Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ МІСТА ТЕТІЄВА 11 ТРАВНЯ 2019 РОКУ

Дата: 15.05.2019 20:06
Кількість переглядів: 187

 

 

Святкування дня міста розпочалося з Турніру з міні-футболу імені С.Н.Солов'я на стадіоні "Колос". В Турнірі взяли участь 6 команд. Прапори України та Тетієва підняли капітани команд. Право першого удару на футбольному полі надали міському голові Руслану Майструку. Турнір відбувся за підтримки народного депутата України Віталія Гудзенка та депутата міської ради Олега Лазарука.

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Результати гри: 3 місце посіла команда с.Денихівка, 2 місце - с.Дібрівка, 1 місце - с.Клюки.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

11 травня 2019 року в будинку культури Тетіївської ОТГ відкрилась авторська виставка живопису Олексія Троянського «Натура мого міста», на якій було представлено більше 55 робіт художника. Олексій працює під творчим псевдонімом Leo.

Виставка олійних етюдів та полотен приурочена 505-й річниці з дня заснування рідного міста Тетієва і мета її – ознайомити жителів міста з роботами їх земляка, показати аудиторії власне бачення рідного міста художником, розкрити красу тих куточків Тетієва, які кожен мешканець давно знає, по-новому.
Олексій Троянський народився 28 листопада 1983 року в Тетієві. Після закінчення ЗОШ №4 вступив на художній факультет до Богуславського гуманітарного коледжу імені І.С.Нечуя-Левицького, який закінчив з відзнакою у 2009 році. В цьому ж році вступив до Київського університету імені Бориса Грінченка, який закінчив у 2012 році, отримавши диплом бакалавра у спеціальностях – мистецтво та образотворче мистецтво.
Декілька разів був учасником обласного пленеру та виставок для молодих художників «Палітра Тисячоліть» у 2007, 2009 та 2010 році. Учасник Всеукраїнського пленеру та виставки у м. Новоград-Волинський, 2007 року.
З 2013 року, поєднавши знання набуті у вищих навчальних закладах, власний досвід та навички роботи з кольором, по сьогоднішній день успішно працює у сфері графічного дизайну.
Вже 2 роки з дружиною проживає в рідному місті та весь цей час активно працював над підготовкою до своєї першої художньої виставки. Олексій працює в різних художніх жанрах, але пріоритетом для виставки обрав олійний живопис, хоча є кілька робіт в графічній техніці.
Виставка Олексія Троянського тривала протягом 11-12 травня, в цей же час, в холі будинку культури Тетіївської ОТГ, також була виставка фотографій тетіївських фотографій старого та сучасного міста.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 Церемонія нагородження кращих старшокласників Тетіївської ОТГ "Випускник року" в парковій зоні.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.
Вже третій рік поспіль маємо нагоду вітати переможців конкурсу «Випускник року» серед випускників 9 та 11 класів закладів загальної середньої освіти Тетіївщини. 
11 травня, в святковий день народження нашого славного міста Тетієва,
відбулася урочиста церемонія нагородження за участю народного депутата України Гудзенка В.І., міського голови Майструка Р.В. та керуючої справами виконавчого комітету міської ради (головою журі конкурсу) Погорілою І.В. 
На Зоряний Олімп зійшли кращі випускники нинішнього року, гордість великої шкільної родини нашої громади, які отримали високі бали у таких номінаціях :
«За успіхи в навчальній діяльності»
«За успіхи в учнівському самоврядуванні» 
«За спортивні досягнення»
«За мистецькі досягнення»
Нагороду переможець конкурсу «Випускник року – 2019»
серед випускників 9 класів закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Тетіївської об’єднаної територіальної громади отримала
Задорожна Даша - учениця 9 класу КЗ «Степівське НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – дитячий садок» (отримала високі бали у всіх номінація)
Переможці конкурсу (учні 9 класів), які отримали перемогу у різних номінаціях :
Бабюк Василь - учень 9 класу КЗ «Дібрівський аграрний ліцей» (номінація «За успіхи в навчальній діяльності»);
Іщук Яна - учениця 9 класу КЗ «Дібрівський аграрний ліцей» (номінація «За успіхи в навчальній діяльності»);
Лабага Тетяна – учениця 9 класуКЗ «Росішківський ЗЗСО І-ІІ ст»(номінація «За успіхи в навчальній діяльності»);
Куценко Іван - учень 9 класу КЗ «Дзвеняцьке НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – дитячий садок» (номінація «За успіхи в учнівському самоврядуванні»);
Стойко Анастасія – учениця 9 класу КЗ «Дзвеняцьке НВО «ЗОШ І-ІІ ст. – дитячий садок» (номінації «За мистецькі досягнення»);
Подгорняк Юлія - учениця 9 клас КЗ «Горошківське НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок» (номінації «За мистецькі досягнення»).
Найвищу нагороду переможець конкурсу «Випускник року – 2019» серед випускників 11 класів закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Тетіївської об’єднаної територіальної громади отримала 
Пригалінська Вікторія - учениця 11 класу КЗ «Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3» (найвищі бали у всіх номінаціях)
Переможці конкурсу (учні 11 класів), які отримали перемогу у різних номінаціях :
Даценко Олександра – учениця 11 класу КЗ ”Тетіївський НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів - природничо-математичний ліцей» (номінація «За успіхи в навчальній діяльності»);
Гуцол Вікторія – учениця 11 класу КЗ «Голодьківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» (номінація «За успіхи в навчальній діяльності»);
Хохич Майя – учениця 11 класу КЗ «Черепинське НВО «ЗОШ І-ІІІ ст. – дитячий садок» (номінація «За мистецькі досягнення»);
Моторна Наталія – учениця 11 класу КЗ «Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1» (номінація «За мистецькі досягнення»);
Булика Діана - учениця 11 класу КЗ «Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1» (номінація «За мистецькі досягнення»);
Хміль Марія - учениця 11 класу КЗ «Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1»
(номінація «За мистецькі досягнення»);
Шамрай Аліна – учениця 11 класу КЗ «Тетіївський НВК «Гімназія – ЗОШ І-ІІІ ступенів» (номінація «За спортивні досягнення»)
Випускники отримали дипломи та Кубки від міського голови у названих номінаціях. Народний депутат України Гудзенко В.І. привітав переможців і вручив кожному подарунок Powerbank (такі ж подарунки отримали ведучий заходу, президент РОСТу Дем’янюк Максим і двоє помічників), а головним переможцям (окрім подарунка Powerbank) була ще і грошова винагорода. Подяку та солодощі від міського голови отримали учні КЗ «Тетіївський НВК «ЗОШ І–ІІІ ступенів – природничо-математичний ліцей» (президент шкільного самоврядування Мукомел Юлія) за найбільший флешмоб «Серце мого міста». Сердечно дякуємо всім, хто підтримує нашу талановиту молодь Тетіївщини. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань.
В цей святковий день свої пісенні вітання дарували Моторна Наталія, Хміль Марія, Булика Діана.
І нехай щороку поповнюються наші сузір’я новими талановитими 
зірочками, і збагачується і розширюється наша шкільна родина.
Каткова С.В. методист Центру позашкільної освіти .

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

11 травня 2019 року в рамках відзначення Дня Міста Тетієва було проведено одне із найдивовижніших та феєричних заходів Міс Тетіїв 2019. 
В один час, в одному місці зустрілись чорненькі, русяві, казково-прекрасні, і по-дитячому чисті п’ять чарівних дівчат-фіналісток, а саме: Вікторія Пригалінська (учениця 11 класу КЗ «Тетіївський ЗЗСО І-ІІІ ст.. №3»), Надія Оксак (учениця 7 класу КЗ Тетіївський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – природничо-математичний ліцей»), Дарья Балуцька (учениця 9 класу КЗ Тетіївський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – природничо-математичний ліцей»), Майя Хохич (учениця 11 класу КЗ "Черепинське НВО "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок") та Валерія Баштанна(учениця 7 класу КЗ Тетіївський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – природничо-математичний ліцей»).
Почесну роль суддів, справжніх експертів і цінителів жіночої краси з гідністю несли – міський голова Руслан Майструк, помічник народного депутат України Євген Гудзенко, начальник управління фінансів Євген Ліщук, начальник служби у справах дітей та сім’ї Павло Корнієнко та міс Тетіїв 2017 Богдана Артеменко. 
У ході конкурсу суддівська колегія не одноразово переконувалась, що краса дівоча це не тільки її зовнішність, але й багатий внутрішній світ: тактовність, вміння виражати свою думку та ступінь освіченості. Тому, чи не найбільшою проблемою для журі стало питання визначення найкращої учасниці, яка з гідністю протягом всього року нестиме почесне звання «МІС ТЕТІЇВ 2019».
Без сумніву, кожна з учасниць була достойна стати першою. Звання міс Фантазія отримала Валерія Баштанна, міс Ніжність стала Надія Оксак, міс Грація – Вікторія Пригалінська. Почесне звання І-а віце Міс отримала Хохич Мая, а власницею титулу Міс Тетіїв 2019 стала Дарья Балуцька. Вона з гідністю була удостоєна найвищого звання та з рук Міс Тетіїв 2017, Богдани Артеменко отримала корону і кубок, які з честю передасть наступного року майбутній «Міс Тетіїв 2020». 
Всі учасниці були нагороджені різними титулами та цінними подарунками, спонсорами котрих став народний депутат України Віталій Іванович Гудзенко, а також всі учасниці отримали право відвідувати вечори дискотек, що проходять за організації відділу культури, релігії, молоді та спорту в м. Тетієві безкоштовно.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Таланти Тетіївщини на сцені в парковій зоні.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь