Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБЛАШТУВАННЯ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ ТРИВАЄ

Дата: 12.01.2017 13:38
Кількість переглядів: 12

Організація відпочинку на воді - важлива проблема, особливо актуальна у спекотний літній період. Саме тому районна організа­ція Партії регіонів прийняла рішення облаштувати зону відпочинку на одному з берегів річки Роськи. Куратором цього проекту став голова районної організації Партії регіонів І.І.Миколюк, а ініціато­ром - член молодіжної організації "Молоді регіони", помічник депу­тата Київоблради О.О.Шевченка Д.І.Баклаєнко.

Щоб омріяна зона відпочинку стала реальністю, чимало лю­дей доклали свою працю, зусилля, енергію. За організацію робіт взявся міський голова Р.В.Майструк.

Матеріальну підтримку на облаштування пляжу на Слободі, біля колишнього консервного заводу, надали депутати Київоблради Р.Т.Голуб, С.В.Кацуба, 0.0.Шевченко. Керівник КП "Благоустрій" В.М.Гончарук виділив машину для підвезення піску, доставку якого профінансувала де­путат Тетіївської міської ради Н.А.Строянівська. Начальник комун­госпу В.П.Гладун організував людей для прибирання та благоуст­рою території. Голова міської організації Партії регіонів Л.І.Дан- чук взяв на себе роботи по розчищенню берега від очеретяних заростей, всі роботи виконувались вручну. Директор ПСП "Сло­бода" П.О.Марисик виділив техніку, яка поклала бетонні плити для укріплення берега. Начальник Тетіївської ФЕГГ ВАТ "Ки-ївоблгаз" профінансував виготовлення роздягалки. В зоні відпочинку вста­новлено також пляжні "грибочки" від сонця. Працівник штабу рай­онної організації ПР Л.А.Істоміна організувала виготовлення і вста­новлення великої гойдалки.

Облаштування зони відпочинку триває й досі.

У ці спекотні дні сюди з бажанням ідуть відпочивальники. Та чи не найбільше біля водного плеса дітлахів - веселих, непосидючих. Радість світиться в їхніх очах, бо так давно вони мріяли, щоб влітку на канікулах можна було уволеньку покупатися, порибалити, відпо­чити, засмагнути. Тож нарешті їхня мрія здійснилася.

 

Б.ГАЙДАЙЧУК,

заступник голови районної організації Партії регіонів.

Фото Олександра Середи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь