Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ПОДАТКІВЦІВ ІЗ СТАРОСТАМИ ТЕТІЇВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 08.04.2021 09:11
Кількість переглядів: 25

Сьогодні, 7 квітня, за ініціативи голови Тетіївської міської ради Богдана Балагури, відбулася зустріч начальника Тетіївської державної податкової інспекції Віталія Голодняка та його заступника Олексія Чехіркіна із старостами Тетіївської територіальної громади.
 
Розпочали з того, що зараз в Україні проходить кампанія декларування громадянами доходів за минулий рік. Декларацію про майновий стан і доходи мають подавати всі та сьогодні мова йшла про одноосібників, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари, що знаходяться на території Тетіївської громади.
 
⚡️Податківці нагадали, що згідно Конституції України такі одноосібники зобов’язані щорічно подавати до контролюючих органів за місцем реєстрації декларацію про свій дохід у порядку, встановленому законом. Для цього є граничні строки, а саме, до 1 травня 2021 року.
 
Було наголошено, що в умовах пандемії, вкрай важливо, щоб саме старости донесли їм про необхідність вчасного декларування, адже від активної позиції кожного старости залежатиме розмір додаткових надходжень до місцевого бюджету.
 
✅Це питання зараз стоїть на особливому контролі керівництва міської ради, адже наповнення бюджету є пріоритетним завданням влади на місцях.
 
‼️Важливо: розмір оподаткування одноосібників вирішили розрахувати не від 12 тисяч (вартість паю у агроформуваннях), а від 6 тисяч гривень‼️
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь