Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗА ТРИ МІСЯЦІ ПОТОЧНОГО РОКУ, ПЛАТНИКИ ТЕРИТОРІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ КИЇВЩИНИ ПОПОВНИЛИ КАЗНУ МАЙЖЕ НА 1,1 МЛРД ГРИВЕНЬ

Дата: 07.04.2020 16:07
Кількість переглядів: 26

Про це повідомив начальник Білоцерківського управління ГУ ДПС у Київській області Василь Зеленський. За його словами, у порівнянні відповідним періодом минулого року, загальні збори до бюджетів усіх рівнів року зросли  на 103,3 млн. гривень.

Зокрема, до держбюджету надійшло понад 529,8 млн. гривень, що дозволило забезпечити позитивну динаміку до 2019 року на 57,1 млн. гривень.

Найбільшу питому вагу у структурі податкових зборів, мають два податки – податок на додану вартість (55% або 292,2 млн. грн.) та податок з доходів фізичних осіб (22% або 117,4 млн. грн.).

До місцевих бюджетів загальні надходження з початку року склали 553,5 млн. гривень, це на 46,2 млн. гривень більше ніж за три місяці 2019 року.

Основними джерелами наповнення місцевого бюджету стали: податок з доходів фізичних осіб (63%) – 352,2 млн. гривень; єдиний податок (17%) – 109,8 млн. гривень та плата за землю (10,9%) – 60,3 млн. гривень.

«Попри карантинні заходи спрямовані на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID – 19) ми маємо ріст надходжень до показника січня – березня минулого року, і сподіваюсь, що вжиті заходи на підтримку бізнесу збережуть цю тенденцію і  надалі», - наголосив очільник.

 

Білоцерківське управління

ГУ ДПС у Київській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь