Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заява про наміри отримання дозволу на викиди

Дата: 16.03.2023 08:49
Кількість переглядів: 51

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ГЛОБАЛ-БУДТРАНС» (скорочене найменування суб’єкта господарювання – ТОВ «ГЛОБАЛ-БУДТРАНС». Код ЄДРПОУ: 44697257. Контактний номер телефону: (067) 743-48-10. Електронна адреса: gbudtrans@gmail.com. Юридична адреса (місцезнаходження суб’єкта господарювання): 51217, Дніпропетровська область, Новомосковський р-н, смт. Меліоративне, вул. Молодіжна, буд. 19, кв. 32)  заявляє про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами об’єкту, розташованого за адресою (місцезнаходження об’єкта): 09834, Київська обл., Білоцерківський р-н, село Денихівка, вул. Залізнична, 3.

Метою отримання дозволу на викиди є визначення всіх джерел впливу на атмосферне повітря та подальша сплата екологічного податку.

     Діяльність об’єкту не підпадає під жодну з категорій видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля і підлягають оцінці впливу на довкілля, відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», у зв’язку з цим, Висновок з ОВД відсутній.

Загальний опис об’єкта. Джерелами утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря є: два склади зберігання зерна загальною місткістю 1200 тонн;   спиртосховище з трьома ємностями об’ємом по 70 м3 для зберігання спирту.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: кількість джерел викиду – 2. В атмосферне повітря будуть викидатися забруднюючі речовини у кількості, т/рік: спирт етиловий – 0,053554; речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом – 0,122148.

Об’єкт відноситься до 3 групи, відповідно до наказу Мінекоресурсів України від 10 травня 2002 року №177, зареєстровано в Мін’юсті 22 травня 2002 року за №445/6733 «Про затвердження Інструкції про порядок та критерії взяття на державний облік об’єктів, які справляють або можуть справити шкідливий вплив на здоров’я людей і стан атмосферного повітря, викидів та обсягів забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря» та наказу №108 від 09.03.2006 Міністерства охорони навколишнього природного середовища України «Інструкція про загальні вимоги до оформлення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин у атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян-підприємців». Враховуючи вищезазначене та відсутність перевищень гранично-допустимих концентрацій забруднюючих речовин, заходи щодо скорочення викидів та природоохоронні заходи щодо скорочення викидів не передбачені та заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва для даного об’єкту не розробляються. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Пропозиції й зауваження направляти протягом 30 календарних днів з моменту опублікування даного оголошення до Київської обласної військової адміністрації за адресою: 01196, м. Київ, пл. Лесі Українки, 1; тел.: (044)-286-84-11; ел. пошта: doc@koda.gov.ua.

 

Інформація щодо отримання дозволу для ознайомлення з нею громадськості

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь