Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ СЕСІЙ №Протокол 15 сесії 3 пленарне засідання «Протокол 15 сесії 8 скликання 3 пленарне засідання»

Кількість переглядів: 20
Скликання: 8 скликання
Сесія: 15 сесія
Тип документу: ПРОТОКОЛ СЕСІЙ
Дата: 16.11.2023
Номер документу: Протокол 15 сесії 3 пленарне засідання
Назва документу: Протокол 15 сесії 8 скликання 3 пленарне засідання
Прикріплені файли:

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Тетіївського району Київської області

 

ПРИМ. 1

П Р О Т О К О Л

 

п’ятнадцятої   сесії  міської ради восьмого скликання

 

Від  30  червня  2022  року

На   434  аркушах

 

ТЕТІЇВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

Білоцерківського району  Київської  області

 

П Р О Т О К О Л

ХV  сесія ради

30 червня  2022  року

 

м. Тетіїв

міська рада, зал засідань

 

Всього депутатів ради                                          -   26 осіб

Присутні на сесії:                                                  -   20 депутатів (список додається )

                                                                              -   13 запрошених

 

Голова сесії –  Балагура Б.О. – міський голова.

 

 

                                П О Р Я Д О К   Д Е Н Н И Й :

 

1/655. Про внесення змін до Програми захисту населення і території Тетіївської територіальної громади від надзвичайних ситуацій  техногенного та  природного характеру на 2021-2025 роки.

2/656. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного  підприємства   «Тетіївський центр первинної медико-санітарної  допомоги» Тетіївської міської ради та затвердження його в новій редакції.

3/657. Про затвердження Положення про загальні збори трудового колективу комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради.  

4/658. Про внесення змін Статуту Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради та затвердження його  в новій редакції

5/659. Про затвердження Положення про загальні збори трудового колективу Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня»  Тетіївської міської ради.

6/660. Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради на 2022 рік.   

7/661. Про затвердження Положення про порядок надання платних медичних послуг та переліку платних послуг на 2022 рік Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради.

8/662. Про затвердження Положення про порядок отримання та використання благодійних (добровільних) внесків, грантів та дарунків Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня»  Тетіївської  міської ради.

9/663. Про затвердження Статуту Височанської гімназії Тетіївської міської ради  Київської області.

10/664. Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Тетіївський  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1»  Тетіївської міської ради  Київської області.

11/665. Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Тетіївський  освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3»  Тетіївської міської ради Київської області.

12/666. Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Тетіївський навчально-виховний комплекс «Гімназія – Загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів» Тетіївської міської ради Київської області.

13/667. Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Дібрівський  аграрний ліцей» Тетіївської міської ради Київської області.

14/668. Про реорганізацію КП «Соціальний центр» шляхом перетворення  в  комунальну установу «Територіальний центр надання соціальних послуг (соціального обслуговування)» Тетіївської міської ради. 

15/669. Про надання права на впорядкування штатної чисельності закладів освіти  та  культури Тетіївської міської ради 

16/670. Про зміну підпорядкування «Тетіївської дитячо-юнацької спортивної  школи»  Тетіївської міської ради Київської області.

17/671. Про внесення змін до Статуту комунального закладу «Тетіївська дитяча музична школа» Тетіївської міської ради Київської області.

18/672. Про внесення змін до Статуту КЗ «Центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх».

19/673. Про включення об’єкта комунальної власності до Переліку об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році.

20/674. Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлової одноповерхової будівлі (котельні), що  знаходиться по вулиці Сікорського, 3А в селі П’ятигори  Білоцерківського  району Київської області.

21/675. Про затвердження умов продажу об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році. 

22/676. Про делегування Виконавчому комітету Тетіївської міської ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади.    

23/677. Про включення до Переліку першого типу з метою передачі в оренду  на аукціоні нежитлового приміщення – частини адміністративної будівлі  Тетіївської міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 4 в селі Денихівка  Білоцерківського району Київської області.

24/678. Про включення до Переліку першого типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні.

25/679. Про затвердження звітів суб’єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нерухомого комунального майна.

26/680. Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого майна  комунальної власності для діяльності Тетіївського відділу Білоцерківської  окружної прокуратури.

27/681. Про затвердження протоколу про результати електронного  аукціону № LLE001-UA-20220531-65905 з оренди нерухомого майна комунальної  власності.

28/682. Про включення до Переліку другого типу з метою передачі в оренду без  проведення аукціону нежитлових приміщень адміністративної будівлі Тетіївської міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 4 в селі  Денихівка  Білоцерківського району Київської області.

29/683. Про затвердження старост Тетіївської міської ради.

30/684. Про внесення змін до рішення  другої сесії Тетіївської міської ради VIII  cкликання від 26.01.2021 р. № 86-02- VIII  «Про утворення  виконавчого  комітету Тетіївської міської ради та визначення його чисельності».     

31/685. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

32/686. Про затвердження Статуту Тетіївської міської територіальної громади в новій редакції.

33/687. Про затвердження детального плану території  площею 3,58 га стрілецького клубу «Зелений гай».

34/688. Про Українську Православну Церкву в Україні.

35/689. Про затвердження технічної документації    із землеустрою щодо  інвентаризації земель Тетіївської міської ради.

36/690. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж частин земельних  ділянок на які поширюється  право сервітуту.

37/691. Про затвердження технічних документацій та укладання договорів на встановлення особистого строкового  земельного сервітуту в межах м. Тетієва.

38/692. Про надання  дозволу на розробку  технічної документації із  землеустрою по інвентаризації земельних  ділянок, які розташовані  на території Тетіївськоїміської ради.

39/693. Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних  ділянок  сільськогосподарського призначення під час дії воєнного стану.

40/694. Про укладання та розірвання попередніх договорів оренди  на  користування  земельними ділянками по Тетіївській міській раді.       

41/695. Про укладання попередніх договорів оренди  на користування  земельними  ділянками  по Тетіївській міській раді.

42/696. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки  земельної ділянки, яка розташована на території  Тетіївської  міської ради.

43/697. Про затвердження технічних документацій та  передачу земельних ділянок в користування   на  умовах  оренди, які  розташовані  на  території Тетіївської міської ради.

44/698. Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

45/699. Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного  сільськогосподарського  виробництва, які  розташовані  на території  Тетіївської  міської  ради.

46/700. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради.

47/701. Про зміну цільового призначення земельної ділянки  на території Тетіївської міської ради.

48/702. Про  надання   дозволу на виготовлення  технічної   документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земельних  ділянок.

49/703. Про затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  цільове призначення яких змінюється,які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

50/704. Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для продажу права оренди.        

51/705. Про встановлення ставок  та  пільг  із сплати  земельного  податку на 2023- 2024 роки  на території  Тетіївської міської територіальної громади.

52/706. Внесення змін до рішення сесії Тетіївської міської ради.

53/707. Про підготовку лотів проведення земельних торгів.

  

1/655. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до Програми захисту населення і території Тетіївської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та  природного характеру на 2021-2025 роки.

Доповідає Шмаркатюк І.А. – головний  спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту.

 При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 655-15 -VIII, рішення додається).

 

2/656. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства   «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради та затвердження його в новій редакції.

Доповідає  Поліщук О.А. – в.о. головного лікаря КП «КНП «Тетіївський  центр первинної  медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської  ради.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 656-15 -VIII, рішення додається).

 

3/657. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Положення про загальні збори трудового колективу комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Тетіївський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської ради.

Доповідає  Поліщук О.А. – в.о. головного лікаря КП «КНП «Тетіївський  центр первинної  медико-санітарної допомоги» Тетіївської міської   ради.

ВИСТУПИЛИ:   Майструк Р.В. – депутат міської ради.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 657-15 -VIII, рішення додається).

 

4/658. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін Статуту Комунального некомерційного підприємства  «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради та затвердження  його  в новій редакції

Доповідає  Потієнко Д.В.– в.о. директора КНП «Тетіївська центральна  лікарня» Тетіївської міської  ради.

При голосуванні: за – 23 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Крамара О.А. за його  усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 658-15 -VIII, рішення додається).

 

5/659. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Положення про загальні збори трудового колективу Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня»  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Потієнко Д.В.– в.о. директора КНП «Тетіївська центральна  лікарня» Тетіївської міської  ради.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 659-15 -VIII, рішення додається).

 

6/660. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради на 2022 рік.

Доповідає  Потієнко Д.В.– в.о. директора КНП «Тетіївська  центральна  лікарня» Тетіївської міської  ради.

ВИСТУПИЛИ:   Балагура Б.О.- міський голова,

                             Лях О.М., Кирилюк В.А. –  депутат міської ради.

 

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Сліпенчука І.А.  за його  усною  заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 660-15 -VIII, рішення додається).

 

7/661. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Положення про порядок надання платних медичних послуг та переліку платних послуг на 2022 рік Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської міської ради.

Доповідає  Потієнко Д.В.– в.о. директора КНП «Тетіївська центральна  лікарня» Тетіївської міської  ради.

При голосуванні: за – 19, проти- 0,  утрималось –1, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 661-15 -VIII, рішення додається).

 

8/662. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Положення про порядок отримання та використання благодійних (добровільних) внесків, грантів та дарунків Комунального некомерційного підприємства «Тетіївська центральна лікарня» Тетіївської  міської ради.

Доповідає  Потієнко Д.В.– в.о. директора КНП «Тетіївська центральна  лікарня» Тетіївської міської  ради.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Возного О.П.  за його  усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 662-15 -VIII, рішення додається).

 

9/663. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Статуту Височанської гімназії Тетіївської міської ради  Київської області.

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних  питань.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата Демцюри Ю.В.  за його  усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 663-15 -VIII, рішення додається).

 

10/664. СЛУХАЛИ:  

Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Тетіївський  заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1» Тетіївської міської ради  Київської області.

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 664-15 -VIII, рішення додається).

 

11/665. СЛУХАЛИ:  

Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Тетіївський  освітній центр – опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3»  Тетіївської міської ради Київської області.

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних  питань.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 665-15 -VIII, рішення додається).

 

12/666. СЛУХАЛИ:  

Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Тетіївський навчально-виховний комплекс «Гімназія –  Загальноосвітня школа І-ІІІ  ступенів» Тетіївської міської ради  Київської області.

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 666-15 -VIII, рішення додається).

 

13/667. СЛУХАЛИ:  

Про перепрофілювання (зміну типу) комунального закладу «Дібрівський  аграрний ліцей» Тетіївської міської ради Київської області.

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

ВИСТУПИЛИ:   Лях О.М., Кирилюк В.А. –  депутати міської ради.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 667-15 -VIII, рішення додається).

 

14/668. СЛУХАЛИ:  

Про реорганізацію КП «Соціальний центр» шляхом перетворення  в  комунальну установу «Територіальний центр надання соціальних послуг (соціального обслуговування)» Тетіївської міської ради.

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних  питань.

При голосуванні: за – 19, проти- 0,  утрималось –1, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 668-15 -VIII, рішення додається).

 

15/669. СЛУХАЛИ:  

Про надання права на впорядкування штатної чисельності закладів освіти  та  культури Тетіївської міської ради 

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних  питань.

При голосуванні: за – 19, проти- 1,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 669-15 -VIII, рішення додається).

 

16/670. СЛУХАЛИ:  

Про зміну підпорядкування «Тетіївської дитячо-юнацької спортивної школи»  Тетіївської міської ради Київської області.

Доповідає  Дячук Н.А. – заступник міського голови з гуманітарних питань.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата Шумка А.К.  за його  усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 670-15 -VIII, рішення додається).

 

17/671. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до Статуту комунального закладу «Тетіївська дитяча музична школа» Тетіївської міської ради Київської області.

Доповідає  Гавюк Я.В. – начальник відділу культури, молоді та спорту  Тетіївської міської ради.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 671-15 -VIII, рішення додається).

 

18/672. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до Статуту КЗ «Центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх».

Доповідає  Гавюк Я.В. – начальник відділу культури, молоді та спорту  Тетіївської міської ради.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата Шумка А.К.  за його  усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 672-15 -VIII, рішення додається).

 

19/673. СЛУХАЛИ:  

Про включення об’єкта комунальної власності до Переліку об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

ВИСТУПИЛИ:   Балагура Б.О. – міський голова,

                             Мотуз Н.І., Возний О.П.,  Лавренюк М.П.–  депутати міської ради.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос»,  враховано голоси  депутатів Іванюти Н.Ф., Мотуз Н.І. за їх  усними заявами) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 673-15 -VIII, рішення додається).

 

20/674. СЛУХАЛИ:  

Про приватизацію об’єкта комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади – нежитлової одноповерхової будівлі (котельні), що  знаходиться по вулиці Сікорського, 3А в селі П’ятигори  Білоцерківського  району Київської області.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 674-15 -VIII, рішення додається).

 

21/675. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження умов продажу об’єктів комунальної власності Тетіївської міської територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році. 

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна  Управління  правового забезпечення.

ВИСТУПИЛИ:   Балагура Б.О. – міський голова,

                             Кизимишин В.Й.- перший заступник міського голови.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата Шумка А.К. за його усною заявою) ,  проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 675-15 -VIII, рішення додається).

 

22/676. СЛУХАЛИ:  

Про делегування Виконавчому комітету Тетіївської міської ради окремих повноважень щодо управління майном комунальної власності  Тетіївської міської територіальної громади.    

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

При голосуванні: за – 19, проти- 1,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 676-15 -VIII, рішення додається).

 

23/677. СЛУХАЛИ:  

Про включення до Переліку першого типу з метою передачі в оренду на аукціоні нежитлового приміщення – частини адміністративної будівлі  Тетіївської міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 4 в селі Денихівка  Білоцерківського району Київської області.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 677-15 -VIII, рішення додається).

 

24/678. СЛУХАЛИ:  

Про включення до Переліку першого типу об’єктів нерухомого майна комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 678-15 -VIII, рішення додається).

 

25/679. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження звітів суб’єкта оціночної діяльності про оцінку ринкової вартості нерухомого комунального майна.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

ВИСТУПИЛИ:   Мотуз Н.І. – депутат міської ради.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Коробко Т.І., Мотуз Н.І.,  Шумка А.К. заїх усною заявою) ,  проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 679-15 -VIII, рішення додається).

 

26/680. СЛУХАЛИ:  

Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого майна комунальної власності для діяльності Тетіївського відділу Білоцерківської  окружної прокуратури.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

ВИСТУПИЛИ:   Мотуз Н.І., Миколюк І.І.  – депутати міської ради.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата Лях О.М.  за  її усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

 (Прийнято рішення  № 680-15 -VIII, рішення додається).

 

27/681. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження протоколу про результати електронного  аукціону № LLE001-UA-20220531-65905 з оренди нерухомого майна  комунальної  власності.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління   правового забезпечення

При голосуванні: за – 20 проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 681-15 -VIII, рішення додається).

 

28/682. СЛУХАЛИ:  

Про включення до Переліку другого типу з метою передачі в оренду без проведення аукціону нежитлових приміщень адміністративної будівлі  Тетіївської міської ради за адресою: вул. Лесі Українки, 4 в селі  Денихівка  Білоцерківського району Київської області.

Доповідає Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна Управління  правового забезпечення

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, Кизимишин В.Й.- перший заступник міського голови,  Возний О.П., Лавренюк М.П.– депутати міської ради.

При голосуванні: за – 20 проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 682-15 -VIII, рішення додається).

 

29/683. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження старост Тетіївської міської ради.

Доповідає  Складена Н.М. – начальник відділу правового забезпечення.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,

                             Майструк Р.В., Сліпенчук І.М. –  депутати міської ради.

При голосуванні: за – 15 проти- 0,  утрималось –4, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 683-15 -VIII, рішення додається).

 

 

30/684. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до рішення  другої сесії Тетіївської міської ради VIII  cкликання від 26.01.2021 р. № 86-02- VIII  «Про утворення виконавчого  комітету Тетіївської міської ради та визначення його  чисельності».

Доповідає  Складена Н.М. – начальник відділу правового забезпечення.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова.

При голосуванні: за – 15 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Мотуз Н.І.  за  її усною заявою) ,  проти- 0,  утрималось –4, не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 684-15 -VIII, рішення додається).

 

31/685. СЛУХАЛИ:  

Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Тетіївської міської ради.

Доповідає  Складена Н.М. – начальник відділу правового забезпечення.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова.

При голосуванні: за – 18 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос»,  враховано голос  депутата  Шумка А.К. за  його усною заявою) ,   проти- 0,  утрималось –2, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 685-15 -VIII, рішення додається).

 

32/686. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження Статуту Тетіївської міської територіальної громади в новій редакції.

Доповідає  Складена Н.М. – начальник відділу правового забезпечення.

При голосуванні: за – 19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів  Миколюка І.І., Демцюри Ю.В. (за  її усною заявою) ,   проти- 0,  утрималось –2, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 686-15 -VIII, рішення додається).

 

33/687. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження детального плану території  площею 3,58 га стрілецького клубу «Зелений гай».

Доповідає  Заборська О.В. – в.о. начальника  відділу містобудування та архітектури.

При голосуванні: за – 19 проти- 0,  утрималось –0, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 687-15 -VIII, рішення додається).

 

34/688. СЛУХАЛИ:  

Про Українську Православну Церкву в Україні.

Доповідає  Лях О.М. – депутат  міської ради.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,

                             Дем’янчук П.В. – начальник  відділу ЖКК, надзвичайних ситуацій та  цивільного захисту,  

                             Мотуз Н.І., Ющишен П.Б., Демцюра Ю.В., Лавренюк М.П. –  депутати міської ради.

При голосуванні: за – 19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос»,  враховано голос  депутата  Лях О.М. (за  її усною заявою) ,  проти- 0,  утрималось –1,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 688-15 -VIII, рішення додається).

 

35/689. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічної документації    із землеустрою щодо  інвентаризації земель Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних  відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 18, проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –2.  

(Прийнято рішення  № 689-15 -VIII, рішення додається).

 

36/690. СЛУХАЛИ:  

Про надання дозволу на розробку технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж частин земельних  ділянок, на які поширюється  право сервітуту.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 690-15 -VIII, рішення додається).

 

37/691. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічних документацій та укладання договорів на  встановлення особистого строкового  земельного сервітуту в межах м. Тетієва.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова,

                             Кизимишин В.Й. – перший   заступник міського голови.

При голосуванні: за – 19,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 691-15 -VIII, рішення додається).

 

38/692. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних  ділянок, які розташовані на території Тетіївськоїміської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 692-15 -VIII, рішення додається).

 

39/693. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних  ділянок  сільськогосподарського призначення під час дії воєнного стану.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 693-15 -VIII, рішення додається).

 

40/694. СЛУХАЛИ:  

 Про укладання та розірвання попередніх договорів оренди  на  користування  земельними ділянками по Тетіївській міській раді.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, Коробко Т.І. – депутат міської ради

При голосуванні: за – 20,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 694-15 -VIII, рішення додається).

 

41/695. СЛУХАЛИ:  

Про укладання попередніх договорів оренди  на користування земельними  ділянками  по Тетіївській міській раді.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 695-15 -VIII, рішення додається).

 

42/696. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки  земельної ділянки, яка розташована на території  Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 696-15 -VIII, рішення додається).

 

43/697. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічних документацій та  передачу земельних ділянок в користування   на  умовах  оренди, які  розташовані  на  території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 697-15 -VIII, рішення додається).

 

44/698. СЛУХАЛИ:  

Про передачу земельних  ділянок в користування   на  умовах  оренди, які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 698-15 -VIII, рішення додається).

 

45/699. СЛУХАЛИ:  

Про надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського  виробництва, які  розташовані  на території Тетіївської  міської  ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19,  проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 699-15 -VIII, рішення додається).

 

46/700. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу  земельної ділянки, яка розташована на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Побірайко Г.Б., Крамара О.А. (за  їх усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 700-15 -VIII, рішення додається).

 

47/701. СЛУХАЛИ:  

Про зміну цільового призначення земельної ділянки  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, Кизимишин В.Й. – перший заступник міського голови.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 701-15 -VIII, рішення додається).

 

48/702. СЛУХАЛИ:  

Про  надання   дозволу на виготовлення  технічної   документації із землеустрою щодо  інвентаризації  земельних  ділянок.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Клярська Л.М., Мотуз Н.І. – депутати міської ради.

При голосуванні: за – 15, проти- 0,  утрималось –5,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 701-15 -VIII, рішення додається).

 

49/703. СЛУХАЛИ:  

Про затвердження  проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  цільове призначення яких змінюється,які розташовані  на території Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голос  депутата  Казаматової О.П. (за  її усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0,  не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 703-15 -VIII, рішення додається).

 

50/704. СЛУХАЛИ:  

Про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для продажу права оренди.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

ВИСТУПИЛИ:  Балагура Б.О. – міський голова, Шумко А.К. – депутат міської ради.

При голосуванні: за – 20 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Возного О.П., Коробко Т.І. (за  їх усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 704-15 -VIII, рішення додається).

 

51/705. СЛУХАЛИ:  

Про встановлення ставок  та  пільг  із сплати  земельного  податку на 2023- 2024 роки  на території  Тетіївської міської територіальної громади.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 20, проти- 0,  утрималось –0,   не голосували –0.  

(Прийнято рішення  № 705-15 -VIII, рішення додається).

 

52/706. СЛУХАЛИ:  

Внесення змін до рішення сесії Тетіївської міської ради.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 18 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Возного О.П.,Лях О.М., Казаматової О.П. (за  їх усною заявою) , проти- 0, утрималось –1,  не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 706-15 -VIII, рішення додається).

 

53/707. СЛУХАЛИ:  

Про підготовку лотів проведення земельних торгів.

Доповідає  Яворський О.О. – провідний спеціаліст відділу  земельних відносин та охорони навколишнього середовища.

При голосуванні: за – 19 ( в зв’язку з неспрацюванням системи «Голос», враховано голоси  депутатів Лях О.М., Іванюти Н.Ф. (за  їх усною заявою) , проти- 0,  утрималось –0, не голосували –1.  

(Прийнято рішення  № 707-15 -VIII, рішення додається).

 

Результати поіменного голосування по всіх питаннях порядку денного додаються.

 

       Міський голова                                             Богдан БАЛАГУРА

 

                                                                                                                                                                     Додаток

                                                                                                                                                                          до протоколу п’ятнадцятої  сесії

                                                                                                                                                                          міської ради  VIIІ скликання

                                                                                                                                                                          від 30 червня 2022 року

 

 

Запрошені та присутні на сесії

 

1. Кизимишин В.Й.- перший заступник міського голови;

2. Дячук Н.А. - заступник міського голови з гуманітарних питань;

3. Лісовенко П.І. – начальник управління правового забезпечення;

4. Складена Н.М. – начальниктвідділу правового забезпечення;

5. Гавюк Я.В. – начальник відділу культури, молоді і спорту;

6. Васютинський В.В. – начальник відділу освіти;

7. Франчук Л.А. – начальник управління соціального захисту населення;

8. Корчак Г.В. – директор КП « Соціальний центр» Тетіївської міської ради;

9. Поліщук О.А. – в.о.директора КП КНП ПМСД»;

10. Потієнко Д.В. – в.о. директора КП КНП «Тетіївська центральна лікарня»;

11. Шмаркатюк І.А. - головний  спеціаліст відділу  житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій та цивільного  захисту;

12. Пересада І.В. –завідувач сектору комунального майна управління правового забезпечення

13. Возна Т.М.- начальник сектору інформаційно-організаційного забезпечення  відділу інформаційно-організаційного забезпечення та діловодства .

 

       Секретар міської ради                                         Наталія ІВАНЮТА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь