Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Призначення пільг та житлових субсидій на придбання твердого палива і скрапленого газу в 2021 році

Дата: 26.10.2021 15:23
Кількість переглядів: 37

Призначення пільг та житлових субсидій на придбання твердого палива і скрапленого газу в 2021 році

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 23.04.2012 № 356 «Про встановлення мінімальних норм забезпечення населення твердим паливом та рідким пічним побутовим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості для надання пільг і житлових субсидій» затверджено граничні показники вартості твердого палива і скрапленого газу, які кожного року індексуються на прогнозний індекс споживчих цін поточного року. У 2021 році вартість твердого палива складає  3117,67 грн. за 1 тонну, а вартість 1 балону скрапленого газу – 311,77 грн.

Виходячи з оновлених нормативів для пільговиків, які мають право на пільги у розмірі 100% (особи з інвалідністю внаслідок війни, педагоги – пенсіонери, медики - пенсіонери) грошова компенсація на придбання твердого  палива складатиме 3117,67 грн., відповідно для пільговиків, які мають право на пільгу у розмірі 75% (учасники бойових дій) грошова компенсація складатиме – 2338,25 грн., для пільгової категорії, яка має право на 50% (учасники війни, багатодітні сім’ї, члени сімей загиблих, ліквідатори на Чорнобильській АЕС) грошова компенсація на придбання твердого палива складатиме – 1558,83 грн.

Нарахування та виплата компенсації встановлюється тим пільговим категоріям населення, які перебувають на обліку в управлінні соціального захисту населення Білоцерківської РДА і проживають у будинках з пічним видом опалення. Пільги на придбання твердого палива надаються, виходячи із розрахунку вартості 1 тонни на домогосподарство в рік.

Пільги надаються, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на 1 особу за попередні 6 місяців не перевищує величину доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України і становить 3180,00 грн.

Звертаємо увагу на те, що у разі отримання субсидії особами, які зареєстровані у житловому приміщенні, пільги на придбання твердого палива  для них не нараховуються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь