі):  

                               за –20,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

ВИСТУПИЛИ: Клярська Л.М. -  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання з пропозицією: включити до порядку денного питання «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, яка розташована на території Тетіївської міської ради». Проєкт рішення додається.

 

ВИРІШИЛИ: включити до порядку денного дане питання.

 

При голосуванні  (в ручному режимі):

                               за –20,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. – міський голова з пропозицією про включення трьох питань до порядку денного.

 

ВИРІШИЛИ: затвердити запропонований порядок денний XXIV сесії Тетіївської міської ради із змінами з цілому.

 

При голосуванні (в ручному режимі):  

                               за –20,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

 

                                        П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й :

 

1/1096. Про затвердження Програми підтримки Збройних сил України, підрозділів Національної гвардії України, державної прикордонної служби України, територіальної оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації 

 на 2024-2025 роки.

 

2/1097. Про затвердження комплексної Програми забезпечення безпеки громадян        шляхом виправлення засуджених та запобігання вчинення ними повторних  

злочинів на території Тетіївської ОТГ Київської області на 2024 – 2026 роки.

 

3/1098. Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради на 2022-2024 роки.

 

4/1099. Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії Тетіївської міської ради VІІІ скликання від 20.12.2022 № 772-17-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2023 рік» та додатків до нього.

 

5/1100. Про бюджет Тетіївської  міської територіальної громади на  2024 рік.

 

6/1101. Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії (перше пленарне засідання) Тетіївської міської ради VIII скликання від 26.10.2023 № 1028-23-VIII «Про надання повноважень директору Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради на придбання  для забезпечення службовим житлом лікарів».

 

7/1102. Про виключення з Переліку першого типу нежитлової будівлі (майстерні), що знаходиться за адресою: вул. Ювілейна, 57 в селі Погреби Білоцерківського району Київської області.

          

8/1103. Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2023-2024 роках.

 

9/1104. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлової будівлі майстерні, що розташована по вул. Ювілейна, 57 в селі Погреби Білоцерківського району Київської області.

 

10/1105. Про затвердження плану діяльності Тетіївської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.

 

11/1106. Про надання статусу юридичної особи службі у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

               

12/1107. Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату виконавчого комітету Тетіївської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік.

     

13/1108. Про роботу поліцейського офіцера громади щодо профілактики злочинності та забезпечення правопорядку в Тетіївській міській територіальній громаді.

 

14/1109.Про роботу закладів культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради за 2023 рік.

 

15/1110. Затвердження плану роботи Тетіївської  міської ради на 2024 рік..

 

 

16/1111. Про  припинення права користування та надання в користування земельних  ділянок.

 

17/1112. Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, для послідуючої передачі у власність, які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

 

18/1113. Про затвердження  технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу  громадянам земельних ділянок у власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради

 

19/1114. Про  передачу земельної ділянки    в користування   на умовах  оренди,  яка розташована  на території   Тетіївської міської ради за межами с. Ненадиха.

 

20/1115. Про надання  дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради.

 

21/1116. Про надання  дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради за межами села Голодьки.

 

22/1117. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу громадянину земельної ділянки  у власність, яка розташована  на території  Тетіївської міської ради.

 

23/1118. Про розірвання попередніх договорів  оренди по Тетіївській міській раді.

 

24/1119. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних  ділянок в натурі (на місцевості), які розташовані  на території Тетіївської  міської ради.

 

25/1120. Про передачу земельної  ділянки в користування   на  умовах  оренди, яка розташована  на території Тетіївської міської ради.

 

26/1121. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.

 

27/1122. Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

 

28. Про  укладання договорів на встановлення особистих строкових  сервітутів по Тетіївській міській раді.

 

29/1123. Про надання  дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди на території Тетіївської міської ради.

 

30/1124. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди.

               

31/1125. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, яка розташована  на території Тетіївської  міської ради в с. Стадниця.

        

32.  Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради в с. Клюки.

 

33/1126. Про  надання   дозволу на виготовлення  технічних  документацій із землеустрою щодо  інвентаризації  земельних ділянок.

 

34/1127. Про затвердження технічної  документації  із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради (с.Ненадиха).

 

35/1128.  Про  проведення експертної  грошової  оцінки земельних ділянок.

 

36/1129. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди в с. Дзвеняче.

 

37/1130.  Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності  Тетіївської міської ради.

 

38/1131.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється, яка розташована в м.Тетієві.

 

39/1132. Про надання  дозволу  на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розташована на території Тетіївської міської ради.

 

40/1133.  Про надання дозволу на розробку  технічної документації щодо поділу  земельної ділянки,  яка розташована  на території Тетіївської міської ради.

 

41/1134. Про передачу земельної  ділянки  водного фонду в користування   на умовах  оренди,  яка   розташована  на території Тетіївської міської ради.

 

42/1135. Про зміну цільового призначення земельної ділянки в м. Тетієві по вул. Різдвяній.

 

43/1136. Про надання  дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування  на умовах оренди на території Тетіївської  міської ради с. Скибинці.

 

44/1137. Про внесення змін до  договору оренди землі.

 

45/1138. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок,  які розташовані  на території  Тетіївської  міської ради.

 

46/1139. Про внесення змін до рішення сесії Тетіївської міської ради №1080-23-VIII «Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради за межами м. Тетіїв».

 

47/1140. Про надання дозволу на проведення нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

48. Про надання  дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради за межами с. Хмелівка.

 

 

1/1096. СЛУХАЛИ:

Про затвердження Програми підтримки Збройних сил України, підрозділівНаціональної гвардії України, державної прикордонної служби України, територіальної оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації 

 на 2024-2025 роки.

 

              Доповідає Шмаркатюк І.А. – завідувач сектору з питань цивільного

                      захисту, мобілізаційної, оборонної роботи відділу ЖКГ.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. - міський голова,  Мащенко І.В., Майструк Р.В.- 

депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за – 20, 

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0, 

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1096 – 24 - VIII, рішення додається).

 

 

2/1097. СЛУХАЛИ:

Про затвердження комплексної Програми забезпечення безпеки громадян        шляхом виправлення засуджених та запобігання вчинення ними повторних  

злочинів на території Тетіївської ОТГ Київської області на 2024 – 2026 роки.

 

              Доповідає Шмаркатюк І.А. – завідувач сектору з питань цивільного

                      захисту, мобілізаційної, оборонної роботи відділу ЖКГ.

 

При голосуванні: за –20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голоси  депутатів Вольського В.В., Жубер Н.В. за їх усною  заявою),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1097 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

3/1098. СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми розвитку і підтримки Комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради на 2022-2024 роки.

 

              Доповідає  Поліщук О.А. – директор КП «КНП « Тетіївський центр

                                  первинної медико-санітарної допомоги»

 

При голосуванні: за – 19, 

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 1, 

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1098 – 24 - VIII, рішення додається).

 

 

4/1099. СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення сімнадцятої сесії Тетіївської міської ради VІІІ скликання від 20.12.2022 № 772-17-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2023 рік» та додатків до нього.

 

             Доповідає  Затишний В.В. -  начальник Управління фінансів.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. - міський голова,  Жубер Н.В., Побірайко Г.Б., Мотуз Н.І.-  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за –19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голоси  депутатів Коробко Т.І., Мусітовича В.П. за їх усними  заявами),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1099 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

5/1100. СЛУХАЛИ:

Про бюджет Тетіївської  міської територіальної громади на  2024 рік.

 

            Доповідає  Затишний В.В. -  начальник Управління фінансів.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. - міський голова,  Женжера Н.М.- начальник бюджетного відділу управління фінансів, Січкарук Я.М- начальник відділу доходів управління фінансів,  Жубер Н.В., Мотуз Н.І., Лях О.М., Миколюк І.І., Голуб Р.Т., Майструк Р.В.-  депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за –16 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Шумка А.К. за його усною  заявою),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 4, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1100 - 24 -VIII, рішення додається)

 

6/1101. СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії (перше пленарне засідання) Тетіївської міської ради VIII скликання від 26.10.2023 № 1028-23-VIII «Про надання повноважень директору Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради на придбання  для забезпечення службовим житлом лікарів».

 

            Доповідає  Потієнко Д.В. – директор КНП «Тетіївська центральна 

                                лікарня».

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. - міський голова.

 

При голосуванні: за –20

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1101 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

7/1102. СЛУХАЛИ:

Про виключення з Переліку першого типу нежитлової будівлі (майстерні), що знаходиться за адресою: вул. Ювілейна, 57 в селі Погреби Білоцерківського району Київської області.

 

            Доповідає  Пересада І.В. – завідувач сектором комунального майна.

 

ВИСТУПИЛИ: Балагура Б.О. - міський голова,  Мотуз Н.І., Голуб Р.Т.- депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за –20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Жубер Н.В.  за її усною  заявою),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1102 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

8/1103. СЛУХАЛИ:

Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2023-2024 роках.

 

            Доповідає  Пересада І.В. – завідувач сектором комунального майна.

 

При голосуванні: за –20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Шумка А.К.  за його усною  заявою),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1103 - 24 -VIII, рішення додається)

 

9/1104. СЛУХАЛИ:

Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлової будівлі майстерні, що розташована по вул. Ювілейна, 57 в селі Погреби Білоцерківського району Київської області.

 

            Доповідає  Пересада І.В. – завідувач сектором комунального майна.

 

При голосуванні: за –19

                               проти - 0, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 0,

                               відсутні – 7. 

 

(Прийнято рішення  № 1104 - 24 -VIII, рішення додається)

 

10/1105. СЛУХАЛИ:

Про затвердження плану діяльності Тетіївської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік.

 

            Доповідає  Карпович В.В. – начальник відділу економіки, інвестицій 

                                         та агропромислового комплексу.

 

При голосуванні: за –19

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 1,

                               відсутні – 7. 

(Прийнято рішення  № 1105 - 24 -VIII, рішення додається)

 

11/1106. СЛУХАЛИ:

Про надання статусу юридичної особи службі у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

 

                Доповідає  Панченко Л.В. – начальник Служби у справах дітей та сім’ї.

 

При голосуванні: за –16

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1106 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

12/1107. СЛУХАЛИ:

Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату виконавчого комітету Тетіївської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік.

      Доповідає Гавюк Я.В. – начальник відділу культури.

 

ВИСТУПИЛИ: Мотуз Н.І., Шумко А.К. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання .

 

При голосуванні: за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 2, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1107 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

13/1108. СЛУХАЛИ:

Про роботу поліцейського офіцера громади щодо профілактики злочинності та забезпечення правопорядку в Тетіївській міській територіальній громаді.

 

       Доповідає Шосталь Ю.В. – поліцейський офіцер громади.

 

ВИСТУПИЛИ: Іванюта Н.Ф., Мащенко І.В. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання , Поліщук О.А.- директор КНП «Тетіївська центральна лікарня».

 

При голосуванні: за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1108 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

14/1109. СЛУХАЛИ:

Про роботу закладів культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради за 2023 рік.

       Доповідає Гавюк Я.В. – начальник відділу культури.

 

ВИСТУПИЛИ: Кизимишин – перший заступник міського голови, Мотуз Н.І., Майструк Р.В., Побірайко Г.Б., Сліпенчук І.М. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання .

 

При голосуванні: за –17,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 1,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1109 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

15/1110. СЛУХАЛИ:

Затвердження плану роботи Тетіївської  міської ради на 2024 рік..

 

       Доповідає Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради.

 

При голосуванні: за –17 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Майструка Р.В.  за його усною  заявою),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1110 - 24 -VIII, рішення додається)

 

16/1111. СЛУХАЛИ:

Про  припинення права користування та надання в користування земельних  ділянок.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –17,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1111 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

17/1112. СЛУХАЛИ:

Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, для послідуючої передачі у власність, які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1112 - 24 -VIII, рішення додається)

 

18/1113. СЛУХАЛИ:

Про затвердження  технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу  громадянам земельних ділянок у власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради

 

               Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1113 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

19/1114. СЛУХАЛИ:

Про  передачу земельної ділянки    в користування   на умовах  оренди,  яка розташована  на території   Тетіївської міської ради за межами с. Ненадиха.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –14,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 4,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1114 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

20/1115. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 4,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1115 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

 

 

 

 

21/1116. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради за межами села Голодьки.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –16 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Вольського В.В.  за його усною  заявою),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1116 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

22/1117. СЛУХАЛИ:

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу громадянину земельної ділянки  у власність, яка розташована  на території  Тетіївської міської ради.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –17,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1117 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

23/1118. СЛУХАЛИ:

Про розірвання попередніх договорів  оренди по Тетіївській міській раді.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –17,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1118 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

24/1119. СЛУХАЛИ:

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж  земельних  ділянок в натурі (на місцевості), які розташовані  на території Тетіївської  міської ради.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –17,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1119 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

25/1120. СЛУХАЛИ:

Про передачу земельної  ділянки в користування   на  умовах  оренди, яка розташована  на території Тетіївської міської ради.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Мотуз Н.І. - депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1120 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

26/1121. СЛУХАЛИ:

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1121 - 24 -VIII, рішення додається)

 

27/1122. СЛУХАЛИ:

Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1122 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

28. СЛУХАЛИ:

Про  укладання договорів на встановлення особистих строкових  сервітутів по Тетіївській міській раді.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Мотуз Н.І. - депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні: за –11,

                               проти - 1, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 6,

                               відсутні – 8. 

 

                   (  Рішення не прийнято)

 

 

29/1123. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди на території Тетіївської міської ради.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –17 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано

голос  депутата Голуба Р.Т.  за його усною  заявою),

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1123 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

30/1124. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні: за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 4,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1124 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

 

 

 

31/1125. СЛУХАЛИ:

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, яка розташована  на території Тетіївської  міської ради в с. Стадниця.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 4,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1125 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

 

32. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради в с. Клюки.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,

Мотуз Н.І., Голуб Р.Т., Мащенко І.В. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання .

 

При голосуванні: за –3,

                               проти - 3, 

                               утрималось – 4, 

                               не голосували – 9,

                               відсутні – 8. 

 

                   (  Рішення не прийнято)

 

33/1126. СЛУХАЛИ:

Про  надання   дозволу на виготовлення  технічних  документацій із землеустрою щодо  інвентаризації  земельних ділянок.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –14,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 5,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1126 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

34/1127. СЛУХАЛИ:

Про затвердження технічної  документації  із нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради (с.Ненадиха).

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –17,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1127 - 24 -VIII, рішення додається)

 

35/1128. СЛУХАЛИ:

Про  проведення експертної  грошової  оцінки земельних ділянок.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,

Мотуз Н.І., Голуб Р.Т., Мащенко І.В. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні:  за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1128 - 24 -VIII, рішення додається)

 

36/1129. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в користування на умовах оренди в с. Дзвеняче.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1129 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

37/1130. СЛУХАЛИ:

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності  Тетіївської міської ради.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 4,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1130 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

38/1131. СЛУХАЛИ:

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється, яка розташована в м.Тетієві.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1131 - 24 -VIII, рішення додається)

 

39/1132. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу  на розробку  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка розташована на території Тетіївської міської ради.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1132 - 24 -VIII, рішення додається)

 

40/1133. СЛУХАЛИ:

Про надання дозволу на розробку  технічної документації щодо поділу  земельної ділянки,  яка розташована  на території Тетіївської міської ради.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Миколюк І.І. - депутат Тетіївської міської ради VIII скликання .

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 1, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1133 - 24 -VIII, рішення додається)

 

 

41/1134. СЛУХАЛИ:

Про передачу земельної  ділянки  водного фонду в користування   на умовах  оренди,  яка   розташована  на території Тетіївської міської ради.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1134 - 24 -VIII, рішення додається)

 

42/1135. СЛУХАЛИ:

Про зміну цільового призначення земельної ділянки в м. Тетієві по вул. Різдвяній.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,

Мотуз Н.І.- депутат Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1135 - 24 -VIII, рішення додається)

 

43/1136. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування  на умовах оренди на території Тетіївської  міської ради с. Скибинці.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1136 - 24 -VIII, рішення додається)

 

44/1137. СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до  договору оренди землі.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –16,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 3,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1137 - 24 -VIII, рішення додається)

 

45/1138. СЛУХАЛИ:

Про поновлення договорів оренди земельних ділянок,  які розташовані  на території  Тетіївської  міської ради.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –15,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 4,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1138 - 24 -VIII, рішення додається)

 

46/1139. СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення сесії Тетіївської міської ради №1080-23-VIII «Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради за межами м. Тетіїв».

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –17,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

(Прийнято рішення  № 1139 - 24 -VIII, рішення додається)

 

47/1140. СЛУХАЛИ:

Про надання дозволу на проведення нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

                Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

При голосуванні:  за –14,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 0, 

                               не голосували – 5,

                               відсутні – 8. 

 

(Прийнято рішення  № 1140 - 24 -VIII, рішення додається)

 

48. СЛУХАЛИ:

Про надання  дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради за межами с. Хмелівка.

 

                 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу земельних                 

                                    відносин та охорони навколишнього середовища.

 

ВИСТУПИЛИ: Побірайко Г.Б., Мотуз Н.І., Сліпенчук І.М. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання.

 

Клярська Л.М. заявляє про конфлікт інтересів.

 

При голосуванні: за –11,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 3, 

                               не голосували – 5,

                               відсутні – 8. 

 

                   (  Рішення не прийнято)

 

ВИСТУПИЛИ: Майструк Р.В., Голуб Р.Т. - депутати Тетіївської міської ради VIII скликання з пропозицією про переголосування питання 48.

 

При голосуванні (в ручному режимі):

                               за –13,

                               проти - 0, 

                               утрималось – 4, 

                               не голосували – 2,

                               відсутні – 8. 

 

               Проєкт рішення не виноситься на переголосування.

 

 

                  Результати поіменного голосування додаються.

 

 

     Міський голова                                                     Богдан БАЛАГУРА

 

 

 

 

                                                                             Додаток

                                                        до протоколу двадцять четвертої сесії

                                                        Тетіївської міської ради  VIIІ скликання

                                                        22  грудня 2023 року

 

                    Запрошені та присутні на сесії

1. Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови;

2. Складена Н.М. – начальник відділу юридичного забезпечення;

3. Дем’янчук П.В.- начальник відділу житлово - комунального           господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту;

4. Шмаркатюк І.А. – завідувач сектору з питань цивільного захисту, мобілізаційної, оборонної роботи відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту;

5. Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього  середовища;

6. Васютинський В.В. – начальник відділу освіти;

Гавюк Я.В. – начальник відділу культури;

7. Потієнко Д.В. – директор КП «Тетіївська  центральна   лікарня» Тетіївської міської ради. 

8. Затишний В.В. – начальник управління фінансів;

9. Женжера Н.М. – начальник  бюджетного відділу  управління фінансів;

10. Січкарук Я.М. – начальник відділу доходів  управління фінансів;

11. Шосталь Ю.В. – поліцейський офіцер громади;

12. Кириченко В.В. – інспектор СПК;

13. Карпович В.В. – начальник відділу економіки, інвестицій та агропромислового комплексу;

14. Франчук Л.А. – начальник управління СЗН;

15. Панченко Л.В. – начальник Служби у справах дітей;

16. Поліщук О.А. – начальник КНП «Тетіївський ЦПМСД»;

17. Оржехівський Я.В. – начальник КП «Тетіївводоканал»;

18. Возна Т.М.- головний спеціаліст сектору інформаційно-організаційного забезпечення  відділу інформаційно-організаційного забезпечення та діловодства;

19-21.Ткачук Р.В., Мельник Ж.Б., Лаштаба Я.В. – представники Денихівського ліцею;

22. Черченко М.Й. – волонтер;

23. Баклаєнко Д.О. - представник  ГО  «Червона калина».

 

 

 

 

         Секретар засідання                                            Наталія ІВАНЮТА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь