Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сплатити за зберігання номерних знаків відтепер можна онлайн

Дата: 27.01.2023 14:56
Кількість переглядів: 57

Головний сервісний центр МВС та ДП «ІНФОТЕХ» розширюють спектр послуг, які можна отримати онлайн. Відтепер в Електронному кабінеті водія можливо сплатити за продовження зберігання номерних знаків без особистого візиту до сервісного центру МВС, де вони знаходяться.  
Відповідальне зберігання номерних знаків — це зручна послуга для тих, хто хоче перезакріпити свої номерні знаки після, наприклад, продажу авто, на інший транспортний засіб. Їх можна залишати на зберіганні для подальшого закріплення за новим своїм транспортним засобом або автівкою іншого з подружжя, дочки, сина, батьків. Послуга надається територіальними сервісними центрами МВС.
За статистикою нині майже 40 тисяч номерних знаків знаходяться на відповідальному зберіганні у сервісних центрах МВС. Отже, послуга продовження терміну зберігання є актуальною для всіх цих автовласників.
Нагадуємо, що раніше оплату за продовження можна було підтвердити лише особисто або через уповноваженого представника. Але тільки офлайн – під час фізичного візиту до того сервісного центру МВС, де номерні знаки перебувають на зберіганні. 
Оскільки багато автовласників, які залишили номерні знаки для відповідальне зберігання, не мають можливості особисто звернутися до сервісного центру МВС для продовження терміну такого зберігання, то було розроблено сервіс онлайн-оплати.
Як залишити номерні знаки на зберігання?
Під час перереєстрації транспортного засобу (наприклад, під час укладання договору купівлі-продажу в сервісному центрі МВС), повідомте адміністратору сервісного центру МВС, що хочете зберегти державний номерний знак для наступного авто. 
Вартість за одну добу зберігання становить 10,8 грн (з урахуванням ПДВ). Термін такого зберігання визначає сам клієнт, який замовляє послугу. 
Як подовжити платне зберігання номерних знаків?
Продовжити термін зберігання номерних знаків можна онлайн або офлайн. Зручно, що можна обрати формат. Оплата за послугу має відбутися не пізніше закінчення строку зберігання номерного знаку.
В Електронному кабінеті водія доступний сервіс продовження зберігання. Варто лише авторизуватись, обрати цю послугу серед електронних послуг, визначитись із терміном продовження зберігання та оплатити. Сервісний центр МВС отримує інформації про продовження зберігання номерних знаків автоматично.
Раніше ж для продовження терміну зберігання потрібно було лише особисто або через довірену особу звернутися до конкретного сервісного центру МВС, де номерні знаки зберігаються. Тобто, опція була доступна виключно офлайн.
У такому форматі послуга надається і зараз. Для продовження терміну зберігання необхідно подати квитанцію про оплату послуги в територіальний сервісний центр МВС. При цьому талон попереднього запису брати не потрібно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь