Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДАТКОВІ КОШТИ, СПЛАЧЕНІ ОДНООСІБНИКАМИ, БУДУТЬ ПОВЕРНУТІ НА ПОТРЕБИ СЕЛА, ДЕ ВОНИ ПРОЖИВАЮТЬ

Дата: 15.04.2021 16:46
Кількість переглядів: 29

14 квітня в залі засідань міської ради відбулася нарада зі старостами Тетіївської територіальної громади.
☑️У ній взяв участь заступник начальника Тетіївської ДПІ ГУ ДПС у Київській області О.І. Чехіркін. Він обговорив зі старостами питання подання податкових декларацій одноосібниками, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари, що знаходяться на території Тетіївської територіальної громади.
Доповідач нагадав, що згідно Конституції України такі одноосібники зобов’язані щорічно подавати до контролюючих органів за місцем реєстрації декларацію про свій дохід у порядку, встановленому законом. Для цього є граничні терміни, а саме, до 1 травня 2021 року.
Було наголошено, що в умовах пандемії вкрай важливо, щоб саме старости донесли до своїх односельців необхідність своєчасного декларування, адже від активної позиції кожного старости залежатиме розмір додаткових надходжень до місцевого бюджету.
☑️На важливості вчасної сплати податків наголосив і міський голова Б.О. Балагура, який запевнив, що кошти, сплачені одноосібниками, які мешкають у тому чи іншому селі, будуть використані на потреби цього населеного пункту. Завдяки своєчасній сплаті податків одноосібниками буде можливість вирішити нагальні потреби того чи іншого села.
☑️У нараді також взяв участь начальник відділу обліку солдатів і сержантів Тетіївського територіального центру комплектації та соціальної підтримки В.В. Нижник, який ознайомив старост із особливостями ведення документації стосовно осіб, які стоять на військовому обліку.
☑️В.о. провідного спеціаліста інформаційного відділу виконкому міської ради Л.П. Іванченко проаналізувала висвітлення старостами їхньої діяльності в соцмережах. Вона наголосила на важливості того, щоб у кожного села була офіційна сторінка, де висвітлювалися важливі події, які відбуваються в населеному пункті, до жителів доносилася актуальна інформація та організовувався зворотній зв’язок з населенням громади.
☑️Заступник міського голови з гуманітарних питань Н.А. Дячук запропонувала старостам обговорити програму заходів, які здійснюватимуться в Тетіївській територіальній громаді з нагоди відзначення Дня Перемоги.
☑️Головний лікар КП КНП “ТЦПМСД” Тетіївської міської ради В.П. Думанський наголосив на важливості вакцинації населення громади від коронавірусної інфекції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь