Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

101 інформує

28 Квітня, 2024 р., 13:55
28 квітня о 12:08 годині до пункту зв’язку частини 9-ДПРЧ м. Тетіїв надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, який знаходиться в с. Ненадиха по вул. Садова. На місце виклику виїхав черговий караул  пожежної частини м. Тетіїв у складі двох відділень. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що горить господарча будівля по всій площі, в якій було багато горючих матеріалів та пальне в ємностях. Проводячи гасіння пожежі та оглядаючи місце події, було виявлено обгорівший труп чоловічої статі, ймовірно власника будівлі. Тому, спільно з представниками Національної поліції були прийняті міри по його вилученню назовні. В результаті пожежі  було знищено будівлю повністю. На даний час причина пожежі та особа загиблої людини - встановлюється.
26 Квітня, 2024 р., 13:51
26 квітня рятувальники Білоцерківського районного управління провели рейд біля водойм Тетіївської МТГ, основною метою якого є нагадування громадянам правил безпечної поведінки під час перебування біля водойм.
26 Квітня, 2024 р., 13:43
26 квітня 06:05 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: Київська область, Білоцерківський район, Тетіївська МТГ с. Галайки, вул. Механіхаторів. На місце пожежі було направлено рятувальників 9-Державної пожежно-рятувальної частини м. Тетіїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь