Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЖУРНАЛ БОРОТЬБИ З ПОШИРЕННЯМ КОРОНАВІРУСУ COVID-19 НА ТЕРИТОРІЇ ТЕТІЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗА 21.04.2020

Дата: 22.04.2020 09:11
Кількість переглядів: 32

1. Про хворих в інфекційному відділенні Тетіївської ЦРЛ. Сьогодні жінку із підтвердженим діагнозом Covid-19 із Володарського району перевезли до лікарні в Білу Церкву. Чоловік із Ставищенського району, 30 років, знаходиться у нас в інфекційному відділенні. Вчора зроблений ПЛР-тест на Covid-19. Завтра очікуємо результат. Йому надається медична допомога.

2. Комісією ТЕБ та НС при Тетіївській міській раді, на основі рішення обласної комісії прийнято рішення закрити для відвідування кладовища на території Тетіївської громади, окрім проведення поховань відповідно до норм встановлених на час дії карантину. Поминальні перенесенні на 6 червня 2020 року.

3. Допомога для людей похилого віку. Приєднуйтесь. Деталі за посиланням https://www.facebook.com/tetiivmiskrada1/posts/647949889082542 Приєднуйтесь до групи в Viber HELP Тетіїв, ОТГ COVID-19 https://invite.viber.com/…

4. Якщо ви нещодавно повернулися із-за кордону повідомте за посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdWGcoDrqTq9cikO…/viewform… або зателефонуйте до кол-центру 0 800 33 64 94.

5. Люди, вкотре дуже прошу вас, не наражайте себе на небезпеку. Залишайтеся вдома, не виходьте без зайвої потреби на вулицю.

6. Станом на 21 квітня в Тетіївській громаді жодного випадку захворювання на коронавірус не зафіксовано. Прошу не поширювати чутки та не панікувати! Бережіть себе та своїх близьких! Тести в наявності – 442 штуки. Всього за весь час використали 8 тестів. А також 5 ПЛР-тестів. 4 результати негативні. По 1-му очікуємо результат.

Міський голова Руслан Майструк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь