Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОРІЄНТАЦІЯ НА СЛУЖБУ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ ТА НА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ В МОЛОДІЖНОМУ СЕРЕДОВИЩІ

Дата: 12.08.2019 16:13
Кількість переглядів: 20

 09 серпня 2019 року під час проведення Тетіївською районною філією Київського обласного центру семінару з орієнтації на службу в Збройних Силах України завітали: представник Тетіївського районного військового комісаріату старший офіцер відділення комплектування старший лейтенант Іванцов Андрій, заступник начальника відділу Тетіївського бюро правової допомоги Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Романчук Ольга, начальник Тетіївського районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Коробко Олег, начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради Корнієнко Павло, завідуюча сектором соціальної підтримки служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради Шамро Катерина та начальник відділу культури, релігії, молоді та спорту виконавчого комітету Тетіївської міської ради Дідковська Аліна.

На заході були присутні 30 осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Захід відкрила виконуюча обов’язки директора Тетіївської районної філії КОЦЗ Криворученко Валентина наголосивши про важливість офіційного працевлаштування в реаліях сьогодення для забезпечення майбутнього щодо обрахування страхового та трудового стажу.

З метою укомплектування військових частин, які виконують завдання по збереженню суверенітету України та спонукання безробітних до працевлаштування і подолання безробіття, представником військового комісаріату були розкриті питання гендерної політики прийому на військову службу, вимоги до «кандидатів» щодо проходження військової служби за контрактом в 2019 році, проходження підготовки у навчальних центрах протягом 1-3-х місяців відповідно до індивідуальної підготовки та майбутнього профілю служби і грошове забезпечення військовослужбовців.

Представник бюро правової допомоги висвітлила питання про напрямки діяльності  бюро правової допомоги, зокрема безоплатної первинної та вторинної правової допомоги в питаннях, що стосуються захисту дітей, спадкування, черговості спадкування та процедури прийняття спадщини.

Керівниками Тетіївського районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді та служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Тетіївської міської ради розкриті питання про запобігання проявам домашнього насильства, роз’яснено види насильства та розкрито питання, в яких випадках наступає адміністративна чи кримінальна відповідальність за вчинені діяння. Зокрема охоплено важливість ведення здорового способу  життя  та відновлення психологічної рівноваги під час перебування на обліку для відновлення можливості подальшого працевлаштування.

Начальник відділу культури, релігії, молоді та спорту розповіла про діяльність молодіжної ради, ознайомила з питаннями молодіжної політики старшого віку (з 18 до 35 років), закликала безробітних приймати активну участь в житті міста та ніколи не переставати навчатись чомусь новому. 

Під час проведення заходу слухачі жваво вступали в дискусію, мали змогу поставити запитання та отримати професійні відповіді на них.

На закінчення заходу безробітні мали можливість ознайомитись з адресами, телефонами та отримати роздаткові матеріали служб.

Семінар спільно проведений з партнерами - фахівцями Тетіївського районного військового комісаріату, спілкування з незайнятим населенням є своєрідним шляхом до працевлаштування, подолання безробіття та  підвищення рівня  інформованості безробітних громадян. 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь