Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО ЖИТЕЛІВ ТА ГОСТЕЙ МІСТА ТЕТІЄВА!

Дата: 14.01.2017 23:04
Кількість переглядів: 12

  Істориками описано всі віхи розвитку нашого краю - були і світлі сторінки, були і трагічні. А цьогоріч все особливе - рік Революції Гідності, рік Шевченкового двохсотліття, рік воєнного протистояння на сході нашої держави.

   За цей рік змінилась Україна і змінились українці.

   Наше місто не зупиняється в своєму розвитку, тетіївчани згуртовуються навколо одвічних цінностей - любові до ближнього та до Вітчизни, до правди та добра, до чесності та справедливості.

    Ми всі горді за Україну, за мужніх Героїв Небесної Сотні та Воїнів східного фронту, впевнені у перемозі над ворогом.

    Дуже складним для нашого міста є 2014 рік з огляду на розвиток інфраструктури. І все ж, позитивні зміни були, є і будуть. Незважаючи на вкрай складну економічну ситуацію в країні, і як наслідок - проблеми з використанням бюджету розвитку нашого міста, його благоустрій продовжується - розширюється мережа вуличного освітлення, продовжується поточний ремонт дорожнього покриття, оновлюються дитячі ігрові майданчики в міському парку, ремонтуються адмінбудинки ДНЗ міста. Комунальні підприємства щоденно дбають про чистоту та охайність міста, безперебійність водопостачання та теплопостачання.

   Я дякую усім тетіївчанам за внесок кожного з них у розбудову рідного Тетієва, за любов і шану до нього, за кожне посаджене дерево і квітку, що милують око і дарують гарний настрій нам усім.

   Традиційно щорічно у третю суботу вересня відбувається святкування Дня міста. Згідно рішення сесії міської ради №820 від 24.07.2014р. урочисті святкування Дня міста перенесено на невизначений час у зв’язку із трагічними подіями в країні. Але протягом усього 2014 року проходять  заходи приурочені 500 річниці від Дня заснування міста Тетієва, на сьогоднішній день: встановлено дитячий ігровий майданчик  в міському парку, проведено легкоатлетичний патріотичний пробіг і змагання з волейболу.

   Дорогі земляки, прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення 500-річчя від Дня заснування нашого міста.  Віримо, що настане мир в нашій славній Україні, і ми з піднесеним настроєм відсвяткуємо День народження міста Тетієва.

 

З повагою міський голова Руслан Майструк 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь