Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТЕТІЇВСЬКА ОТГ БУДЕ ПЕРШОЮ В УКРАЇНІ

Дата: 19.07.2019 14:42
Кількість переглядів: 29

 

 

 

 

В Тетіївській ОТГ стартує пілотний проект з організації доставки пенсій окремим категоріям осіб додому – відповідне розпорядження видав 19 червня 2019 року прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
Доставка пенсій додому буде здійснюватись особам з інвалідністю І групи, особам, які за висновком лікарсько-консультативної комісії не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду, особам, які досягли 80-річного віку або проживають у населених пунктах, де відсутні установи уповноваженого банку (Державний ощадний банк України). Тобто, додому до пенсіонера приходитиме працівник банку і на місці можна буде здійснювати операції зі зняття готівки, оплати комунальних послуг тощо.
Саме з цієї нагоди в Тетіївській міській раді відбулась робоча нарада за участю заступника голови Київської облдержадміністрації В’ячеслава Кучера, начальника головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя Фатхутдінова та заступника начальника головного управління ПФУ у Київській області Олени Зорки.
Можна на кожному кроці казати про закриття поштових відділень, нічого не роблячи при цьому, а можна знайти конкретні рішення для вирішення назрілих проблем та покращення комфорту мешканців громади. Як кажуть: "Хто хоче - той шукає можливості, хто не хоче - причини".
Міський голова Тетіївської ОТГ Руслан Майструк пообіцяв всебічну підтримку в реалізації пілотного проекту, тому для кожного, хто користуватиметься цією послугою буде виготовлена картка жителя ОТГ, яка дасть змогу користуватися пільговим проїздом в міському транспорті та мати знижки під час надання соціальних послуг.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь