Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЖУРНАЛ БОРОТЬБИ З ПОШИРЕННЯМ КОРОНАВІРУСУ COVID-19 НА ТЕРИТОРІЇ ТЕТІЇВСЬКОЇ ГРОМАДИ ЗА 17.04.2020

Дата: 21.04.2020 10:34
Кількість переглядів: 24

 

 

 

 

 

1. Розпочали проводити температурний скрінінг та дезінфекцію при вході в Тетіївській поліклініці.

2. Сьогодні завершили розвозити продуктові набори від Тетіївської міської ради. Сьогодні такі пакунки отримали найбільш незахищені верстви населення Черепина, Черепинки, Григорівки та Ненадихи. Загалом було розвезено 180 продуктових наборів.

3. Допомога для людей похилого віку. Приєднуйтесь. Деталі за посиланням https://www.facebook.com/tetiivmiskrada1/posts/647949889082542 Приєднуйтесь до групи в Viber HELP Тетіїв, ОТГ COVID-19 https://invite.viber.com/…

4. Якщо ви нещодавно повернулися із-за кордону повідомте за посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdWGcoDrqTq9cikO…/viewform… або зателефонуйте до кол-центру 0 800 33 64 94.

5. Люди, вкотре дуже прошу вас, не наражайте себе на небезпеку. Залишайтеся вдома, не виходьте без зайвої потреби на вулицю.

6. Додаткові обмежувальні заходи на території Тетіївської громади
Враховуючи рішення Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, місцевою комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тетіївській міській раді прийнято рішення щодо запроваджування додаткових обмежувальних заходів на території Тетіївської громади.

Обмежити пересування та перебування людей в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 13 год. 00 хв. суботи 11 квітня 2020 року до 06 год. 00 хв.13 квітня 2020) та з 13 год.00 хв. 18 квітня 2020 до 06.год 00 хвили 21 квітня 2020.

Обмежити доступ громадян до місць поховань та із дотриманням правил карантину: не більш, як по двоє людей та у захисних масках.

Рекомендувати громадянам, за перших ознак респіраторної інфекції, залишатися вдома (за місцем перебування(проживання)) і негайно звертатися за меддопомогою за місцем обслуговування.

7. Станом на 17 квітня в Тетіївській громаді жодного випадку захворювання на коронавірус не зафіксовано. Прошу не поширювати чутки та не панікувати!

Бережіть себе та своїх близьких! Тести в наявності – 192 штуки. Використали ще 4 тести. Загалом 8 тестів. Результат негативний. Але додатково зробили 4 ПЛР-тести (двоє дітей та двоє дорослих). Результат теж негативний.

Міський голова Руслан Майструк.

 

 

 

 

 

   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь