Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО ПІДСУМКИ ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО - ЕКОНОМІЧНОГО І КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ МІСТА ЗА 2011 РІК

Дата: 12.01.2017 01:09
Кількість переглядів: 20

Протягом 2011 року міськвиконком спрямовував свою діяльність на організацію виконання положень Конституції та законів України, забезпечення реалізації заходів, визначених актами Президента України і Кабінету Міністрів, а також Програмою соціально-економічного і культурного розвитку міста. При цьому, значна увага приділялась збільшенню надходжень до бюджету, підвищенню життєвого рівня населення та розв'язання найгостріших соціальних проблем територіальної громади.


Відповідно до статті 53 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" основною формою роботи виконавчого комітету ради є його засідання, які скликаються не рідше одного разу на місяць.

За період з 01.01.11 р. по 30.12.11 р. міським головою було скликано 15 засідань, на яких розглянуто і вирішено 330 питання у різних сферах та галузях міського господарства, по яких виконком прийняв 219 рішень.

Найбільше розглянуто питань в галузі будівництва, зокрема, про надання дозволу на будівництво індивідуальних житлових будинків громадянам міста Тетієва, про оформлення права власності на новозбудовані індивідуальні житлові будинки, гаражі, дачні будинки в садовому товаристві "Радуга", узаконення самовільного будівництва. В галузі житлово-комунального господарства, це облік та реєстрація відповідно до закону об'єктів нерухомого майна незалежно від форм власності, взяття на квартирний облік громадян міста, зняття з балансу КП "Житлокомунсервіс" приватизованих квартир, зміна нумерації будинків.

Значна частина питань, що розглядалися на засіданнях виконавчого комітету належали до сфери соціального захисту населення.

На засіданнях міськвиконкому систематично аналізувались і узагальнювались звернення громадян, вивчалась громадська думка населення з різноманітних питань.

Протягом 2011 року до міськвиконкому Тетіївської міської ради надійшло 1595 звернень від громадян міста.

Поштою надійшло 1182 звернень різної тематичної спрямованості.

Найбільше було звернень громадян із земельних питань, серед них:

- 314 - питань надання , вилучення та приватизації земельних ділянок ;

- 22 - конфлікту за межу;

- 93 - оренда землі та виготовлення технічної документації;

- 6 - щодо виготовлення документації на викуп землі;

- 8 - матеріали погодження місця розташування об’єктів;

Більшу кількість земельних питань було розглянуто на засіданнях сесії міської ради, про що прийняті відповідні рішення.

Питання конфліктів за межу вирішувались в робочому порядку, шляхом обстеження земельних ділянок та встановлення межових знаків.

Частина звернень громадян розглядались на засіданнях міськвиконкому:

- 36- щодо права власності на об’єкти;

- 36 - про затвердження актів прийомки об’єктів в експлуатацію;

- 46 – будівництво, реконструкція та переобладнання;

- 107 - питань торгівлі;

- 65 - житлових питань;

- 25 - щодо узаконення самовільного будівництва;

- 33- про зміну нумерації будинків та адреси;

- 3 – зняття з обліку будинків, як непридатних для проживання;

- 4 – виведення приміщення із житлового фонду;

- 26 - соціального захисту, серед яких питання щодо виплати коштів на поховання; відчуження житла від імені неповнолітніх;закріплення житла за неповнолітніми. По питаннях надання матеріальної допомоги до виконкому надійшло 11 заяв, всі вони були вирішені позитивно.

Крім того, в зверненнях громадян за 2011 р. було піднято:

- 164 - питання освіти;

- 35 - комунального господарства;

- 48 - дотримання законності та правопорядку;

- 5 - про присвоєння звання «Мати-героїня»

- 35 – відключення від центральної мережі теплопостачання,та інші.

Колективних звернень за 2011 рік надійшло - 35, повторних – 0, від інвалідів, учасників війни, бойових дій – 37, від багатодітних – 7, від ветеранів праці, пенсіонерів – 407 .

Протягом 2011 року видано 8193 довідки.

На особистому прийомі в міського голови, заступників та секретаря ради побувала 267 осіб.

Міським головою, секретарем та заступниками голови під час особистого прийому громадянам надавались роз’яснення, консультації та рекомендації. Частина питань вирішувалась на місці. Питання, для вирішення яких необхідні кошти (яких на момент звернення в бюджеті немає) поставлені на чергу для формування бюджету на 2012 рік.

Чимало питань, які піднімаються громадянами – питання комунального та дорожнього господарства. Це облаштування доріг, освітлення вулиць, облаштування водопровідної та водовідвідної систем, забезпечення водою мешканців багатоповерхових будинків, знищення бродячих собак, питання відключення від мережі центрального теплопостачання ( при міськвиконкомі постійно працює комісія по розгляду даних питань, яка надає громадянам відповідний дозвіл) та питання пільгової оплати проїзду в міському транспорті.

Посадові особи виконкому додержувались встановлених термінів розгляду звернень громадян. Постійно здійснюється контроль за їх своєчасним та правильним вирішенням.

Протягом 2011 року відбулося 15 засідань сесії міської ради на яких розглянуто 241 питання і прийнято 241 рішення.

Більша частина цих рішень, це питання в галузі земельних відносин, змін до бюджету. Щоквартально затверджувались звіти про виконання міського бюджету.

На засіданні ради заслуховувались керівники комунальних служб міста.

Розглядались також питання реалізації молодіжної політики в місті, про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Тетіївського РВ ГУ МВС України в Київській області на території міста; про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності районної прокуратури на території міста Тетієва; про стан земельних відносин і землекористування підприємствами, організаціями і громадянами міста; затвердження регуляторних актів, переглянутих робочою комісією з питань прискореного перегляду регуляторних актів Тетіївської міської ради, затвердження міських Програм.

Міські програми

- По забезпеченню культурного розвитку територіальної громади міста на 2012 рік (22.12.2011р. № 259 18 сесія);

- Благоустрій міста на 2012 рік ( 22.12.2011р. № 259 18 сесія);

- Інформаційний Тетіїв на 2012-2015 роки (22.12.2011р.№ 259 18 сесія);

- Програма охорони пам’яток культурної спадщини міста Тетієва на 2012-2015 роки. (22.12.2011р. № 259 18 сесія);

- Програма поліпшення техногенної та пожежної безпеки в місті Тетієві на 2012 – 2015 роки ( 22.12.2011р. № 259 18 сесія);

- Програма забезпечення розробки (коригування, оновлення) містобудівної документації та топографічної основи «Генеральний план міста Тетієва» (17.11.2011р.№225, 16 сесія);

- Програма розвитку та збереження зелених насаджень в місті Тетієві на 2011-2015 роки. (17.11.2011р. №224, 16 сесія);

- Програма охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в м. Тетієві 2011-2015 р.р. ( 20.10.2011р. №212, 15 сесія);

- Програма по поліпшенню водопостачання та водовідведення міста Тетієва на 2011-2014 роки (14.07.11р. №162, 20 сесія );

- Програма профілактики злочинності в місті Тетієві на 2011-2015 роки (17.02.11р. №68, 7 сесія);

- Програма охорони, поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в організаціях Тетіївської міської ради на 2011-2015 роки (17.02.11р. № 67, 7 сесія)

В 2011 році проведено громадське обговорення Статуту територіальної громади міста та затверджено її на засіданні сесії ради.


Соціальний захист

Пріоритетним напрямом роботи міськвиконкому є питання соціального захисту населення нашого міста.

На постійному контролі виконкому перебувають питання комплексної програми ‘’Турбота’’ на 2006 – 2012 роки.

Члени виконкому та депутати міської ради беруть участь в обстеженні матеріально – побутових умов малозабезпечених верств міського населення, одиноких пенсіонерів, інвалідів та непрацездатних громадян з метою їх підтримки. Про що складаються відповідні акти.

Виконкомом надаються довідки для оформлення субсидій на отримання палива пільговим категоріям громадян.

Для дітей з обмеженими функціональними можливостями, дітей, які виховуються в родинах опікунів та в дитячому будинку міська рада, по мірі можливості, робить подарунки до Нового року, Міжнародного дня захисту дітей, Міжнародного дня інваліда та свята Святого Миколая.

До Дня Перемоги, Дня скорботи, вшанування пам’яті жертв Голодомору в Україні, Міжнародного дня людей похилого віку, Дня партизанської слави та Дня визволення м. Тетієва від німецько – фашистських загарбників, міськвиконкомом разом з працівниками закладів культури міста проводяться культурно – мистецькі заходи по вшануванню ветеранів Великої Вітчизняної війни, дітей – сиріт, дітей – інвалідів та людей похилого віку.

Зокрема, з нагоди відзначення 66 – річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, ветеранам придбано та вручено 19 продуктових наборів на суму 1900 гривень.

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей вихованцям дитячих садків було вручено солодощі від міського голови та 11 дітям сиротам, що проживають в сім’ях опікунів, вручено продуктові набори на загальну суму 1780 грн.

У Міжнародний день інвалідів 78 дітей віком до 18 – ти років отримали продуктові набори на загальну суму 5148 гривень.

Члени виконкому відвідали тетіївчан – партизанів Великої Вітчизняної війни у День партизанської слави і вручили їм продуктові набори на суму 450 грн., в Різдвяні свята відвідувались пожилі одинокі громадяни міста, що проживають в будинку пристарілих, вручались подарункові набори. До Дня захисника вітчизни виділено кошти для нагородження членів територіальної громади в сумі 1002 грн.

Певну роботу провели члени міськвиконкому по підготовці та відзначенню Дня незалежності, Дня міста та Дня молоді. Кращих працівників бюджетної та господарської сфери відзначено цінними подарунками.

За підсумками двомісячника по благоустрою міста на міських урочистостях було відзначено кращі трудові колективи, господарів кращих садиб та вулиць.

Професійне свято – це нагода підбити підсумки зробленого, намітити плани на майбутнє. Міськвиконком прагнув не залишати поза увагою трудові колективи, які відзначали свої професійні свята.

За високий професіоналізм та сумлінність в роботі протягом 2011 року нагороджено працівників установ та організацій.

В 2011 році було проведено 49 професійних свят на яких було нагороджено 230 осіб.

 

Розвиток соціально-культурної сфери

Чільне місце в діяльності міськвиконкому відводиться забезпеченню розвитку галузей соціально-культурної сфери:

- освіти;

- культури і туризму;

- фізичної культури і спорту;

- охорони здоров'я.


Освіта

Система дошкільної освіти міста складається з 5 дошкільних навчальних закладів, в яких виховується 574 дитини (станом на 1.01.2012.).

Спостерігається тенденція щодо збільшення кількості дітей в порівнянні з минулими роками.

Готуючись до нового 2011-2012 навчального року в усіх ДНЗ міста проведено косметичні ремонти.

За підсумками підготовки закладів до нового навчального року, всі дошкільні заклади нагороджені ковровими покриттями.

На сьогоднішній день створено належні умови для здорового перебування, навчання, виховання та відпочинку дошкільнят.

Всі ДНЗ міста мають задовільну матеріально-технічну базу, а також забезпечуються медикаментами.

В 2011 році придбано 100 стільчиків для ясельних груп та 125 комплектів постільної білизни по 25 штук на кожний садочок. Замінено штори та куплено карнизи в ДНЗ № 1 «Сонечко».

В ДНЗ № 2 «Веселка» закуплено бойлер для нагріву води, переобладнано котельню на альтернативне паливо ( вид палива – палети), що дало змогу економити кошти та подавати на садочок більше тепла, в ДНЗ № 3 « Оленка» придбано електроплиту, в ДНЗ

№ 6 «Берізка» придбано лампи денного освітлення в актовий зал, в ДНЗ № 10 «Калинка» -пилосос.

Стан збалансованого харчування дітей в ДНЗ міста постійно перебуває

на контролі виконавчого комітету міської ради. Дане питання неодноразово слухалось на засіданнях виконкому і відмічались позитивні зміни в харчуванні дітей, створено належні умови для здорового перебування, навчання і відпочинку дошкільнят.

Працівниками дошкільних навчальних закладів міста постійно вживаються заходи щодо максимального охоплення дітей старшого дошкільного віку організованими формами дошкільної освіти.

Щороку вихованці ДНЗ міста отримують подарунки до Нового року, солодощі до Міжнародного Дня захисту дітей та до свята св. Миколая. З нагоди випуску дітей з ДНЗ міста вручаються подарунки від міського голови, так у 2011 році придбано і подаровано книги на суму 3500 грн.

Для педагогічних працівників та вихованців ДНЗ проведено підписку періодичних видань та централізовано перед початком нового навчального року закуплено канцтовари та медикаменти.

До Дня працівників освіти було нагороджено кращих працівників ДНЗ міста на суму 1345 грн.

Опікуючись дошкільними навчальними закладами міськвиконком прагне не залишати поза увагою і учнівську молодь. Так, на 5 сесії шостого скликання від 30.12.2010 року прийнято міську програму ‘’Обдарована дитина’’ на 2011 – 2015 рр. В рамках цієї програми, кращим учням міста, лідерам учнівського самоврядування, виплачується стипендія міського голови в розмірі 100 гривень щомісячно, в 2011 році стипендії міського голови збільшено з 50-ти до 100 гривень.

Стипендіатами міського голови в 2011 -2012 навчальному році стали 9 школярів міських шкіл.

Крім того, в 2011 році на районному святі ‘’Геній вироста з дитини’’ нагороджено грамотами та подарунками міського голови призерів обласних олімпіад на суму 1488,0 гривні.

Не залишаються поза увагою і педагогічні працівники шкіл міста.

Грамотами і подарунками міського голови були відмічені учителі, та вихователі ДНЗ до Дня учителя та Дня міста.

З метою підтримки молоді до Дня молоді було нагороджено кращу молодь міста на суму 973 грн.

Питання про стан виконання міських програм, щодо реалізації молодіжної політики в місті заслуховувалось на 13 сесії міської ради від 25.08.2011 року( ріш. № 176).

Культура

З метою створення належних умов для реалізації державної культурної політики, повноцінного та ефективного забезпечення різних верств населення повноцінним дозвіллям, проведенням трудових, професійних , народних, календарних свят, інформаційно-просвітницької роботи, в місті прийнято і вже не один рік міська рада працює за Програмою по забезпеченню культурного розвитку територіальної громади міста Тетієва. На виконання даної програми в 2011 році було виділено з міського бюджету 60 тис. 701 грн.

Слід відмітити, що міськвиконкомом приділяється належна увага, щодо підтримки розвитку закладів культури в місті.

Упорядковано штати так, щоб максимально забезпечити потреби територіальної громади міста в культурному розвитку. Директором будинку культури, щорічно розроблений план заходів, що проводяться в даному закладі.

Цікавими для молоді є такі заходи, як різдвяні колядки та щедрівки, свято Івана Купала, День молоді та День міста.

При міському будинку культури діє танцювальний колектив «Сузір’я» під керівництвом Тимчук Т.В.. Учасники колективу неодноразові переможці різноманітних танцювальних конкурсів. Міською радою було започатковано проведення міського танцювального конкурсу на кубок міського голови. Двічі, за підтримки міської ради було здійснено перевезення членів танцювального колективу на обласні змагання.


Фізична культура і спорт

З метою поліпшення ситуації у сфері фізичної культури і спорту в місті на 16 сесії міської ради, що відбулася 31 травня 2007 року було прийнято Міську Програму розвитку фізичної культури та спорту, будівництва, реконструкції, капітального ремонту та утримання спортивних споруд на 2007 – 2011 рр.

На балансі міської ради знаходиться стадіон ‘’Колос’’.

На сьогоднішній день на стадіоні ‘’Колос’’ проводяться заняття з таких видів спорту: волейбол, легка атлетика, футбол, біатлон, шашки та шахмати, гирьовий спорт.

На стадіоні ‘’Колос’’ проводяться різноманітні змагання не тільки міського, а і районного значення.

Закладено кошти з бюджету розвитку на заміну газону на стадіон.

З метою підтримки дітей, що займаються в секції бойових мистецтв в місті було проведено 11 грудня 2011 року турнір центрального регіону на з сімей-до карате на кубок міського голови . Приємно, що з 37 учасників з нашого міста 32 стали призерами даного змагання, що дало змогу посісти перше командне місце.

В 2011 році розпочато роботи по реалізації Проекту «Молодіжний центр «Креатив». Закуплено деякі меблі.


Охорона здоров’я

Виконавчий комітет Тетіївської міської ради намагається по силі можливості підтримувати заклади охорони здоров’я та їх працівників.

До Дня працівника охорони здоров’я було вручено подарунки від міського голови на суму 1906 грн.


Промисловість

Наше місто не має високо розвинутого промислового комплексу, але ряд підприємств працює ефективно, забезпечуючи роботою мешканців міста. Ефективно працює фабрика м’яких іграшок

«Гулівер інтернешнл» , ПСП «Слобода»’, ПОПП «Еліта», ВАТ «Тетіївхлібзавод», «Тетіївський завод продтоварів», Хлібоприймальне підприємство, ПАТ ‘’ Тетіївське ПМК - 300’’.

Розпочало роботу нове підприємство ТОВ СП «Володар».


Транспорт

Протягом 2011 року в місті здійснювались перевезення пасажирів по 4 автобусних маршрутах: № 1, № 2, № 2а та № 3. Маршрут № 1 обслуговує приватний підприємець Поляруш С.С., який поставив на маршрут новий комфортабельний автобус «Мерседес-Бенц», маршрути № 2 № 2а - приватний підприємець Печенюк В.В., маршрут № 3 здійснює ПП Колос О.М.

З зазначеними перевізниками заключені договори на підвезення школярів до школи. Левова частина перевезення школярів припадає на маршрут № 1.

Рішенням виконавчого комітету № 109 від 29.06.2011р. було визначено місця для стоянок таксі: площа Ювілейна ( біля Дошки пошани, вул.. Леніна ( автобусна станція), вул.. Будьонного ( біля ринку). Власниками таксі сплачуються кошти КП «Благоустрій» за прибирання територій стоянок.


Ринки

На території міста працюють 2 ринки: міський ринок Київської регіонспілки та КП ‘’ Тетіївський міський ринок ’’. Робота ринків постійно знаходиться на контролі виконавчого комітету. Питання щодо їх роботи неодноразово розглядались на засіданнях виконавчого комітету та сесіях міської ради.

На жаль, ринковий збір в 2011 році було скасовано, що зменшило надходження до міського бюджету в 2011 р. на 331 тис.324 грн.


Земельні відносини

В місті станом на 31.12.2011 року заключено 245 договорів оренди на користування земельними ділянками, з них тимчасових 167.

Загальна сума надходжень по сплаті за землю в минулому році зросла в порівнянні з 2010 роком на 180 % і склала 1352744,69 грн. 16 коп.

Продано 1-ну земельну ділянку на суму 47 тис. 800 грн.

Розробляється Генеральний план і межі міста. В 2011 році на дані роботи використано 99 тис. грн..


Комунальні підприємства

На території міста в 2011 році послуги населенню надавали 4 комунальних підприємства: КП ‘’Благоустрій’’, КП «Житлокомунсервіс’’, ВУВКГ ‘’Тетіївводоканал’’ та КП КОР ’’Тетіївтепломережа’’. За виключенням КП КОР ‘’Тетіївтепломережа’’ всі інші підприємства є власністю міської територіальної громади та підпорядковані міській раді.


КП ‘’Благоустрій’’

КП «Благоустрій» здійснює всі роботи, що стосується по наданню всебічної допомоги громаді міста - роботи по Благоустрою території міста - прибиранню вулиць, утриманні міста в санітарному задовільному стані, виконання всіх робіт по підготовці та проведенню визначних дат та свят; по освітленню вуличному, поточних ремонтах доріг, липневих каналізацій, вивезення ТПВ, утримання полігону ТПВ, очищення річкових канав, встановлення (нанесення) та ремонт дорожніх знаків, дорожньої розмітки, зимове утримання доріг та пішохідних доріжок, та багато іншого.

За період січень – грудень 2011 року підприємством було виконано слідуюче:

1. Розпочато та продовжується видалення ТПВ із приватного сектору в кількості 140 вулиць та провулків та вивезено на полігон ТПВ близько 601 тони сміття.

2. Проведено впорядкування, прибирання з видаленням вуличного змету - узбіч доріг, площ, парків.

3. Придбано вапно та здійснено побілку дерев, стовпів, мостів, бордюрного каменю.

4. Проведено косіння бур'янів та зеленої маси по вулицях, та парках міста. (Центральний парк, Парк Дзержинського, поблизу мостів на відкосах, зелені зони вулиць – постійно)

5. Проведена часткова та повна ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

6. Продовжується упорядкування та захоронення ТПВ на Тетіївському полігоні відходів.

7. Проведено повне прибирання та упорядкування і частковий ремонт Кургану Слави та прилеглої і під'їздної території навколо кургану під час підготовки до святкування та по підготовці до зими.

8. Проведено очищення всіх існуючих дощових каналізацій.

9. Виконано зимове утримання на суму 61078,93 грн.

10. Проведено ремонт асфальтобетонного покриття доріг на слідуючих вулицях: вул.. Свердлова, Леніна, Ворошилова, К.Маркса, Крючкова, Дзержинського на загальну суму 109779,45 грн. (530 м2).

11. Проведено ремонт біло щебеневого покриття дороги по вул. Прорізна на суму 53629,28 грн. (1000 м2)

12. Проведено роботи по перетягуванню проводів, технічному огляду стану ліній електропередач вуличного освітлення по вул. Першотравнева, Будьонного на суму 7999,58 грн.

13. Проведено нанесення дорожньої розмітки пішохідний перехід «Зебра» та «Суцільна лінія» на суму 7995,55 грн.

14. Виконано прибирання та упорядкування доріг на суму 37096,37 грн.

15. Придбано за рахунок коштів місцевого бюджету: Мотоблок з газонокосаркою та щіткою – 16108,33 грн.; Мотокоса та газонокосарка – 4581,67 грн. які в літній період вдало вже використовувалися. Прес – 54800 грн. для встановлення лінії розфасовки і пресування ТВП.

16. Завезено 400 т. піску. Придбано 35 тон. солі. Приготовлено піско-соляної суміші – близько 300 тон.


КП ’’Житлокомунсервіс’’

Всі 40 будинків житлового фонду підготовлені до роботи в осінньо - зимовий період 2011 – 12 р.р.

За 12 місяців 2011 року КП “Житлокомунсервіс” виконало слідуючі роботи:

1. Ремонт покрівлі :

/ вул. Шевченка 34, Коцюбинського 3 , Свердлова 18, Леніна, 30, 58, Крючкова, 19, 26, Комсомольська, 4 /.

2. Ремонт сходових клітин та під”їздів :

- Леніна 68 / 3 під”їзди/; 

- Цвіткова, 9-А, 9-Б / 4 під”їзд /;

- Комсомольська, 4 /4 під’їзди/;

- Свердлова, 18-А / 2 під’їзди/;

- Леніна 34 / 3 під”їзд/;

- Крючкова, 26 / 2 під”їзди/.

3. Ремонт дворових сходів із встановленням перил та зроблено відмостку:

/ Леніна 62, 62-А /.

4. Ремонт трубопроводів теплопостачання та підготовка житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2011-12 років:

- заміна запірної арматури в теплопунктах

/вул. Леніна 60, Свердлова 18, 18А, Вишнева 1, Цвіткова 9, 9А, 9Б./

5. Проведено фарбування фасадів будинків по вул. Леніна, 25, 29.

6. Встановлено металевих дверних блоків у під”їзди та підвальні приміщення:

/ вул. Цвіткова 9, Свердлова, 18 (підвал), Свердлова, 18-А, Шевченка, 34 ( щитова)/.

7. Ремонт внутрішньої електропроводки, електрощитових та встановлення реле часу:

/ вул.Свердлова 6-А, вул. Леніна 58, 62, Вишневав, 1,3/.

8. Проведено ремонт теплотраси в будинках:

/ вул. Леніна 25, 30,48, 66, Крючкова, 26, Комсолмольська, 16 /;

9.Проведено ремонт водопроводів в будинках:

/ Цвіткова, 9, Свердлова, 18 /;

10. Проведено ремонт системи зовнішньої каналізації:

/ Коцюбинського, 1/;

11. Проведено покраску газових труб:

/ Леніна, 62,62-А, 48, Вишнева, 1,3, Крючкова, 19,26, Коцюбинського, 3,5, Шевченка, 34/;

12. Виконано робіт по усуненню аварійних ситуацій та ремонту сантехнічного обладнання по заявках жильців житлового фонду за 12 місяців 2011р. – 1028.

13. Вивезено 350 тонн ТВП.

14. З бюджету розвитку на різні роботи міською радою виділено 132 тис. гривень.

Крім виконаних робіт по житловому фонду, силами працівників підприємства виконано слідуючі роботи:

- встановлено бетону огорожу на міському кладовищі по вул. Цвіткова;

- проведено ремонт туалету в приміщенні міської ради;

- побудовано туалет на міському ринку.

Нараховано населенню квартирної плати за рік – 810,3 т. грн. Оплочено населенням за рік – 808,1 тис. грн., що становить -99,7 %


ВУ ВКГ «Тетіївводоканал» 

В ВУ ВКГ”Тетіївводоканал” станом на 01 січня 2012 р.працює 45 працівників і обслуговує 3429 абонентів.

За 2011 рік піднято води 178,2тис.м3, з яких обліковано 138,7тис.м3.

Загальна сума надходжень за надані послуги з 01.01.2011року по 01.01.2012р. склала 1853,5тис.грн.

За 2011 рік силами підприємства і за допомогою виділених коштів з міського бюджету розвитку було проведено такі роботи :

1. Переобладнено будинок по вул. Свердлова,18 електронними лічильниками ( 68шт.), що призвело до 100% обліку використаної води. На ці роботи з місцевого бюджету було виділено 90 тис.грн.

2. Замінено водопровідних мереж по вул. Сухомлинського- 190м, від вул. Пархоменка до вул. Л.Українки – 170м. Разом становить 360м. Вартість даних робіт склала 35тис.грн.

3. Проведено реконструкцію водопровідних мереж по вул. Свердлова - 400 м, вул. Боженка - 200 м, вул. Крючкова -150 м. Разом становить 750 м. Вартість даних робіт склала 65 тис.грн.

4. Проведено реконструкцію водопровідних мереж по вул. Косіора – 215 м, пров. Мисливський - 60 м, вул. Щорса – 130 м. Разом 405 м. Вартість даних робіт склала 30 тис.грн.

5. Проведено реконструкцію водопроводу по вул. Коцюбинського,5 –  70м та по вул. Леніна,31Г – 40м.Разом 110м. 

6. Проведено ремонт водопроводу по вул. Леніна – 30м, вул. Леніна, 33в – 50м, пров. Зоряний – 30м. Разом – 110м. Вартість даних робіт – 7тис.грн.

7. Також було придбано дренажний насос на КНС – 1 з екологічних коштів, вартість якого складає 32 тис.грн. Замінено дренажний насосного агрегату на КНС – 4 – 1шт, вартість якого складає – 3 тис.грн.

Заборгованість населення за надані послуги станом на 01.01.2012 р. складає 135,5 тис.грн., що на 52,6 тис.грн. менше ніж на відповідну дату минулого року. З вказаної суми заборгованість за якою минув строк позовної давності складає 123,6 тис.грн. Складено 12 договорів реструктуризації на суму 27,1 тис.грн.

Крім поточної, будь-якої іншої заборгованості по бюджетних установах та госпрозрахункових споживачах, не має. Але основна проблема підприємства, це не заборгованість споживачів, а необліковане використання води ( крадіжки). Вони сьогодні складають 22,2%.

Логічним завершенням необлікованого використання води, стала неможливість підприємства своєчасно сплачувати за електроенергію, податки, закупляти матеріали, що погіршує фінансовий стан підприємства та матеріально-технічну базу, як наслідок часті пориви водопровідних мереж та відсутність води, погіршення її якості. При виконавчому комітеті Тетіївської міської ради працюють житлова та адміністративна комісії.

Житлова комісія

На квартирному обліку при міськвиконкомі перебувають 238 сімей.

З них :

- на позачерговій черзі перебуває 32 сімей;

- на першочерговій – 105 сімей;

- на загальній черзі – 106 сім’ї.

За 12 місяців 2011 року житловою комісією прийнято на

квартирний облік 8 сімей.

Адміністративна комісія

За 12 місяців 2011 року адміністративною комісією розглянуто 61 протокол про адміністративні правопорушення, які надійшли на розгляд комісії.

Накладено штрафів по 40 адмінпротоколах на суму – 8024 грн.

- стягнуто штрафів на суму –2754 грн. ( на примусове стягнення в Державну виконавчу службу відправлено штрафів на суму 5270 грн.)

- попереджень - 8

- на примусове виконання постанов адміністративної комісії направлено 12 протоколів на суму 5270 грн. до Державної виконавчої служби

- усних зауважень - 13

Ст. 103-1 Порушення правил користування енергією та газом - 5

Ст. 152 Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері

благоустрою населених пунктів, правил благоустрою

територій населених пунктів - 23

Ст.154-1 Порушення правил тримання собак і котів - 2

Ст.159 Порушення правил торгівлі на ринках - 8

Ст.175- 1 Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях – 11

Ст.180 Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння - 3

Ст.179 Розпивання спиртних напоїв на виробництві – 4

Ст.182 Порушення законодавства щодо додержання тиші

в населених пунктах та громадських місцях - 3

Ст.212-1 Повідомлення неправдивих відомостей державним

органам реєстрації актів цивільного стану та

несвоєчасна реєстрація народження дитини – 1

Ст.183-1 Завідома направлений виклик спеціальних служб - 1

З метою більш прозорої діяльності виконавчого комітету та депутатського корпусу вже не один рік діє сайт міської ради. В 2011 році сайт оновлено і постійно на ньому висвітлюються останні події, прийняті рішення, проводиться громадське обговорення регуляторних актів, які приймаються міською радою. Всі бажаючі можуть ознайомитись з діяльністю міської ради на даному сайті.

Постійно на біг-бордах по місту розміщується соціальна реклама. 

На рахунку виконавчого комітету міської ради є багато добрих справ, які зроблено для членів міської громади, але є ще проблеми, які потрібно вивчати і робити все можливе для їх вирішення.

Дані проблеми зазначені в Програмі соціально-економічного розвитку міста на 2012 рік та Перспективному плані розвитку міста на 2008 – 2012 роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь