Тетіївська міська рада
Київська область, Білоцерківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЯК ДОПОМОГТИ ЛІТНІМ ЛЮДЯМ ВИРІШИТИ КОМУНАЛЬНІ ПИТАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ: ПОРАДИ ВІД КИЇВОБЛЕНЕРГО

Дата: 30.03.2020 20:47
Кількість переглядів: 22

Київська область, 30 березня 2020

 

Київобленерго піклується про безпеку та комфорт своїх клієнтів під час карантину. Та радить пояснити рідним та знайомим старшого віку, як вирішувати питання з розподілу електричної енергії та передавати покази лічильника дистанційно:

1) Повідомте рідним та знайомим старшого віку телефони компаній з комунальних послуг.

Телефони кол-центру Київобленерго: мобільний +38 (067) 495-70-40та стаціонарний (044) 459-07-40. Фахівці проконсультують з будь-яких питань щодо якості напруги та роботи електролічильників. Передати покази також можна у автоматичному режимі – - залишивши голосове повідомлення. Щоб залишити голосове повідомлення, необхідно зателефонувавши до кол-центру обрати меню самообслуговування натиснувши «1» - «Меню самообслуговування», далі «4» - «Прийом пропозицій» та «1» - «Залишити усне повідомлення». Залишаючи повідомлення, потрібно чітко зазначати адресу або особовий рахунок, контактний номер телефону та суть вашого звернення.

2) Підключіть до своєї Особистої сторінки побутового споживача декілька особових рахунків – це дозволить вирішувати питання не лише за себе, а й за своїх близьких.

3) Використовуйте інші зручні дистанційні канали, за якими можна передати покази лічильників ваших літніх родичів та сусідів:

- через Viber чи Telegram

- відправивши SMS на номер (067)2397238

- електронною поштою KOE-ORDER@koe.vsei.ua

 

4) Потурбуйтеся про передачу показів їх лічильників до 3 числа кожного місяця. Це дозволить постачальнику електроенергії коректно розрахувати щомісячні рахунки за світло вашим близьким.

5) Якщо у вас є ноутбук чи смартфон, яким ви не користуєтесь, можливо, вони будуть у нагоді вашим батькам, літнім сусідам чи знайомим, щоб спілкуватися через інтернет та вирішувати усі комунальні питання онлайн. Поділіться з ними!

«Дистанційні сервіси, які сьогодні пропонує компанія клієнтам, дозволять швидко та зручно, уникаючи скупчення людей, передати покази лічильника. Ми просимо своїх клієнтів допомогти старшим родичам та сусідам у переході на дистанційні канали зв’язку. Адже, сьогодні як ніколи важливо подбати про літніх людей», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

 

ДТЕК і Київобленерго як частина ДТЕК діє в інтересах України. Піклуючись про здоров'я своїх клієнтів і співробітників створює зручні і безпечні умови їх взаємодії. Як під час карантину передавати покази лічильників юридичним особам – можна побачити за посиланням. На сайті Київобленерго ви також знайдете відповіді на найбільш поширені питання щодо роботи компанії в умовах карантину та її дистанційних сервісів.

 

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Відділ комунікацій

ПрАТ «Київобленерго»

Тел.: (044)4928300

E-mail:  press_koe@koe.vsei.ua

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь