Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

101 інформує

27 Жовтня, 2023 р., 09:53
11 жовтня о 18:54 до пункту зв’язку 9 ДПРЧ м. Тетіїв надійшло повідомлення про пожежу трав’яного настилу в селі Росішки. На місце виклику виїхало одне відділення чергового караулу пожежної частини, на АЦ-40 (43253)247, у складі 4 чоловік. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що вогнем охоплена суха рослинність на площі близько 100 м.кв. Оскільки на земельній ділянці було багато сухої рослинності, була загроза перекидання вогню на більші території та дерева. Тому, рятувальники за допомогою «хлопавок» та підручних засобів локалізували пожежу о 19:09 та повністю ліквідували загорання о 19:12 годині. Причина пожежі наразі встановлюється.
27 Жовтня, 2023 р., 09:40
10 жовтня працівниками Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проведено зустріч із заступником Тетіївського міського голови Васильом КИЗИМИШИНИМ. Під час бесіди було обговорено питання щодо функціонування мобільних (пересувних) класів безпеки на території області та створення умов для формування у дітей культури безпеки життєдіяльності.
10 Жовтня, 2023 р., 14:55
10 жовтня рятувальники Білоцерківського районного управління провели пізнавальний урок для учнів Скибинецької філії Тетіївського ліцею №1.
10 Жовтня, 2023 р., 14:53
6 жовтня працівники Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області продовжують проводити розяснювальні бесіди серед мешканців м.Тетіїв. Працівники ДСНС нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті.
06 Жовтня, 2023 р., 11:00
05.10.2023 о 11:24 до оперативно-диспечерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля за адресою : Білоцерківський р-н, м.Тетіїв, вул. Соборна, до місця виклику направлено особовий склад 9 ДПРЧ м.Тетіїв.
06 Жовтня, 2023 р., 10:54
05 жовтня рятувальниками Білоцерківщини було проведено профілактичний рейд серед мешканців м. Тетіїв.
03 Жовтня, 2023 р., 14:51
Головне управління ДСНС України у Київській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки». Постановою № 690 визначено, що функціонування Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки починається не пізніше ніж через три місяці з дня набрання чинності цією постановою. Відповідно до пункту 21 Порядку, оператор протягом 60 календарних днів повторно проводить ідентифікацію відповідно до вимог цього Порядку також і у разі внесення змін до чинних або прийняття нових нормативно-правових актів у сфері діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки, у разі, коли це стосується порядку проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки або впливає на її результати. Інформуємо, що починаючи з 07 жовтня 2023 року ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки буде проводитися виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки за посиланням: http://opn.dsns.gov.ua.
26 Вересня, 2023 р., 21:27
Як діяти в умовах надзвичайних ситуацій дізнавалися працівники комунальної установи територіального центру надання соціальних послуг Тетіївської міської ради під час інструктивно-методичного заняття в м. Тетіїв.
24 Вересня, 2023 р., 13:03
22 вересня рятувальники Білоцерківського району спільно з дружиною юних рятувальників провели пізнавальний урок в Класі безпеки Денихівського ліцею Тетіївської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь