Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВЕЗЛИ ДОДОМУ ПЕРЕМОГУ

Дата: 12.01.2017 00:53
Кількість переглядів: 50

У Києві відбулися Всеукраїнські змагання зі спортивних танців «Кубок Центрального регіону-2011». Серед учасників змагань вихованці клубу спортивного танцю «Сузі’ря» під керівництвом Т.В.Тимчук.

Наша команда завоювала перше місце у командному заліку першого відділення, а от у другому відділенні –  третє. Особисті результати були такими: Аліна Ілюхіна має перше місце серед дівчат 12-16 років; а у парі із Артемом Тітовим серед юніорів у латиноамериканській програмі вони також посіли перше місце, а у європейській програмі – друге. Максим Дем’янчук та Аліна Кучер були першими в змаганнях серед дітей 3-5 років. У номінації «Соло» серед дівчат Аня Шмаркатюк стала першою. Друге місце в цій номінації здобули Жанна Форощук та Таня Якубівська. 


Серед дівчат 8-9 років Оксана Кобрин посіла друге місце і разом із Толею Харченко – у «Фрістайлі» вона виборола друге місце. Юніори 12-13 років Саша Порохнявко і Лада Мороз також отримали друге місце. Даша Яковенко серед дівчат 3-5 років у номінації «Соло» стала першою. Настя Фонякова серед дівчат 8-9 років виборола друге місце. У «Дебюті» серед учасників 8-9 років Вячеслав Мартинюк і Світлана Балашкевич мають третій результат.


Поїздка на конкурс відбулася за  сприяння міського голови, відділу освіти райдержадміністрації та ПП «Поляруш». Завдяки їм наші танцюристи спортсмени привезли додому кубок центрального регіону, численні дипломи та медалі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь