Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ СЕСІЙ №Протокол 12 сесії «Протокол 12 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 16
Скликання: 8 скликання
Сесія: 12 сесія
Тип документу: ПРОТОКОЛ СЕСІЙ
Дата: 16.11.2023
Номер документу: Протокол 12 сесії
Назва документу: Протокол 12 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:

 

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Тетіївського району Київської області

  ПРИМ. 1

П Р О Т О К О Л

дванадцятої   сесії  міської ради

 восьмого скликання

 

Від  02  грудня  2021 року

На   395   аркуші

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Білоцерківського району  Київської  області

П Р О Т О К О Л

 

ХІІ  сесія ради

02  грудня  2021  року

м. Тетіїв

міська рада, зал засідань

 

Всього депутатів ради                                          -   26 осіб

Присутні на сесії:                                                  -   21депутат ( список додається

                                                                                -   39 запрошених

Голова сесії –  Балагура Б.О. – міський голова.

 

 

 П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й :

 

1/499.  Про  Програму соціально-економічного та культурного розвитку   Тетіївської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки.

2/500. Про створення індустріального парку «Тетіїв» та затвердження Концепції  індустріального парку «Тетіїв».

3/501. Про  внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 року № 39-02-VІІІ  «Про бюджет Тетіївської  міської територіальної громади на 2021 рік» .

4/502. Про внесення змін до рішення другого пленарного засідання десятої сесії міської ради  VІІІ скликання від 11.10.2021 року № 458 – 10 – VІІІ  «Про утворення старостинських  округів Тетіївської міської ради  Білоцерківського району Київської області.   

5/503. Про внесення змін до рішення Тетіївської міської ради від 28.09.2021 №436-10-VIII  «Про затвердження Порядку проведення громадського  обговорення кандидатури  старости на території старостинських округів Тетіївської міської ради».

6/504. Про  затвердження Програми розвитку  та підтримки комунального  підприємства «Комунальне некомерційне підприємство « Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради  на 2022 – 2024 роки.      

 

7/505. Про  затвердження Програми  фінансової  підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна  лікарня»  Тетіївської міської  ради   на   2022 -2024 роки.   

8/506. Про внесення змін до структури апарату  виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

9/507.  Про затвердження Програми надання  одноразової допомоги дітям- сиротам і дітям, позбавлених батьківського  піклування, яким у 2022- 2024 роках  виповнюється 18 років.

10/508. Про внесення змін до видів економічної діяльності  комунального закладу «Дитячо-юнацька  спортивна школа» Тетіївської міської  ради Київської області.

11/509. Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Тетіївської міської ради  Київської області.

12/510. Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр № 2» Тетіївської міської ради Київської області.

13/511. Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі  власників  тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально- культурного чи іншого призначення в утриманні об’єктів благоустрою  на території   Тетіївської територіальної громади.

14/512. Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення м. Тетіїв.

15/513. Про  надання згоди на передачу у державну власність проїзної частини вулиць Центральна та Академіка Байраківського  в місті Тетієві.

16/514. Про повернення з господарського відання об’єкту нерухомого майна – приміщення старостату в селі Дзвеняче.

17/515. Про затвердження Положення «Про порядок закріплення майна комунальної  власності Тетіївської міської територіальної громади на  праві господарського відання чи оперативного управління.

18/516. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної  власності для передачі в оренду на аукціоні для розміщення банкомату та інформаційно-платіжного терміналу.

19/517. Про продовження договору оренди комунального майна без  проведення   аукціону для Київського обласного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки.

20/518. Про продовження договору оренди на аукціоні на частину  нежитлового   підвального приміщення по вул. Януша Острозького, 5  в м. Тетієві.

21/519. Про внесення змін до договорів оренди нежитлових приміщень   комунальної власності, що перебувають в користуванні ТОВ  «Тепломагістраль».

22/520. Про продовження договору оренди комунального майна Тетіївської  міської ради для розміщення громадської приймальні народного  депутата України Колюха Валерія Вікторовича.

23/521. Про затвердження Переліку об’єктів  комунальної власності Тетіївської міської  територіальної громади, що підлягають  приватизації в 2021 році.

24/522. Про продовження договорів оренди  комунального майна в селі Денихівка без проведення аукціонів.

25/523. Про затвердження звітів суб’єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нерухомого майна.

26/524. Про  припинення права користування та надання в користування  земельних  ділянок.

27/525. Про надання  в  оренду  земельних  ділянок.

28/526. Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок, для  послідуючої  передачі  у  власність, які  розташовані   на території Тетіївської  міської   ради.

29/527. Про надання громадянам дозволу на  розробку проекту землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок у власність,  які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

30/528. Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою   щодо відведення земельних ділянок у власність, які розташовані на   території Тетіївської міської ради.

31/529. Про затвердження  технічних  документацій із землеустрою, щодо   встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на   місцевості) та передачу  громадянам земельних  ділянок у власність,    які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

32/530. Про затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних   ділянок  у власність та передачу громадянам  земельних ділянок  у   власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

33/531. Про затвердження проектів землеустрою та передачу громадянам земельних ділянок  у власність, які розташовані на території  Тетіївської  міської ради.  

34/532.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі,  яка розташована на території Тетіївської  міської ради.    

35/533. Про надання  дозволу  на розробку технічної документації із   землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних    ділянок, які  розташовані  на  території  Тетіївської міської ради.

36/534. Про надання  дозволу на розробку  проекту  землеустрою   щодо    відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди.            

37/535. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо  відведення   земельної ділянки для продажу права оренди.             

38/536. Про передачу земельної  ділянки в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.        

39/537. Про укладання попереднього договору оренди на користування земельною  ділянкою по Тетіївській міській раді.

40/538. Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського  господарства.

41/539. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення    земельних ділянок із зміною цільового призначення  на  території Тетіївської  міської ради.

42/540. Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

43/541. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для набуття права постійного користування, які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

44/542. Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок по Тетіївській  міській раді.

45/543.  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється, які розташована  на території Тетіївської міської ради.             

46/544. Про  затвердження технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок в натурі( на  місцевості) та передачу земельних  ділянок в користування   на   умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

47/545. Про затвердження технічних документацій та  укладання договорів на встановлення особистого строкового земельного  сервітуту   в межах м. Тетієва.

48/546. Про  затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної  ділянки на  умовах  оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

49/547. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту на території Тетіївської міської ради.

50/548. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних   ділянок   розташованих на території Тетіївської міської ради.

51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок у власність, яка розташованіа на   території Тетіївської міської  ради.

52/549. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в постійне користування, яка розташована на території Тетіївської міської ради.

53/550. Про  надання згоди на передачу у державну власність проїзноїчастини вул. Віктора Гуменюка, Володимирська, Соборна, Миру, Цвіткова,    Шевченка, Злагоди, Ярослава Мудрого, Івана Франка в м. Тетієві.

54. Про надання дозволу на приватизацію об’єкта комунальної власності  Тетіївської міської територіальної громади  шляхом викупу.

55/551.   Про внесення змін до персонального складу постійних депутатських  комісій Тетіївської міської ради VІІІ скликання « Про затвердження  персонального складу  постійних комісій  Тетіївської  міської ради.

 

1/499.  СЛУХАЛИ:  

Про  Програму соціально-економічного та культурного розвитку   Тетіївської міської територіальної громади  на 2022-2024 роки.

Доповідає Карпович В.В. – начальник відділу міжнародних відносин та проектно- інвестиційної діяльності

При голосуванні: за – 18 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Чорного О.А., Шумка А.К., Сліпенчука І.М.  за їх  усною   заявою) , проти- 0, 

                              утрималось –2,

                              не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 499-12 -VIII, рішення додається).

 

2/500. СЛУХАЛИ:  

Про створення індустріального парку «Тетіїв» та затвердження Концепції  індустріального парку «Тетіїв».

Доповідає Карпович В.В. – начальник відділу міжнародних відносин та проектно-   інвестиційної діяльності

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,  

                          Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,

                          Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища,  

                          Голуб Р.Т., Фармагей В.В.,  Шумко А.К.-  депутати міської ради.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Шумка А.К та Клярської Л.М. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 500-12 -VIII, рішення додається).

 

3/501. СЛУХАЛИ:  

 Про  внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 року № 39-02-VІІІ  «Про бюджет Тетіївської  міської територіальної громади на 2021 рік» .

Доповідає Затишний В.В. – начальник управління фінансів.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови, 

                         Фармагей В.В.,  Шумко А.К.-  депутат міської ради.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Шумка А.К та Возного О.П. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось – 0.

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 501-12 -VIII, рішення додається).

 

4/502. СЛУХАЛИ:  

 Про внесення змін до рішення другого пленарного засідання десятої сесії міської ради  VІІІ скликання від 11.10.2021 року № 458 – 10 – VІІІ «Про утворення старостинських  округів Тетіївської міської ради  Білоцерківського району Київської області.       

 Доповідає Складена Н.М. – начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                          Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,

                          Голуб Р.Т., Мотуз Н.І., Ющишен П.Б., Побірайко Г.Б.- депутати міської ради.

При голосуванні: за – 17 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Непомящого В.ВМ. та Миколюка І.І. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 1, 

                            утрималось –3,

                            не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 502-12 -VIII, рішення додається).

 

5/503. СЛУХАЛИ:   

 Про внесення змін до рішення Тетіївської міської ради від 28.09.2021 №436-10-VIII  «Про затвердження Порядку проведення громадського  обговорення кандидатури  старости на території старостинських   округів Тетіївської міської ради».

Доповідає Складена Н.М. – начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,  

                          Голуб Р.Т., Возний О.П.- депутати міської ради.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацювання системи «Голос», враховано голос  депутата   Коробко Т.І. за її  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 503-12 -VIII, рішення додається).

 

6/504. СЛУХАЛИ:  

 Про  затвердження Програми розвитку  та підтримки комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство « Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської  ради на 2022 – 2024 роки.

 Доповідає Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Возного О.П., Непомнящого В.М., Миколюка І.І.  за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0,  

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 504-12 -VIII, рішення додається).

 

7/505. СЛУХАЛИ:  

 Про  затвердження Програми  фінансової  підтримки Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна  лікарня»  Тетіївської міської  ради   на   2022 -2024 роки.

 Доповідає Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних  питань.

При голосуванні: за – 20, 

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 505-12 -VIII, рішення додається).

 

8/506. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до структури апарату  виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

Доповідає  Кизимишин В.Й.- перший заступник міського голови.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                          Кирилюк ВА., Ющишен П.Б. - депутати міської ради.

При голосуванні: за – 21,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 506-12 -VIII, рішення додається).

 

9/507. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Програми надання  одноразової допомоги дітям- сиротам і дітям, позбавлених батьківського  піклування, яким у 2022-2024 роках  виповнюється 18 років.

Доповідає Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Ющишена П.Б. за його  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0, 

                             не голосували –1.  

 (Прийнято рішення  № 507-12 -VIII, рішення додається).

 

10/508. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до видів економічної діяльності  комунального закладу «Дитячо-юнацька  спортивна школа» Тетіївської міської ради Київської області.

Доповідає Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.       

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Мусітовича В.П. за його  усною  заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0, 

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 508-12 -VIII, рішення додається).

 

11/509. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Тетіївської міської ради Київської області.

Доповідає Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 21 проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 509-12 -VIII, рішення додається).

 

12/510. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр № 2» Тетіївської міської ради Київської області.

Доповідає Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 21,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 510-12 -VIII, рішення додається).

 

13/511. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників  тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально- культурного чи іншого призначення в утриманні  об’єктів благоустрою  на території   Тетіївської територіальної  громади.

 Доповідає   Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ,  надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                          Возний О.П., Непомнящий В.М.-  депутати міської ради.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Побірайко Г.Б. за її  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 511-12 -VIII, рішення додається).

 

14/512. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Правил приймання стічних вод до систем  централізованого водовідведення м. Тетіїв.

Доповідає   Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Мусітовича В.П. та  Ющишена П.Б. .за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0, 

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 512-12 -VIII, рішення додається).

 

15/513. СЛУХАЛИ:  

Про  надання згоди на передачу у державну власність проїзної частини вулиць Центральна та Академіка Байраківського в місті Тетієві.

Доповідає   Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Непомнящий В.М. - депутат міської ради.

При голосуванні: за – 21,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 515-12 -VIII, рішення додається).

 

16/514. СЛУХАЛИ:  

Про повернення з господарського відання об’єкту нерухомого майна – приміщення старостату в селі Дзвеняче.

Доповідає  Складена Н.М. – начальник юридичного відділу.

 ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                          Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,

                          Руденко В.Й.- в.о. старости,

                          Мотуз Н.І.-  депутат міської ради.

При голосуванні: за – 19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Мотуз Н.І., Мусітовича В.П. та Іванюти Н.Ф. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0,

                             утрималось –1,

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 514-12 -VIII, рішення додається).

 

17/515. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Положення «Про порядок закріплення майна комунальної  власності Тетіївської міської територіальної громади на праві господарського відання чи оперативного управління.

Доповідає   Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ,  надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту.

При голосуванні: за – 20,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 515-12 -VIII, рішення додається).

 

18/516. СЛУХАЛИ:  

Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні для розміщення  банкомату та інформаційно-платіжного терміналу.

Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово –комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,   

                         Мотуз Н.І.- депутат міської ради.

При голосуванні: за – 21,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 516-12 -VIII, рішення додається).

 

19/517. СЛУХАЛИ:  

Про продовження договору оренди комунального майна без проведення   аукціону для Київського обласного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки.

 Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово –комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Демцюри Ю.В. та Мусітовича В.П. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 517-12 -VIII, рішення додається).

 

20/518. СЛУХАЛИ:  

Про продовження договору оренди на аукціоні на частину нежитлового   підвального приміщення по вул. Януша  Острозького, 5  в м. Тетієві.

Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово –комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Мусітовича В.П., Миколюка І.І. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 518-12 -VIII, рішення додається).

 

21/519. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності, що перебувають в користуванні ТОВ  «Тепломагістраль».

Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово –комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Демцюри Ю.В. та Непомнящого В.М. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0,  

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 519-12 -VIII, рішення додається).

 

22/520. СЛУХАЛИ:  

Про продовження договору оренди комунального майна Тетіївської міської ради для розміщення громадської приймальні народного депутата України Колюха Валерія Вікторовича.

Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово – комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту.

При голосуванні: за – 19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Демцюри Ю.В. за його  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 520-12 -VIII, рішення додається).

 

23/521. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Переліку об’єктів  комунальної власності Тетіївської міської  територіальної громади, що підлягають  приватизації в 2021 році.

Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово – комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту.

ВИСТУПИЛИ:  Демцюра Ю.В.- депутати міської ради,

                         Лазарук О.П. - ФОП

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Демцюри Ю.В., Непомнящого В.М., Лях О.М., Миколюка І.І.  за їх  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 521-12 -VIII, рішення додається).

 

24/522. СЛУХАЛИ:  

Про продовження договорів оренди  комунального майна в селі Денихівка без проведення аукціонів.

Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово –комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,

                         Складена Н.М. – начальник юридичного відділу.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Демцюри Ю.В. та Коробко Т.І. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 522-12 -VIII, рішення додається).

 

25/523. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження звітів суб’єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нерухомого майна.

Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово – комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.

При голосуванні: за – 19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Непомнящого В.М. та Возного О.П.  за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –1,

                             не голосували –1.  

 (Прийнято рішення  № 523-12 -VIII, рішення додається).

 

26/524. СЛУХАЛИ:  

Про  припинення права користування та надання в користування земельних  ділянок.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Ющишена П.Б., Возного О.П., Демцюри Ю.В. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 524-12 -VIII, рішення додається).

 

27/525. СЛУХАЛИ:  

Про надання  в  оренду  земельних  ділянок.

 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Складена Н.М. – начальник юридичного відділу.

При голосуванні: за – 21,  

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 525-12 -VIII, рішення додається).

 

28/526. СЛУХАЛИ:  

Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок, для  послідуючої  передачі  у  власність, які  розташовані   на території Тетіївської  міської   ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20, 

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

 (Прийнято рішення  № 526-12 -VIII, рішення додається).

 

29/527. СЛУХАЛИ:  

Про надання громадянам дозволу на  розробку проекту землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок у власність,  які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносинта охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20, 

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

 (Прийнято рішення  № 527-12 -VIII, рішення додається).

 

30/528. СЛУХАЛИ:  

Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, які розташовані на  території Тетіївської міської ради.

 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 18, 

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –3.  

(Прийнято рішення  № 528-12 -VIII, рішення додається).

 

31/529. СЛУХАЛИ:  

 Про затвердження  технічних  документацій із землеустрою, щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу  громадянам земельних  ділянок у власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Возного О.П. за його  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 529-12 -VIII, рішення додається).

 

32/530. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних   ділянок  у власність та передачу громадянам  земельних ділянок  у  власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Возного О.П. за його  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 530-12 -VIII, рішення додається).

 

33/531. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустрою та передачу громадянам земельних ділянок  у власність, які розташовані на території  Тетіївської  міської ради.  (2га).

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20, 

                             проти- 0, 

                             утрималось –1,

                             не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 531-12 -VIII, рішення додається).

 

34/532. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі,  яка розташована на території Тетіївської  міської ради.   

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Возного О.П. за його  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 532-12 -VIII, рішення додається).

 

35/533. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу  на розробку технічної документації із  землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних   ділянок, які  розташовані  на  території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Побірайко Г.Б. та Шумка А.К.за їх  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                              не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 533-12 -VIII, рішення додається).

 

36/534. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу на розробку  проекту  землеустрою   щодо  відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата   Мотуз Н.І. за її  усною  заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 534-12 -VIII, рішення додається).

 

37/535. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки для продажу права оренди.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутаів  Демцюри Ю.В. та Шумка А.К.за їх  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 535-12 -VIII, рішення додається).

 

38/536. СЛУХАЛИ:  

Про передачу земельної  ділянки в користування   на  умовах оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Шумка А.К.  за його  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1. 

 (Прийнято рішення  № 532-12 -VIII, рішення додається).

 

39/537. СЛУХАЛИ:  

Про укладання попереднього договору оренди на користування земельною  ділянкою по Тетіївській міській раді.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  міського голови Балагури Б.О. та  депутатів   Демцюри Ю.В., Іванюти Н.Ф., Мусітовича В.П., Ющишена П.Б., Непомнящого В.М., Побірайко Г.Б.,Шумка А.К. за їх  усною   заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,  

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 537-12 -VIII, рішення додається).

 

40/538. СЛУХАЛИ:  

Про продаж земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення фермерського  господарства.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови, 

                         Журба С.В. – ФОП,

                         Ющишен П.Б., Мотуз Н.І., Голуб Р.Т., Шумко А.К.- депутати міської ради.

При голосуванні: за – 15 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  міського голови Балагури Б.О. та депутата  Демцюри Ю.В. за їх  усною  заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –6,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 538-12 -VIII, рішення додається).

 

41/539. СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на виготовлення  проектів землеустрою щодо відведення    земельних ділянок із зміною цільового призначення на території Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –2.  

 (Прийнято рішення  № 539-12 -VIII, рішення додається).

 

42/540. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Мусітовича В.П., Казаматової О.П., Возного О.П., Шумка А.К. за їх  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 540-12 -VIII, рішення додається).

 

43/541. СЛУХАЛИ:  

 Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для набуття права постійного користування,  які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 541-12 -VIII, рішення додається).

 

44/542. СЛУХАЛИ: 

Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок по Тетіївській  міській раді.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 542-12 -VIII, рішення додається).

 

45/543. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин  та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 5413-12 -VIII, рішення додається).

 

46/544. СЛУХАЛИ:  

Про  затвердження технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок в натурі( на місцевості) та передачу земельних  ділянок в користування   на   умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Мотуз Н.І.- депутат міської ради.

При голосуванні: за – 18,

                             проти- 0, 

                             утрималось –1,

                             не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 541-12 -VIII, рішення додається).

 

47/545. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічних документацій та  укладання договорів на встановлення особистого строкового земельного  сервітуту   в межах м. Тетієва.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин  та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                         Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови, 

                         Вішталюк М.В.-  депутати  міської ради.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Мусітовича В.П., Шумка А.К. за їх  усною заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –1,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 545-12 -VIII, рішення додається).

 

48/546. СЛУХАЛИ:  

Про  затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на  умовах  оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Мусітовича В.П., Чорного О.А, Побірайко Г.Б., Шумка А.К. за їх  усною  заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.   

(Прийнято рішення  № 546-12 -VIII, рішення додається).

 

49/547. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21, 

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 547-12 -VIII, рішення додається).

 

50/548. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок   розташованих на території Тетіївської міської ради.

 Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Возного О.П., Шумка А.К. за їх  усною  заявою) ,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –1.  

 (Прийнято рішення  № 548-12 -VIII, рішення додається).

 

51. СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок у власність, які розташовані на   території Тетіївської міської  ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                             Демцюра Ю.В.,Голуб Р.Т., Возний О.П. -  депутати   міської ради.

При голосуванні: за – 12, 

                             проти- 3, 

                             утрималось –3,

                             не голосували –3.  

( Рішення  не прийнято).

 

52/549.  СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в постійне користування, яка розташована на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 549-12 -VIII, рішення додається).

 

53/550. СЛУХАЛИ:  

Про  надання згоди на передачу у державну власність проїзної частини вул. Віктора Гуменюка, Володимирська, Соборна, Миру, Цвіткова,    Шевченка, Злагоди, Ярослава Мудрого, Івана Франка в м. Тетієві.

Доповідає   Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту. Голосували в ручному режимі:

   При голосуванні: за – 21,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 550-12 -VIII, рішення додається).

 

54. СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на приватизацію об’єкта комунальної власності  Тетіївської міської територіальної громади  шляхом викупу.

 Доповідає Пересада І.В. – головний спеціаліст  відділу житлово – комунального  господарства,  надзвичайних ситуацій та цивільного захисту.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,  

                         Складена Н.М.- начальник юридичного відділу,

                         Ющишен П.Б., Возний О.П., Сліпенчук І.М., Мотуз Н.І.-  депутати міської ради.

Голосували в ручному режимі:

При голосуванні: за – 6,

                             проти- 9, 

                             утрималось –6,

                             не голосували –0.  

(Рішення  не прийнято).

 

55/551. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до персонального складу постійних депутатських комісій Тетіївської міської ради VІІІ скликання « Про затвердження персонального складу  постійних комісій  Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради.

Голосували в ручному режимі:

При голосуванні: за – 21,

                             проти- 0, 

                             утрималось –0,

                             не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 551-12 -VIII, рішення додається).

 

Результати поіменного голосування по всіх питаннях порядку денного додаються.

 

        Міський голова                                             Богдан БАЛАГУРА

 

 

                                                                            Додаток

                                                        до протоколу дванадцятої  сесії

                                                        міської ради  VIIІ скликання

                                                        від 02.12.2021 р.

 

 

                    Запрошені та присутні на сесії

1. Кизимишин В.Й.- перший заступник міського голови;

2. Дячук Н.А. - заступник міського голови з гуманітарних питань;

3. Погоріла І.В. – начальник відділу соціального захисту населення;

4. Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища;

5. Складена Н.М. – начальник юридичного відділу;

6. Затишний В.В. – начальник  управління фінансів;

7. Васютинський В.В. –начальник відділу освіти;

8.  Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ, надзвичайних  ситуацій та  цивільного захисту;

9. Шосталь Ю.В. – поліцейський офіцер громади;

10. Оржехівський Я.В.– начальник ВУ ВКГ «Тетіївводоканал»;

11-14. Гріщенко Н.В., Возна Т.М., Стасюк Л.В., Пересада І.В. – працівники виконавчого комітету Тетіївської міської ради;

15- 35.   Руденко В.Й., Щербюк В.П., Король М.О., Франчук В.Т., Рабенко Д.П., Чалова Д.П., Радзівіло Л.М., Денисюк С.М., Роїк О.І., Грабовенко В.С., Сидорчук Ю.І., Стоматюк Н.З.,  Сліпенчук Л.В., Скрипник В.С., Клєвцов Є.М., Коваль О.І., Корнієнко Т.С., Самозван В.Д., Хоменко А.В., Пущик О.І. - в.о.старост територіальної громади;

36- 39  жителі громади.

 

     Секретар міської ради                                          Наталія ІВАНЮТА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь