Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ СЕСІЙ №Протокол 13 сесії «Протокол 13 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 14
Скликання: 8 скликання
Сесія: 13 сесія
Тип документу: ПРОТОКОЛ СЕСІЙ
Дата: 16.11.2023
Номер документу: Протокол 13 сесії
Назва документу: Протокол 13 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Тетіївського району Київської області

 

ПРИМ. 1

 

П Р О Т О К О Л

тринадцятої   сесії  міської ради восьмого скликання

 

 

Від  24  грудня  2021 року

На    303   аркушах

 

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Білоцерківського району  Київської  області

 

П Р О Т О К О Л

 

ХІІІ  сесія ради

24  грудня  2021  року

 

м. Тетіїв

міська рада, зал засідань

 

Всього депутатів ради                                          -   26 осіб

Присутні на сесії:                                                  -   23 депутати (список додається)

                                                                                 -  26  запрошених

 

Голова сесії –  Балагура Б.О. – міський голова.

 

 

П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й :

 

1/553.  Про затвердження Програми по розвитку благоустрою та інфраструктури  Тетіївської міської територіальної громади на 2022 рік.

2/554. Про затвердження Програми енергоефективності та енергозбереження Тетіївської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

3/555. Про затвердження Програми поліпшення матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування на 2022 –  2024 роки.        

4/556. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Тетіївської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

5/557. Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2022 рік.

6/558. Про  внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради VІІІ скликання від 24.12.2020 № 39-02-VІІІ «Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2021 рік».

7/559. Про затвердження плану роботи сесій Тетіївської міської ради VІІІ скликання на  2022 рік.

8/560. Про зміну назви і затвердження Статуту Кашперівського ясла-садок – заклад  дошкільної освіти «Ромашка»  Тетіївської міської ради Київської області в новій редакції.

9/561. Про внесення змін до структури  комунального закладу «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Тетіївської міської ради

10/562. Про затвердження штатної чисельності комунальної установи «Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників»  в новій редакції.

11/563. Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг КП «Соціальний центр» Тетіївської міської ради.

12/564. Про поставлення на баланс ВУ ВКГ «Тетіївводоканал» пожежних гідрантів та на КП «Благоустрій» пожежних водоймищ, які  розміщенні на території громади.

13/565. Про внесення змін до Статуту  ВУ ВКГ «Тетіївводоканал»  та затвердження його в новій редакції.

14/566.  Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлового приміщення в одноповерховій будівлі, що розташоване  по вул. Цвіткова, 26-Я в місті Тетієві.

15/567. Про затвердження умов продажу  об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягає приватизації в 2021-2022 роках.   

16/568. Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого майна комунальної власності для діяльності Управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації.

17/569. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні за адресою: с. Кашперівка, вул. Київська, 18.

18/570. Про затвердження звітів суб’єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нерухомого комунального майна.

19/571. Про взяття на баланс Виконавчого комітету Тетіївської міської ради нерухомого майна комунальної власності за адресою: м. Тетіїв, вул. Вишнева, будинок 1-Б.

20/572. Про передачу майна комунальної власності з балансу Комунального закладу «Тетіївський заклад загальної  середньої освіти I-III ступенів № 1» Тетіївської міської ради на баланс  Виконавчого комітету Тетіївської міської ради.  

21/573. Про надання міському голові щорічної відпустки.

22. Про повернення з господарського відання нерухомого майна –  приміщення   старостату в селі Дзвеняче.

22-1/574. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для набуття права постійного користування, які розташовані на території Тетіївської міської ради.

23/575. Про  припинення права користування та надання в користування земельних  ділянок.

24/576. Про надання  в  оренду земельних  ділянок.

25/577. Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, для послідуючої передачі у власність,які розташовані на території Тетіївської міської ради.

26/578. Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

27/579. Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність,які розташовані на території  Тетіївської міської ради  (АТО  2,00 га ).

28/580. Про затвердження  технічних документацій із землеустрою,щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та  передачу  громадянам земельнихділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

29/581. Про затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних діляноку власність та передачу громадянам земельних  ділянок  у власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

30/582. Про затвердження проектів землеустрою та передачу громадянам земельних ділянок у власність,які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

30-1. Про затвердження проектів землеустроюта передачу громадянам земельних ділянок у власність,які розташовані на території   Тетіївської  міської ради.

31/583. Про затвердження технічних документацій із землеустрою, які розташовані на території Тетіївської  міської ради .

32/584. Про затвердження  проекту землеустроющодо відведення земельних  діляноку власність та передачу громадянам земельних ділянок  у власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

33/585. Про затвердження технічних документацій та укладання договорів на встановлення особистого строкового земельного сервітуту в межах м. Тетієва.

34/586. Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які  розташовані  на території Тетіївської міської ради.  

35/587. Про  затвердження технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) та передачу земельних  ділянок в користування   на умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

36/588. Про надання  дозволу  на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради.

37/589. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

38/590.  Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди.

39/591. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється, які розташовані  на  території Тетіївської  міської ради.

40/592. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних Ділянок,  цільове призначення яких змінюється,які розташовані  на території Тетіївської  міської ради.

41/593. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, які розташовані на території  Тетіївської  міської ради.        

42/594. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо  відведення    земельних ділянок із зміною цільового призначення на території Тетіївської міської ради.

43/595. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.

44/596. Про укладання попередніх  договорів оренди на користування  земельними ділянками по Тетіївській міській раді.

 

1/553. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Програми по розвитку благоустрою та інфраструктури  Тетіївської міської територіальної громади на 2022 рік.

Доповідає   Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ,  надзвичайних   ситуацій та цивільного  захисту.

ВИСТУПИЛИ:  Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови, 

                            Голуб Р.Т. -  депутат  міської ради.

При голосуванні: за – 23 (в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси депутатів Демцюри Ю.В., Іванюти Н.Ф., Миколюка І.І., Мусітовича В.П., Мотуз Н.І. за їх усною заявою), проти- 0, утрималось -0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 553-13 -VIII, рішення додається).

 

2/554. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Програми енергоефективності та  енергозбереження Тетіївської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Доповідає Карпович В.В. – начальник відділу міжнародних відносин та проектно-   інвестиційної діяльності

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                            Фармагей В.В.,  Жубер Н.В. - депутати міської ради.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Демцюри Ю.В., Миколюка І.І. (за їх  усною   заявою) , проти- 0,  утрималось –1, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 554-13 -VIII, рішення додається).

 

3/555. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Програми поліпшення матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування на 2022 –  2024 роки.    

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 22, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 555-13 -VIII, рішення додається).

 

4/556. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Тетіївської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Доповідає Дячук  Н.А. - заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 22 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Демцюри Ю.В. за його  усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 556-13 -VIII, рішення додається).

 

5/557. СЛУХАЛИ:  

Про бюджет Тетіївської міської територіальної громади на 2022 рік.

Доповідає Затишний В.В. – начальник управління фінансів.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                            Голуб Р.Т., Шумко А.К., Фармагей В.В., Мотуз Н.І., Майструк Р.В., Миколюк І.І.  - депутати міської ради.

При голосуванні: за – 17, проти- 2,  утрималось –4, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 557-13 -VIII, рішення додається).

 

6/558. СЛУХАЛИ:  

Про  внесення змін до рішення другої позачергової сесії міської ради  VІІІ скликання від 24.12.2020 № 39-02-VІІІ «Про бюджет Тетіївської   міської територіальної громади на 2021 рік».

Доповідає Затишний В.В. – начальник управління фінансів.

ВИСТУПИЛИ:  Фармагей В.В.,  Майструк Р.В., Миколюк І.І. -депутати міської ради.

При голосуванні: за – 16 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Демцюри Ю.В., Мащенка І.В., Мотуз Н.І.( за їх  усною  заявою) , проти- 2,  утрималось –5, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 558-13 -VIII, рішення додається).

 

7/559. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження плану роботи сесій Тетіївської міської ради VІІІ скликання на  2022 рік.

Доповідає Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради.

ВИСТУПИЛИ:  Фармагей В.В.- депутат міської ради.

При голосуванні: за – 19, проти- 1,  утрималось –0, не голосували –3.  

(Прийнято рішення  № 559-13 -VIII, рішення додається).

 

8/560. СЛУХАЛИ:  

Про зміну назви і затвердження Статуту Кашперівського ясла-садок –  заклад  дошкільної освіти «Ромашка»  Тетіївської міської ради  Київської області в новій редакції.

Доповідає Дячук  Н.А. - заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –4.  

(Прийнято рішення  № 560-13 -VIII, рішення додається).

 

9/561. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до структури  комунального закладу «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Тетіївської міської ради

Доповідає Дячук  Н.А. - заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 22, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 561-13 -VIII, рішення додається).

 

10/562. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження штатної чисельності комунальної установи «Тетіївський центр професійного розвитку педагогічних працівників»  в новій редакції.

Доповідає Дячук  Н.А. - заступник міського голови з гуманітарних  питань.

При голосуванні: за – 19, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –4.  

(Прийнято рішення  № 562-13 -VIII, рішення додається).

 

11/563. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг КП «Соціальний центр» Тетіївської міської ради.

Доповідає Корчак Г.В.- директор КП « Соціальний центр».

При голосуванні: за – 22, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 563-13 -VIII, рішення додається).

 

12/564. СЛУХАЛИ:  

Про поставлення на баланс ВУ ВКГ «Тетіївводоканал» пожежних гідрантів та на КП «Благоустрій» пожежних водоймищ, які розміщенні на території громади.

Доповідає Шмаркатюк І.А. – провідний спеціаліст відділу ЖКГ, надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту.

При голосуванні: за – 19, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –4.  

(Прийнято рішення  № 564-13 -VIII, рішення додається).

 

13/565. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до Статуту  ВУ ВКГ «Тетіївводоканал» та затвердження його в новій редакції.

Доповідає   Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ,  надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –3.  

(Прийнято рішення  № 565-13 -VIII, рішення додається).

 

14/566. СЛУХАЛИ:  

Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлового приміщення в одноповерховій будівлі, що розташоване  по вул. Цвіткова, 26-Я в місті Тетієві.

Доповідає Сподоба О.О.– провідний спеціаліст з юридичних питань відділу державного архітектурно-будівельного контролю .

При голосуванні: за – 21, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –3.  

(Прийнято рішення  № 566-13 -VIII, рішення додається).

 

15/567. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження умов продажу  об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягає   приватизації  в 2021-2022 роках.   

Доповідає Сподоба О.О.– провідний спеціаліст з юридичних питань відділу державного архітектурно-будівельного контролю .

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Побірайко Г.Б., Іванюти Н.Ф., Демцюри Ю.В., Мусітовича В.П., Пересади С.Л., Фармагея В.В. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –6.  

(Прийнято рішення  № 567-13 -VIII, рішення додається).

 

16/568. СЛУХАЛИ:  

Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого майна комунальної власності для діяльності Управління соціального захисту населення Білоцерківської районної державної  адміністрації.

Доповідає Сподоба О.О.– провідний спеціаліст з юридичних питань відділу державного архітектурно-будівельного контролю .

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Побірайко Г.Б., Іванюти Н.Ф., Демцюри Ю.В., Мусітовича В.П., Пересади С.Л.,  Фармагея В.В. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –6.  

(Прийнято рішення  № 568-13 -VIII, рішення додається).

 

17/569. СЛУХАЛИ:  

Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні за адресою: с. Кашперівка, вул. Київська, 18.

Доповідає Сподоба О.О.– провідний спеціаліст з юридичних питань відділу державного архітектурно-будівельного контролю .

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови,  Фармагей В.В.-  депутат  міської ради.

При голосуванні: за – 20, проти- 0, утрималось –2, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 569-13 -VIII, рішення додається).

 

18/570. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження звітів суб’єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нерухомого комунального майна.

Доповідає Сподоба О.О.– провідний спеціаліст з юридичних питань відділу державного архітектурно-будівельного контролю .

При голосуванні: за – 24 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Побірайко Г.Б., Демцюри Ю.В., Мусітовича В.П., Ющишена П.Б.  ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 570-13 -VIII, рішення додається).

 

19/571. СЛУХАЛИ:  

Про взяття на баланс Виконавчого комітету Тетіївської міської ради нерухомого майна комунальної власності за адресою: м. Тетіїв, вул. Вишнева, будинок 1-Б.

Доповідає Сподоба О.О.– провідний спеціаліст з юридичних питань відділу державного архітектурно-будівельного контролю .

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, Миколюк І.І. - депутат міської ради.

При голосуванні: за – 21, проти- 0, утрималось –1, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 571-13 -VIII, рішення додається).

 

20/572. СЛУХАЛИ:  

Про передачу майна комунальної власності з балансу Комунального закладу «Тетіївський заклад загальної  середньої освіти I-III ступенів № 1» Тетіївської міської ради на баланс  Виконавчого комітету  Тетіївської міської ради.

Доповідає Сподоба О.О.– провідний спеціаліст з юридичних питань  відділу державного архітектурно-будівельного контролю .

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,

                            Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови, 

                            Фармагей В.В.-  депутат  міської ради.

При голосуванні: за – 21 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Мусітовича В.П., Ющишена П.Б., Шумка А.К., Майструка Р.В.  ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0,  не голосували –4.  

(Прийнято рішення  № 572 -13 -VIII, рішення додається).

 

21/573. СЛУХАЛИ:  

Про надання міському голові щорічної відпустки.

Доповідає Іванюта Н.Ф. – секретар міської ради.

ВИСТУПИЛИ:  Возний О.П., Ющишен П.Б.-  депутати  міської ради.

При голосуванні: за – 19, проти- 0, утрималось –2,  не голосували –3.  

(Прийнято рішення  № 573 -13 -VIII, рішення додається).

 

22. СЛУХАЛИ:  

Про повернення з господарського відання нерухомого майна –  приміщення   старостату в селі Дзвеняче.

Доповідає Складена Н.М. – начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, 

                            Яворська Г.В. – представник ПСП «Дзвеняче»,  

                            Фармагей В.В., Миколюк І.І., Мотуз Н.І., Демцюра Ю.В.- депутати  міської ради.

Відповідно до пункту 4 статті 59 Закону Укрваїни «Про місцеве самоврядування в Україні» подолання зауважень міського голови (вето) відбувається двома третинами депутатів від загального складу ради, тому дане питання вважати не прийнятим ( за – 15 депутатів із 26 депутатів).

( Рішення не прийнято)

 

22-1/574. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для набуття права постійного користування, які розташовані на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 24 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  міського голови Балагури Б.О., депутатів Мусітовича В.П., Ющишена П.Б., Іванюти Н.Ф., Жубер Н.В., Лях О.М.,  Пересади С.Л. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0,  не голосували –7.  

(Прийнято рішення  № 574 -13 -VIII, рішення додається).

 

23/575. СЛУХАЛИ:  

Про  припинення права користування та надання в користування земельних  ділянок.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 24 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  міського голови Балагури Б.О., депутатів Мусітовича В.П., Ющишена П.Б., Демцюри Ю.В., Іванюти Н.Ф., Жубер Н.В.,  Лях О.М.,  Пересади С.Л., Побірайко Г.Б.,  Клярської Л.М. ( за їх  усною  заявою) ,  проти- 0, утрималось –0,  не голосували –8.  

(Прийнято рішення  № 575 -13 -VIII, рішення додається).

 

24/576. СЛУХАЛИ:  

Про надання  в  оренду земельних  ділянок.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 22 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  міського голови Балагури Б.О., депутатів Ющишена П.Б., Мащенка І.В., ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0,  не голосували –4.  

(Прийнято рішення  № 576 -13 -VIII, рішення додається).

 

 

25/577. СЛУХАЛИ:  

Про надання громадянам дозволу  на розробку технічної документації  із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних  ділянок, для послідуючої передачі у власність,які розташовані на  території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 21,  проти- 0, утрималось –0,  не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 577 -13 -VIII, рішення додається).

 

26/578. СЛУХАЛИ:  

Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Ющишена П.Б., Жубер Н.В., ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 578 -13 -VIII, рішення додається).

 

27/579. СЛУХАЛИ:  

Про надання громадянам дозволу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 22 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Майструка Р.В., Демцюри Ю.В., Казаматової О.П. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0,  не голосували –3.  

(Прийнято рішення  № 579 -13 -VIII, рішення додається).

 

28/580. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження  технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та  передачу  громадянам земельнихділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 22 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Казаматової О.П., Демцюри Ю.В. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 580 -13 -VIII, рішення додається).

 

29/581. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних діляноку власність та передачу громадянам земельних ділянок  у   власність, які розташовані  на території  Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Лях О.М., Шумка А.К., Ющишена П.Б. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0,  не голосували –3.  

(Прийнято рішення  № 581 -13 -VIII, рішення додається).

 

30/582. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустроюта передачу громадянам земельних ділянок у власність, які розташовані на території Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин  та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 22 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос»,  враховано голоси  депутатів Клярської Л.М., Демцюри Ю.В. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 582 -13 -VIII, рішення додається).

 

30-1. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустрою та передачу громадянам земельних ділянок у власність, які розташовані на території  Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,

                            Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови, 

                            Дідич С.С, Дідич О.С. – жителі громади, 

                            Шамрай  Д.В.- ФОП, Ющишен П.Б., Побірайко Г.Б., Голуб Р.Т., Кирилюк В.А., Возний О.П.-  депутати  міської ради.

При голосуванні: за – 9, проти- 0, утрималось –9,  не голосували –5.  

( Рішення не прийнято)

 

31/583. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічних документацій із землеустрою, які розташовані на території Тетіївської  міської ради .

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,                             

                            Ющишен П.Б., Шумко А.К., Майструк Р.В., Пересада С.Л., Демцюра Ю.В.-  депутати  міської ради.

При голосуванні: за – 16, проти- 0, утрималось –0,  не голосували –6.  

(Прийнято рішення  № 583 -13 -VIII, рішення додається).

 

32/584. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження  проекту землеустрою  щодо відведення земельних діляноку власність та передачу громадянам земельних ділянок  у власність, які розташовані  на території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23, проти- 0, утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 584 -13 -VIII, рішення додається).

 

33/585. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічних документацій та укладання договорів на встановлення особистого строкового земельного сервітуту в  межах м. Тетієва.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23, проти- 0, утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 585 -13 -VIII, рішення додається).

 

34/586. СЛУХАЛИ:  

Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах оренди, які  розташовані  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата Мусітовича В.П. ( за його усною заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 586 -13 -VIII, рішення додається).

 

35/587. СЛУХАЛИ:  

Про  затвердження технічних документацій із землеустрою  щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) та передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Миколюка І.І., Демцюри Ю.В., Мусітовича В.П.  ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 587 -13 -VIII, рішення додається).

 

36/588. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу  на розробку технічної документації  із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, які розташовані на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Демцюри Ю.В.,  Майструка Р.В.  ( за їх  усною  заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 588 -13 -VIII, рішення додається).

 

37/589. СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на розробку технічної документації  із землеустрою щодо  встановлення меж частин земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за –23, проти- 0, утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 589 -13 -VIII, рішення додається).

 

38/590.  СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних  ділянок в користування на умовах оренди.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Лях О.М., Демцюри Ю.В. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 590 -13 -VIII, рішення додається).

 

39/591. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок,  цільове призначення яких змінюється, які розташовані  на  території Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 24, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 591 -13 -VIII, рішення додається).

 

40/592. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється, які розташовані  на території Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 24 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Демцюри Ю.В., Іванюти Н.Ф., Возного О.П., Мусітовича В.П., Клярської Л.М., Мотуз Н.І. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –7.  

(Прийнято рішення  № 592 -13 -VIII, рішення додається).

 

41/593. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, які розташовані на території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 24 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос»,  враховано голоси  депутатів Демцюри Ю.В., Мусітовича В.П.  ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –2.  

 (Прийнято рішення  № 593 -13 -VIII, рішення додається).

 

42/594. СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення    земельних ділянок із зміною цільового призначення на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20, проти- 0, утрималось –3, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 594 -13 -VIII, рішення додається).

 

43/595. СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 24 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів, Демцюри Ю.В., Жубер Н.В., Мусітовича В.П., Шумка А.К.  ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –4.  

(Прийнято рішення  № 595 -13 -VIII, рішення додається).

 

44/596. СЛУХАЛИ:  

Про укладання попередніх  договорів оренди на користування земельними ділянками по Тетіївській міській раді (дороги)

Доповідає  Литвин С.П. – начальник відділу   земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 24 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Демцюри Ю.В., Мотуз Н.І. ( за їх  усною  заявою) , проти- 0, утрималось –0, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 596 -13 -VIII, рішення додається).

Результати поіменного голосування по всіх питаннях порядку денного додаються.

 

45. Різне.

 

В різному депутат Тетіївської міської ради Майструк Р.В.  вніс три депутатських запити в усній формі:

 

1.СЛУХАЛИ:

Запит  № 1 щодо  проведення службового розслідування стосовно ненадання  Гавюком Я.В., який є  в.о. начальника відділу культурим, молоді та  спорту Тетіївської міської ради, відповіді на депутатське звернення № 38 від 01.11.2021 р. та забезпечення надання відповіді.

Виступив міський голова Балагура Б.О. щодо надання відповіді на даний запит. 

Дану пропозицію підтримало 14 депутатів.

 

2. СЛУХАЛИ:

Запит  № 2 щодо  негайного проведення конкурсу на посаду начальника відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради, в зв’язку з тим, що в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Тетіївської міської ради Гавюк Я.В. є майже 9 місяців виконуючим обов’язків начальника відділу без жодної спец перевірки, невідомо чи є нього відповідний кваліфікаційний рівень та освіта, необхідні для займаної посади.

Виступили:  Балагура Б.О.,  Голуб Р.Т.,  Мотуз Н.І.

Дану пропозицію підтримало 8 депутатів, запит не прийнято до розгляду.

 

3. СЛУХАЛИ:

Запит № 3 щодо негайного приведення оплати за в’їзд на Тетіївське сміттєзвалище до відповідності із законом із наданням касового чеку на місці отримання коштів.

Виступили:  Балагура Б.О., Кизимишин В.Й., Мотуз Н.І., Лях О.М..

Дану пропозицію підтримало 20 депутатів.

 

       Міський голова                                             Богдан БАЛАГУРА

 

 

 

                                                                                                                                              Додаток

                                                                                                                                              до протоколу тринадцятої  сесії

                                                                                                                                              міської ради  VIIІ скликання

                                                                                                                                              від 24.12.2021 р.

 

Запрошені та присутні на сесії

1. Кизимишин В.Й.- перший заступник міського голови;

2. Дячук Н.А. - заступник міського голови з гуманітарних питань;

3. Погоріла І.В. – начальник відділу соціального захисту населення;

4. Литвин С.П. – начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища;

5. Складена Н.М. – начальник юридичного відділу;

6. Затишний В.В. – начальник  управління фінансів;

7. Женжера Н.М. – начальник фінансового відділу управління фінансів;

8. Васютинський В.В. – начальник відділу освіти;

9. Гавюк Я.В. – начальник відділу культури;

10. Дем’янчук П.В. – начальник відділу ЖКГ, надзвичайних  ситуацій та  цивільного захисту;

11. Шосталь Ю.В. – поліцейський офіцер громади;

12-15. Паламарчук А.Г., Оржехівський Я.В., Затишний С.В., Корчак Г.В.– начальники КП;

16. Возна Т.М.- головний спеціаліст загального відділу;

17. Сподоба О.О.– провідний спеціаліст відділу ДАБК;

18-21. Руденко В.Й., Рабенко Д.П., Чалова Д.П., Стоматюк Н.З.- старости сіл громади;

22-26 -  жителі Тетіївської громади.

 

   Секретар міської ради                                            Наталія ІВАНЮТА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь