Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада щодо опалення Тетіївської центральної лікарні

Дата: 19.04.2021 17:00
Кількість переглядів: 16

19 квітня о 10 годині в залі засідань міської ради повинна була відбутися зустріч із людьми, яких цікавило питання закриття опалювального сезону в Тетіївській центральній лікарні. На жаль, ніхто з тих учасників дискусії в соцмережах, хто мав би задавати питання чи вносити пропозиції, на цей захід так і не з'явився.
Ми розуміємо, що в декого з жителів громади у зв'язку з роботою чи іншими обставинами не було можливості прийти у призначений час, але якщо це питання дійсно вас хвилює ( а не тільки є приводом для нарікань на "не таку" владу), ви можете звернутися до міського голови у будь-який день впродовж робочого часу і обговорити всі наявні проблеми.
Цього ж дня о 10.30 в міській раді відбулася робоча нарада, у якій взяли участь заступники міського голови, представники лікарні, керівник КП "Тетіївтепломережа". Головний лікар через свого уповноваженого представника повідомив, що станом на сьогодні скарг від хворих не надходило. У палатах, де було прохолодно, встановили обігрівачі.
Міський голова Богдан Балагура повідомив, що розпорядження з приводу завершення опалювального сезону було оприлюднене на сайті міської ради та в соцмережах ще 14 квітня, однак ні 14, ні 15 квітня не надходило звернень від населення чи керівників установ та організацій з приводу продовження опалювального сезону.
Котельня, яка опалює приміщення центральної лікарні, обслуговує також і міський сектор, але на території лікарняного містечка є власна котельня, яка на даний час не функціонує. Міський голова доручив своєму першому заступнику та керівнику КП "Тетіївтепломережа" вивчити можливість підготовки цієї котельні до наступного опалювального сезону, з переведенням її на альтернативне паливо ( палети), щоб у майбутньому не мати таких проблем.
Ми вдячні усім жителям громади, хто взяв участь у обговоренні цієї теми, за ідеї і пропозиції, і з розумінням ставимося до конструктивної критики, адже вона допомагає нам стати сильнішими і працювати ефективніше, ніж досі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь