Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський представив нового керівника Головного сервісного центру МВС — Миколу Рудика.

Дата: 01.09.2022 08:12
Кількість переглядів: 129

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський представив нового керівника Головного сервісного центру МВС — Миколу Рудика.
Міністр внутрішніх справ зазначив, що Микола Миколайович Рудик користується повагою в колективі, має успішний управлінський досвід та довів свою ефективну роботу на попередній посаді начальника Регіонального сервісного центру МВС у місті Києві, у тому числі в період воєнного стану.
«З таким керівником реалізація пріоритетних проєктів буде не «на завтра», а «на вчора». Насамперед мова йде про проблему «купівлі» посвідчень водія та недосконале функціонування електронної черги. Люди мають відчувати ефективність роботи сервісних центрів МВС, а цей результат можна забезпечити шляхом цифровізації, некорумпованості, зручності й доступності отримання сервісних послуг. Вимушені переселенці з України, які перебувають за кордоном, потребують нашої оперативної підтримки шляхом відкриття мобільних сервісних центрів МВС за межами України. Доручаю не зволікати з цим управлінським рішенням та у максимально стислий строк забезпечити реалізацію суспільного запиту», — окреслив коло пріоритетних проєктів Денис Монастирський.
Також Міністр внутрішніх справ України нагадав, що, коли перед всією Україною стоять безпекові виклики, то і у сфері надання державних послуг можуть поставати нові виклики та труднощі.
«Звертаюся до всіх присутніх бути максимально зібраними, стійко проходити через головне випробування в житті нашої країни та забезпечити максимальну стабільність й безперебійність функціонування інституції», — додав Денис Монастирський.
Заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий також привітав Миколу Рудика із новим кар’єрним етапом у професійному житті: «Визначена Міністром візія та ключові напрямки вдосконалення роботи Головного сервісного центру МВС не є новими, а тому ми маємо запропонувати чіткі кроки та строки реалізації першочергових завдань. Маю обґрунтовану надію, що реалізація державної політики відбуватиметься системно, якісно, соціально-відчутно».
За дорученням Міністра, Богдан Драп’ятий здійснив ряд службових відряджень у регіони та особисто пересвідчився в якості роботи територіальних сервісних центрів МВС у період воєнного стану. Тому його звернення також містило критичне зауваження щодо роботи сервісних центрів МВС: «Враження неоднорідні. Ми ретельно оцінюватимемо ефективність керівників та адекватно реагуватимемо на системні скарги та звернення громадян. Прошу максимально серйозно віднестися до виконання своїх обов’язків».
«Ми акумулюємо максимальні зусилля і направимо їх на цифровізацію адміністративних послуг, мінімізацію потенційних корупційних складових у взаємовідносинах між громадянами та представниками сервісних центрів МВС, створення зручних і надійних сервісів для комфортного користування», — зауважив заступник Міністра.
Новопризначений керівник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик висловив вдячність Міністру внутрішніх справ України за довіру.
«Я володію повною інформацією про діяльність сервісних центрів МВС. Завдання, поставлені Міністром та профільним заступником Міністра, буду контролювати особисто. Вимоги до кожного керівника суворі. Хорошого результату можна досягти виключно спільними зусиллями всієї команди», — зазначив новий начальник Головного сервісного центру МВС.
Принагідно Денис Монастирський та Богдан Драп’ятий подякували усьому колективу системи сервісних центрів МВС за щоденну, масштабну й надзвичайно потрібну роботу. Побажали найшвидшої перемоги над ворогом, миру, розвитку та всіма своїми діями збільшувати довіру та повагу до системи органів МВС.
У 188-ий день повномасштабного вторгнення рф на територію України, коли 144 сервісних центри МВС надають послуги у 21 області, актуальними залишаються непохитні принципи роботи сервісних центрів МВС: клієнтоорієнтованість, оперативність та зручність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь